Nyheder i AAB

Midtbanespilleren Morten Bech har valgt at sige farvel til HIK.
I stedet vender han tilbage til Hvidovre.
  Bold.dk 03.08.2012

Efter to sæsoner i HIK har midtbanespilleren Morten Bech valgt at forlade 2. divisionsklubben til fordel for en anden klub i rækken.
Det bliver nemlig Bechs tidligere klub Hvidovre, der får æren at af have Bech i truppen i efteråret.
- Jeg havde to tilbud på hånden. Jeg kunne vælge at blive i HIK, eller jeg kunne tage til Hvidovre, hvor jeg tidligere har spillet.
Jeg er netop blevet færdiguddannet, så selvom jeg var meget glad for livet i HIK, så gav det mere mening at skifte tilbage til
Hvidovre, siger Bech til bold.dk. 
- Jeg har intet negativt at sige om livet i HIK, og jeg kan kun på det varmeste anbefale de mennesker, der er i klubben, men som sagt, så er der nogle personlige ting, som også skulle falde i hak, og derfor valgte jeg Hvidovre, siger midtbanespilleren.
28-årige Morten Bech er oprindeligt fra Bornholm.
Han var i Hvidovre i to sæsoner fra 2007-09. Nu er playmakeren så tilbage i Hvidovre.

2010 – i HIK  hos den bornholmske træner Hasse Kuhn (storebror til Allan Kuhn)

HIK nyt tophold i 2. division Øst   6.5.2012  bold.dk

http://static.bold.dk/billeder/art97627.jpg
Morten Bech ses her score mål ved en tidligere lejlighed.

Foto: HIK

 

Hasse Kuhns HIK er ustoppelige, og efter 11 sejre i træk skubber Hellerup-drengene Hvidovre ned fra førstepladsen i 2. division Øst. Det blev 1-0 over Fremad Amager.

Der har været rigtig meget snak om Hvidovre i 2. division Øst, mens HIK har levet et stille liv som førsteudfordrer til Per Nielsens mandskab. Nu må træner Hasse Kuhn imidlertid forberede sig på, at presset rykkes over på nordsjællænderne, der i øjeblikket synes ustoppelige.

Søndag skulle man ellers på en svær opgave ude mod det formstærke Fremad Amager-mandskab, men den opgave blev også løst, hvorefter HIK står noteret for 11 sejre i træk. Morten Bech, der har en fortid i Hvidovre blev eneste målscorer i Sundby Idrætspark, da han sikrede HIK sejren kort før pausen.

Dejligt at se vores gamle AAB spiller stadig kan være med

22/10 HIK – Elite 3000: 2-0 Morten scorede 1. mål
17/10 Morten scorede igen i 5-0 sejren over Allerød
2/10 Morten scorede begge mål i HIKs 2-1 sejr over Vanløse

Klippet fra HIKs hjemmeside 22/10/10:

Ugens spiller portræt: Morten Bech

 

Et af de nye ansigter i truppen dette efterår er Morten Bech der har fået det meste af sin fodboldopdragelse i Aarsballe Boldklub, der sidenhen blev en del af den bornholmske eliteoverbygning FC Bornholm. Blandt trænerne har været Allan Kuhn og den tidligere U/21-landsholdstræner Jan B. Poulsen. Morten har allerede gjort sig fordelagtigt bemærket, senest med to scoringer mod Vanløse;

 

Alder: 26

Familiestatus: Single

Civil beskæftigelse: Idrætsstuderende

Tidligere klubber: FC Bornholm, Fremad A, Ølstykke, Hvidovre

Livret: Andesteg

Favorit klub: Barcelona

Favorit spiller: Iniesta

 

Hvorfor HIK?  

 

HIK er kendt som et teknisk godt hold, der har bolden meget og spiller positiv fodbold. Desuden er jeg bekendt med trænerne og HIK ligger godt geografisk for mine studier.

 

Har det været nemt at blive integreret på holdet og i klubben?

 

Spillerne er meget ligetil. Der er en god blanding af ungdom og rutine og stemningen er rigtig god. Træningsfaciliteterne er gode, selvom jeg gerne vil træne på ”rigtigt” græs. Det ville også være super hvis vi kunne spille kampene i klubben, det ville betyde meget for stemningen. Man fornemmer at HIK er en gammel klub med en god kultur.

 

Du scorede to mål i lørdags mod Vanløse, hvordan oplevede du kampen?

 

Vi sidder på kampen i 90 minutter. Vi er som hold ved at lære hinanden at kende, er godt organiseret. Det ærgrer mig at de fik scoret med selvom de smider 3 mand ekstra frem de sidste 25 minutter styrer vi stadig kampen og er meget tæt på 3-1.

 

Kampen mod Greve?

 

Jeg kender ikke Greve. De har kun fået 2 points så det er et hold vi skal slå. Men det er en division hvor alle kan slå alle, så vi skal vise indstillingen ellers kan vi tabe. Vi kan også bruge Herlev kampen som en advarsel om at være klar fra start.

 

Resultatet af opgøret mod Greve?

 

3-0 til HIK

Morten Bech
Position: Midtbane      Kontraktspiller  -  Fødselsdag: 18-1-1984
Klubber: Aarsballe Boldklub, FC Bornholm, Fremad Amager, Ølstykke FC, Hvidovre IF
Debut: 06-08-2006, i turnerings-kampen hjemme mod Stenløse Boldklub
Info: En kreativ spiller på den centrale midtbane. Fik sin fodboldopdragelse i Aarsballe og kom derefter til FC Bornholm. Debut i første division i efteråret 2004 for Fremad Amager. Kom derefter til Ølstykke, hvor han spillede sæsonen 2005/2006. Er udset til at være "generalen" på midtbanen. Morten var som den eneste spiller med i samtlige 29 kampe i 2006/2007-sæsonen, og kun i én kamp fik han ikke fuld spilletid.

Referaterne er skrevet af Fanklubben

Se Hvidovres hjemmeside 
Hvidovre Fanklub


Morten Bech, da han i 2002 blev Årets Spiller i Aarsballe Boldklub.

Morten hjælper Nexø  03.07.09
Som skrevet nedenunder slutterMorten sit ophold i Hvidovere og skal rejse i et år -
Men han har lavet aftale med Nexø om at spille de 4 første kampe for dem i Danmarksserien.

Hej Morten.         18.06.09
Har læst på Fansiden at du stopper i Hvidovre. Hvad er så dine planer ?
Du kan jo bare komme til os i AAB, som spillende træner. Alf

Hej Alf.
Ja, du har hørt rigtig nok at jeg stopper i Hvidovre.
Det er en trist afsked med en klub jeg er kommet til at holde meget af!
Sådan som omstændighederne er og på baggrund af en masse ting der er sket det sidste års tid, kommer jeg det næste års tid til at rejse jorden rundt:)
Jeg ved jeg en dag vil kaste mig ud i træner gerningen! Ingen tvivl om jeg vil have Årsballe i tankerne den dag jeg vender tilbage til øen.  Morten

Hvidovre slukkede Vejles pokaldrømme

 

Morten Bech sendte Hvidovre på sejrskurs, da han i den forlængede spilletid bragte Hvidovre på 2-1 mod Vejle. info:bold.dk

Hvidovre havde i dag besøg af SAS ligamandskabet fra Vejle, som trods en 1-0-føring ikke formåede at avancere. Hvidovre fik udlignet og vandt opgøret 3-1 efter forlænget spilletid.

1. divisionsholdet fra Hvidovre lagde i dag græstæppe til, da Vejle kom på besøg i pokalturneringen. Hvidovre frister til daglig en tilværelse midt i den næstbedste danske række, så det var tvivlsomt om de ville være i stand til at drille vejlenserne, som har imponeret siden oprykningen til den bedste række.

 

Hjemmeholdet fik en fin start på kampen og det så i lang tid ud til, at de ville være i stand til at holde gæsterne fra fadet, men da der resterede et par minutter af halvlegen dukkede Wassim El Banna op og bragte Vejle på 1-0.

 

Ti minutter inde i anden halvleg lykkedes det dog for Hvidovre at bringe balance i regnskabet, da Fosu Boateng var på pletten for hjemmeholdet. Yderligere scoringer faldt der ikke i den ordinære spilletid og de to hold måtte ud i forlænget spilletid og ti minutter inde i denne sørgede hjemmeholdets Morten Bech for at Hvidovre kom på sejrskurs.

 

Hvidovre vandt kampen 3-1, da Ayoub Sørensen i den forlængede spilletids anden halvleg sørgede for at jublen på Hvidovre Stadion for alvor kunne bryde løs.

 

Herfølge - HIF: 0-1[08-06-2008]

 

Igen en Myhrmann-scoring i sidste kamp.

 

Det var et helt andet HIF-hold, der løb på banen til dagens kamp ude mod Herfølge. Andet i den forstand, at indstillingen var helt anderledes end i sidste uges kamp mod Kolding. Der blev kæmpet langt bedre, og indsatsen gav også gevinsten til sidste. Jeg er ikke i tvivl om, at Herfølge var gået på sommerferie, og bare regnede kampen for at skulle overståes, og det var først til allersidst, at de begyndte at vise tænder. Dette skal dog overhovedet ikke forklejne Hvidovre-spillernes indsats, som var i top.

 

Kampen er kun fire minutter gammel, da Morten Bech bryder et Herfølge-opspil ved midterlinien. Han spiller videre til Morten Walldo, som sender videre ud på kanten til Ayoub. Han trækker op ad banen, og lægger en høj bold i feltet, men Herfølges målmand er først på. 8. minut. Et hurtigt indkast, sendes hen til Anders Clausen. Han skubbes dog væk, men bolden fortsætter, og her kommer Morten Walldo til. Han går til baglinien og lægger ind over, hvor Morten Bech får hovedet på. Desværre ved siden af. Minuttet efter får HIF endnu en mulighed, da et langskud rammer en Herfølge-spiller og går til hjørne. 10. minut. Anders Clausen spilles med en lang bold af Jesper Skak. Han trækker til baglinien og sender ind over. Modtageren får dog ikke foden hårdt nok på, og målmanden samler op. 12. minut. Ayoub går til baglinien, og sender bolden ind til forreste stolpe, hvor Anders Clausen får flugtet, men rammer ikke rent nok, og bolden går til målspark. 15. minut. En høj bold spilles ind over Herfølge-forsvaret til Walldo. Han spiller videre til Clausen, som lobber bolden over målmanden, der er kommet lidt langt ud, men desværre også over mål. Enkelte spredte tiltag er der i de næste til minutters tid, men først i det 24. minut får HIF muligheden igen. Her får Ayoub lagt godt ind i feltet, hvor Morten Bech når højest, men hans hovedstød bliver ikke hårdt nok og målmanden kan samle op. 4 minutter senere tryller Ayoub endnu engang på kanten af feltet, og får lagt ind i feltet, men desværre for tæt på, og målmanden kommer ud og piller bolden ned. 30. minut. Endnu nogle tryllerier af Ayoub, og han snyder sin direkte modstander. Han kommer på skudhold, men skuddet går også forbi målet. 32. minut. Lukasz snyder en mand, men mister efterfølgende bolden. Han giver dog ikke op, og kaster sig, måske lidt hårdt, men takler bolden rent fra Herfølgespilleren, og trækker ind i feltet. Her gåes der hårdt til ham, og det ser ud som om, han bliver hægtet bagfra af Herfølgebacken, men dommerens fløjte forbliver, desværre, tavs. Nu er det som om gassen går lidt af ballonen. Indtil nu, har Herfølge ikke haft noget ordentligt forsøg, og bolden holdes mest på midtbanen. Lige ind til to minutter før pausefløjt. Her får HIF et hjørnespark, som sendes ind til forreste stolpe. Jesper Myrhmann dukker op, og med hovedet, sender han bolden ind bag en sprællende Herfølge-keeper. 0-1, og bestemt ikke en føring, nogen kan have noget at indvende i mod. Det bliver til en enkelt chance mere, da HIF får lagt bolden ind i Herfølgefeltet, hvor der ikke bliver kommunikeret ordentligt mellem målmand og forsvar. En forsvarer forsøger at sparke væk, men rammer helt skævt og er ved at give et selvmål. Bolden ryger dog over og giver HIF et hjørnespark.

 

En første halvleg, der helt og holdent er HIFs. Det er tydeligt at de vil mere end Herfølgespillerne, og 0-1, er lidt i underkanten i forhold til spil og chancer.

 

4 minutter ind i anden halvleg, starter som første er sluttet. Clausen kæmper med Herfølges bagerste mand, som dog får foden på, foran Clausen. Bolden ryger dog ind i brystet på Clausen, og går i en bue over målmanden, men desværre også ved siden af målet. 10 minutter senere snyder Lukasz en modstander på højrekanten. Han trækker ind i feltet og lægger fladt på tværs i feltet, mod Ayoub, men en Herfølgefod kommer på, og får afvist. 60. minut. Her får Herfølge sin, indtil da, største mulighed. Men en flad bold, går hele vejen i gennem det lille felt, og der er ikke nogen til at følge op, så HIF ridder stormen af. Tre minutter senere trækker Lukasz igennem på midten, hvorefter han spiller ud i højresiden til Clausen. Han trækker ind i feltet, og i stedet for at spille fladt videre, forsøger han selv fra spids vinkel, men desværre over mål. 66. minut. En god mulighed til Herfølge, fra kanten af feltet, som dog går lige over mål. Minuttet senere forsøger en indskiftet Patrik Jensen fra midten af Herfølges banehalvdel, men ved siden af. Minuttet senere får Herfølge en mulighed, som dog går ved siden af. 68. minut. Kampens detalje af Ayoub. Han modtager bolden ved sidelinien på højde med Herfølges felt. Han kigger op, og holder ved bolden, og peger ind på midten, som om han vil spille herind. I stedet foretager han en finurlighed med ydersiden af hælen og overspiller Herfølge-backen med et vip, og går uden om. Han lægger ind i feltet, men desværre får Herfølge ekspederet væk. 72. minut. Et Herfølge-frispark 3-4 meter uden for HIF-feltet. Tre mand står ved bolden, og de to første løber til og hopper over bolden. Den tredie sparker til, men Kim Drejs kan følge bolden hele vejen, og let samle op. To minutter senere bliver HIF presset i feltet, men afslutningen går lige på Drejs. 79. minut. Mark Svendsen får revet sig fri af bageste mand, men alene med målmanden rammer han helt skævt, og Herfølge får sparket væk. Minuttet senere er Patrik Jensen på spil i den anden ende. Men målmanden får kastet sig ned, og afværget. 81. minut. Herfølge er tæt på, hvor først Kim Drejs får en god fodparade på et skud fra spids vinkel. Bolden ryger over, men lige før målstregen, sparkes der væk. 82. minut. Herfølge presser nu hårdere på, og der er i denne situation lidt panik i HIF-forsvaret, men Drejs får til sidst tilkæmpet sig bolden. 85. minut. Igen et Herfølge-pres, hvor HIF må give hjørnespark. Dette dumper ned i det lille felt, hvor der sparkes væk. 88. minut. Ayoub opsnapper bolden midt på egen banehalvdel og trækker op ad banen til Herfølges felt. Her spiller han på tværs til Danny Mirabel, som spiller bagud til Patrik, som desværre skyder langt over. I halvlegens sidste minut går Ayoub endnu en gang til baglinien, hvor han spiller ind i det lille felt. Patrik får hovedet på, men ved siden af.

 

En god sæsonafslutning, hvor det var tydeligt at se, at HIF var interesseret i at revanchere sig oven på torsdagens kamp mod Kolding. Alle kæmpede for alle, men specielt Ayoub overstrålede alle. Men en fin indsats, og et stort tillykke herfra med redningen i divisionen. Nu venter sommerferien, og det skal blive spændende at se, hvad HIF-ledelsen hiver op af hatten, når vi starter op igen den 10. august. Herfra skal lyde: "God sommer til spillere, ledere, hjælpere, Fanklubben og alle andre.".

skrevet af: [MIH]

HIF - Kolding FC: 0-1   [05-06-2008]

 

Hæderlig første halvleg.

 

I dag blev redningen i Viasat Divisionen endelig sikret. Selvom der har været mange matematiske og statistiske teorier, så flaskede de andre resultater sig således, at Hvidovre blev reddet, selv med nederlaget til Kolding. Om selve kampen så er der ikke så meget at sige. Efter en hæderlig første halvleg, hvor stillingen kunne have været både 1-1 og 2-2, så gik HIF ned i anden halvleg. Mange fejlafleveringer og boldtab. Derudover skulle vi være vidende til et pragtmål af Kolding, hvor Karsten From trækker ind i feltet, i deres venstreside, og upresset kunne han sende bolden over til fjerneste stolpe, og med en, i den situation, noget passiv Kim Drejs, som nok havde set den gå forbi, kunne han bringe Kolding foran. Den stilling holdt sig anden halvleg ud.

 

Som sagt, en skidt indsats i anden halvleg. Jeg tolker det som en reaktion på at forbliven i divisionen endelig var sikret. Man må jo altså medgive, at samtlige kampe for HIF her i foråret, har været pokalkampsagtige, og da samtidigt resultaterne tikkede ind, faldt HIFs niveau temmeligt kraftigt. Herfra skal der ikke lyde nogen særlig kritik, men der skal vises lidt andre takter på søndag mod Herfølge i den sidste kamp. Så vent lige med at gå på sommerferie til på mandag.

skrevet af: [MIH]

Aarhus Fremad-HIF: 1 - 2

Hvidovre meget tæt på redning i 1. div. - nu 5 points foran med 2 kampe tilbage

HIF - Silkeborg: 2-1                        [25-05-2008]

Vi ligger nr. 9

Der var absolut ingenting, der indikerede, at HIF skulle komme fra dagens kamp med tre point, efter den første halvleg, som holdet leverede. Offensivt var der ingenting, der hang sammen, og når HIF endelig fik spillet sig igennem, så var Silkeborg-forsvaret så kompakt, så det ikke var muligt at komme videre.
Det blev dog til et par enkelte forkølede muligheder, men starten af halvlegen, var en slags "følen på tænder" fra begge hold. Den største chance tilfalder SIF, da et skud, i det 11. minut, er på vej ind, ved foden af den ene stolpe, men Kim Drejs kommer godt ned, og får pareret til hjørne. I det 18. minut sker så katastrofen. Et frispark til SIF i HIF's venstreside, får lov til at sejle ind over hele forsvaret, og forbi en noget passiv Drejs i Hvidovre-målet. 0-1, og bestemt ikke det, Hvidovre havde brug for.
Tre minutter senere får HIF et gennembrud, men det stoppes, da der skal afsluttes. Minuttet senere snører Ayoub Sørensen en SIF-forsvarer på højrekanten, og trækker ind mod feltet. Her skyder han lige uden for, men afslutningen går også tæt forbi den ene stolpe. 25. minut. Et hjørnespark til SIF, kommer Drejs godt ud til ved bagerste stolpe, kun for at bokse ud til en Silkeborg-spiller. Afslutningen her, går dog lige over. Minuttet senere får Ayoub igen sendt godt ind det lille felt, hvor Morten Walldo får headet højt op i luften, men SIF-målmanden kommer til lige for snuden af Anders Clausen.
Så skal vi helt frem til 40. minut, hvor det igen er Silkeborg, der er tæt på. Et indlæg går mod bagerste stolpe, men presset af Kristian Bo Andersen, header SIF-spilleren over målet. En første halvleg, som Silkeborg er stærkest i. HIF kan slet ikke komme ordentligt igennem SIF-forsvaret, og HIF skal være heldige med ikke at være bagud med mere end et enkelt mål.

 

Anden halvleg. Her starter HIF med en 100% chance, da Anders Clausen er alene med Silkeborgs målmand, men desværre brænder han. 53. minut. Mark Svendsen sender en god bold bagerst i SIF-feltet, hvor Allan Nielsen får hovedet på, men der er ikke fart nok på, og SIFs målmand kan let samle op. 58. minut.
En stor Silkeborg-chance. Bolden spilles på tværs i feltet, hvor en Silkeborg-spiller forsøger at få hælen på bolden, men rammer ved siden af, og der er heldigvis ingen bagved, til at følge op, så chancen løber ud i sandet. I 61. minut kommer så forløsningen.
Stik i mod spil og chancer får HIF en kontra, sat godt i gang af Kim Drejs, der sparker langt op på Silkeborgs halvdel. Her får Anders Clausen fat, og han får kæmpet sig fri af den bagerste Silkeborg-forsvarer, og trækker ind i feltet, hvor han udplacerer en chanceløs Silkeborg-målmand. 1-1 og HIF er med i kampen igen.
4 minutter senere er HIF på færde igen. Anders Clausen spiller tilbage til Morten Bech, der på kanten af feltet tager et enkelt træk og fyrer af. Kun for at se Silkeborgs målmand, der ellers er på vej modsat, få kastet sig, og vippet bolden til hjørne. 70. minut.
Efter et frispark holder HIF presset, og bolden havner hos Ayoub, der trækker ind i feltet, og fyrer af. SIF-målmanden kan ikke holde bolden og den smutter over ham, men han har fået taget farten så meget af, at han kan nå hen og samle op igen. 74. minut. Bolden sejler ind over HIF-feltet, til en helt fri Silkeborgspiller, men han rammer heldigvis helt skævt, og bolden ryger til målspark.
To minutter senere sender Mark Svendsen en god bold ind i feltet til Anders Clausen, men presset af to SIF-spillere får han ikke ordentligt ram på bolden, og målmanden kan let samle op. 84. minut. Ayoub får vristet sig fri med en smart finte. Han trækker til baglinien og får lagt bolden ind i det lille felt, hvor SIF-målmanden kaster sig fremad og kan ikke holde bolden.
Ingen HIF-spillere er dog fulgt med, så målmanden kan let komme til at samle bolden op. Herefter sker der ikke så meget, og hovedparten af tilskuerne havde belavet sig på en uafgjort. Men i det 91. minut får Mark Svendsen tilkæmpet sig bolden, langt oppe på SIFs banehalvdel.
Han ser at Ayoub er helt fri i modsatte side, og sender bolden herover. Ayoub trækker med bolden ind i feltet, og med en stiv tå, sender han bolden på undersiden af overliggeren.
Det er lige før man sidder og tænker Fredericia om igen - hvis nogen kan huske Kasper Klausens drøn på undersiden, der røg ud igen - men bolden rammer rigtigt på græsset, og hopper ind under nettaget. 2-1 og overraskelsen er total. Resten af kampen - to minutter - forsøger Silkeborg, men ingenting vil lykkes.

 

Alt i alt. Silkeborg står for spillet i første halvleg, og HIF har meget få chancer. I anden halvleg er HIF som forvandlet, og har et klart overtag i spillet. At vi skal helt hen til 91. minut, førend forløsningen er total, er lidt for spændende. Sejren gav et godt hop opad i tabellen, men der er stadig kun 2 point til en nedrykning. Uafgjort kan være godkendt i næste uge mod Aarhus Fremad, men vil man være sikre, så SKAL holdet gå efter 3 point. Et er sikkert. 1. division er hamrende uforudsigelig i denne sæson.

skrevet af: [MIH]

Morten Bech har været skadet i længere tid, men er så småt ved at være klar igen og sad på bænken i dagens kamp.
Men nu har han fået selskab af en anden Bornholmer - nemlig Allan Nielsen tidligere Knudsker. Og senest i Lyngby


HIF - Næstved: 0-0

 

[07-05-2008]

 

HIF mistede to point

 

Efter den skuffende indsats, og det ufortjente nederlag i søndags til Skive, skulle det vise sig, om HIF kunne formå at rejse sig. Kravet var simpelt. Der skulle tre point ind på kontoen, ellers ville det begynde at se noget nær håbløst ud i bunden af Viasat Divsionen. Morten Overgaard var med, da det røde kort, han pådrog sig i søndagens kamp, var blevet annulleret. DBUs disciplinærudvalg havde fået en klage fra HIF, og samtidigt tilsendt et videobånd, der viste at Overgaard ikke kunne have haft hånden på. En anden stor overraskelse i dag, var Allan Nielsens comeback. Det er en spiller, som supporterne længe har sukket efter skulle komme tilbage. Han fik ophævet sin kontrakt i Lyngby i vinterpausen, og havde egentlig lagt støvlerne på hylden, men HIF fik ham overtalt til at trække i den røde trøje igen, for de sidste syv kampe i dette forår. Så herfra skal der lyde et stort velkommen tilbage til Allan.

Hej Aarsballe                                                                                      17.04.08

Så er sæsonen for alvor skudt i gang og efter 5 kampe har vi fået 8 point. Vores målsætning har været simpel med den placering vi har. Det handler om overlevelse.
Med det hold vi har på papiret, burde vi være blandt den bedste halvdel af 1. division, desværre har vi ikke formået at slå til når det gjalt og vi må nu derfor kæmpe for overlevelse.

Personligt har jeg nu været ude i seks uger med en ankel skade og har i denne uge begyndt genoptræning. Hvor lang tid der går før jeg er i omdrejninger, afhænger af hvordan anklen reagerer på træningen.
Jeg brænder for at komme i gang igen og hjælpe holdet med fortsat at være en del af 1. division efter sommeren!

Pt. er vi inde i en periode, hvor vi kan tage et lille skridt væk fra nedrykningspladserne da alle hold i den nederste halvdel ligger utrolig tæt! Det er vigtigt at vi holder fokus gennem denne periode og få hævet de point hjem det kræver for en overlevelse.

 

Tillykke med jeres første sejr hjemme på øen!

 

Bedste hilsner Morten Bech

Månedens profil, marts 2008

Morten Bech Månedens profil

Rygnummer: 7 - Position på banen: central midt

1.Hvorfor spiller du i Hvidovre? - Hmm… Hvidovre tror jeg passer godt til mig som spiller og person der hvor jeg er i øjeblikket. Klubben kan udfordre mig som spiller, passe ind i mit studie ved siden af fodbolden og samtidig er der et godt miljø i klubben. Hvidovre indeholder mange af de ting som for mig er vigtig og derfor er Hvidovre min klub!

2.Hvad er dine personlige ambitioner? - Har ikke nogle konkrete ambitioner. Det nærmeste jeg kommer, er at jeg gerne vil udvikle mig mest muligt! Hvad det rækker til, må tiden vise.

3.Hvad er din største fodboldoplevelse? - Alle oplevelser har hver deres betydning. Oprykningen med Hvidovre står nok pt. stærkest! Det var en ting man havde kæmpet for i lang tid og det var en uforglemmelig oplevelse at indfri dette!

4.Føler du, at du skal tage mere ansvar efter Rasmus Wulff er stoppet? - Både ja og nej. Min rolle er blevet en smule anderledes efter Wulff stoppede. Verbalt er opgaven nok blevet en smule større, men synes ikke det er noget der bekymrer mig eller som jeg tænker meget over. Han havde nogle fantastiske lederegenskaber, som jeg selvfølgelig har suget til mig og vil prøve at benytte mig af på min måde. Wulf var en rigtig dygtig spiller med sine gode evner. Nu har vi fået nye spillere med andre evner som jeg ser frem til også at spille sammen med!

5.Hvordan synes du klubben fungerer? - Jeg synes klubben er i fremgang. Som spiller er det rart at vide at tingene i klubben fungerer, på et plan der svarer til den række man ligger i! Hvidovre er gearet til at ligge i 1. division men når det er sagt er der også plads til forbedringer og dette synes jeg der arbejdes godt på.

6.Hvad er dine forventninger til holdet? - Jeg forventer uden tvivl at vi er at finde Hvidovre i 1. division efter sommerferien.

7.Hvad mener du om fanklubben? - Jeg er til tider ualmindelig imponeret over den vedvarende støtte fanklubben kommer med – specielt i modgang. Det er under modgang at holdet virkelig har brug for en fanklub og det er under modgang man virkelig finder ud af hvem der er fan! Den støtte vi fik i efteråret på trods af de manglende resultater var uundværlig! Jeg husker tydeligt nogle kampe i efteråret hvor vi blev klappet af banen selvom vi havde tabt og det vidner om klasse. Jeg håber og tror det fortsætter.

8.Hvad synes du om Hvidovre Stadion? - Det kunne uden tvivl godt trænge til forbedringer. Hvis man skal sammenligne Hvidovre stadion med de andre stadions i 1. division, svarer det vel til en midterplacering. De klubber som ligger i toppen af 1. division er uden tvivl foran, men sammenlignet med klubbens nuværende position og interesse til kampene er Hvidovre stadion ok.

9.Har Hvidovre en chance for at komme op i SAS Ligaen indenfor en kort årrække? - Konkurrencen om oprykning er efterhånden blevet meget hård. Flere klubber bejler seriøst til oprykningspladserne og det kræver efterhånden meget. Tror ikke oprykning vil være umuligt men tror det vil kræve nogle år – hvor mange er svært at sige.

10.Kunne du tænke dig at have noget med fodbold at gøre, når du en dag stopper som aktiv? - Bestemt! På hvilken måde ved jeg ikke, men kan ikke forestille mig at slippe den helt! Der er heldigvis også lang tid til, at jeg behøver gøre mig nogle tanker om dette :-)

Morten Bech skrevet af: [MIH]

Fremad Amager - HIF: 0-3   [17-02-2008]

Overbevisende indsats

Ovenpå en lidt sløj træningskamp mod Greve, var HIF tilbage på sporet i træningskampen mod 2. divisions tophold Fremad Amager.
Et stabilt og stærkt spillende forsvar, hvor Benno Petersen løste højreback-pladsen strålende og Jonas Kallehauge var stabilt spillende i midterforsvaret, holdt Fremad Amager fra de helt store chancer. De to andre, Jesper Skak og Morten Overgaard, ved vi jo hvad kan, og faldt heller ikke ved siden af.
Midtbanen, som bestod af Danny Mirabel, Morten Walldo, Morten Bech og Thomas Lindrup, er også ved at finde sammen i et godt samarbejde.
Og helt fremme kæmpede Mark Svendsen forbilledligt, og var, med et godt gennembrud til baglinien, ophavsmanden til den første scoring. Han finder Lukasz Cieslewicz, som var langt bedre end mod Greve, inde i feltet, og efter et par forsøg, som dog afværges, ender bolden hos Morten Walldo, som sender den i nettet.
Først 20 minutter inde i anden halvleg skiftes der ud, men det får ikke HIF til at "falde fra hinanden".
Indskifterne, Kristian Bo Andersen, Nicolai Harms og Ayoub Sørensen, gør et fornuftigt job, og sidste mand, Jesper Myhrmann får kun 5 minutter på banen, og det som angriber, så han er lidt svær at bedømme.
Men alt i alt. En god sejr, og et godt stykke arbejde af HIF-spillerne. skrevet af: [MIH] fanklubben
Målscorere:
0-1 Morten Walldo (27)
0-2 Morten Bech(igen) (73)
0-3 målet blev scoret af Ayoub Sørensen.

 

Træningskamp, HvidovreIF - Greve IF: 2-1    [09-02-2008]

Svingende kvalitet
En første halvleg, hvor der stod HIF på det meste, men lod dog Greve komme frem på banen. I det 14. minut udspilles Greve's højre forsvarsside, og Thomas Lindrup spilles helt fri midt i feltet. Han tager et enkelt træk, og sender bolden ind bag Greves målmand.
I anden halvleg virker det som om HIF falder lidt sammen, og Greve får reduceret, da det er HIF-forsvarets tur til at blive rundbarberet. Spillets kvalitet dalede en del i anden halvleg, men HIF havde en del kontrachancer, som der ikke kom noget ud af.
I det 30. minut slipper Jesper Skak igennem på venstrekanten, og snyder Greves back. Han lægger ind i feltet, men alt alt for langt. Bolden opsnappes dog på baglinien af Nicolai Harms, som sender bolden tilbage i feltet, hvor Lukasz Cieslewicz er ved at rive sig fri. Det formår han dog ikke, og bolden havner hos Morten Bech, som sender den ind bag Greves målmand.
I halvlegens sidste sekunder, slipper Greve igennem HIF-forsvaret, men Mads Hamberg redder med en håndbold-redning. 10 sekunder efter fløjtes kampen af.

Det var ikke nogen prangende kamp. Thomas Lindrups, Danny Mirabels og Anders Clausens indsatser var godkendt, hvor Lukasz Cieslewicz, nok var præget af sin skade, der holdt ham væk i selve opstarten. Men endnu en træningssejr kan sættes ind på kontoen.
skrevet af: [MIH]

Hej Alf og Aab!   8.02.2008

Så er opstarten i Hvidovre godt i gang igen.
Vi har nu trænet en lille måned, transfervinduet er lukket og vi ved nogenlunde hvilken trup, vi har at gøre godt med. Vi har sagt farvel til ca. 6 spillere omkring første holdet og har fået ca. lige så mange tilført.
Af nye spillere kan bl.a. nævnes: Anders Clausen (SE), Thomas Lindrup (FcN), Danny Mirabel (Lyngby), Lukas (Bøndby), Kristian Bo (Brøndby) og Marc (Allerød). Derudover har vi også fået nye trænere (Tom Nielsen og Brian Reimer) som med deres disciplinerede måde at træne og tænke fodbold på, har tilført holdet ekstra professionalitet, som det kræver at være med i 1. division.
De nye spillere samt trænere har styrket holdet på mange punkter og forventningerne til forårssæsonen er derfor meget positive. Derudover har vi med den nye kunstgræsbane, forbedret træningsfaciliteterne væsentligt og hævet både niveau og intensitet til træningerne.
Den første træningskamp, som blev spillet i lørdags gav et lille indblik i, hvilken retning vi som hold kan gå. Vi spillede mod Køge og vandt 3-0. Resultatet i sig selv siger ikke så meget, men kampen som helhed gav et indtryk af, at vores hold er stærkt og bredt!

Personligt går det godt i klubben. Jeg føler en fortsat personlig udvikling som fodboldspiller både på det mentale, taktiske og tekniske plan. Jeg ser frem til at udfylde min rolle på holdet og er overbevist om at det hold vi nu har, klarer overlevelsen i 1. division og måske endda lidt til!

Fremtiden byder på 9 træningskampe hvor mange positioner for forskellige spillere skal afprøves og hvor den taktiske del af spillet skal finpudses. Næste træningskamp er imod Greve på lørdag d. 9. februar hvor vi gerne skulle tage endnu et skridt op ad udviklingens trin!

Jeg glæder mig fortsat til at følge jer derhjemme og ønsker jer alt muligt held og lykke!

Bedste hilsner Morten Bech

Husk: ”Succes og træning går hånd i hånd!”

Fredericia - HIF: 0 - 1    11/11

Morten var ikke med pga skade

HIF - Herfølge Boldklub: 0-2      [04-11-2007]

En godkendt 1. halvleg

Så skal man til det igen. Altså fortælle om endnu et HIF-nederlag, hvor HIF, efter en godkendt første halvleg, slet ikke fik ordentligt gang i spillet i anden halvleg. Det var ellers ikke optimisme, der manglede inden kampen. Efter den overraskende sejr i sidste søndags kamp mod Kolding, håbede man i hvert fald på, at HIF kunne tage det ene point. Specielt når man oven i købet tænker på at Herfølge havde en pokalkamp med forlængelse, i benene fra torsdag. Første halvleg forløb uden nogen særligt store chancer til nogen af holdene. Herfølge holdt sig langt tilbage på banen, og gav ikke HIF mange muligheder for at komme igennem. Derudover formåede HIF også at holde Herfølge væk, så første halvleg blev en jævnt kedelig forestilling. En håndfuld forkølede HIF-forsøg gav ikke noget resultat.

I anden halvleg kom Herfølge noget længere frem på banen. Det gjorde også at HIF kom under større pres, og halvlegen var da heller ikke mere end 7 minutter gammel, førend Herfølge bragte sig foran. En ellers velspillende Morten Overgaard bliver overlistet, og da han samtidig glider, trækker Herfølges Anders Simonsen ind i feltet, og sender med en følt inderside, bolden imellem benene på Kim Drejs, der ellers er kommet godt ud af sit mål. 10 minutter senere forsøger HIF sig med en dobbeltudskiftning, da Thomas Christensen og Morten Bech, tilbage efter sin skade, bliver sendt på banen i stedet for Mark Svendsen og Nicolaj Harms. I det 63. minut får Herfølge et indkast i venstresiden, som kastes mod baglinien, hvorfra bolden sendes ind i feltet over HIFs forsvar, til en helt umarkeret Dennis Danry, som finder et lille hul mellem Kim Drejs og stolpen, og med indersiden, sender han bolden derind. 0-2, og nu skulle HIF frem på banen. Det giver en lille mulighed 2 minutter senere, da Jonas Kallehauge forsøger udefra, men desværre også lige på målmanden. I det 80. minut, føler Hvidovrespillerne sig snydt for et straffespark. Et indkast sendes langt ind i feltet, og da Brian Andresen forsøger at komme op og heade, presses han ned af en Herfølgeforsvarer. Men hverken liniedommer, som ellers stod placeret lige ud for forseelsen, eller dommeren, lægger mærke til situationen. Det bliver ikke til yderligere muligheder, og slutfacit, 0-2.

HIF er nu igen på sidstepladsen. Skive vandt 3-2 over Nykøbing Falster Alliancen, efter at have været bagud 0-2, og Ølstykke formåede at holde uafgjort mod Fredericia. Så hvem ved. Måske hvis gejsten fra Kolding-kampen findes frem, kan det da godt være at HIF kan overraske. skrevet af: [MIH]

 

Kolding - HIF: 0-1         [28-10-2007]

desværre er Morten skadet og var ikke med

HIF - HIK: 0-2         [21-10-2007]

Øv, øv og atter øv.

Netop den følelse sad man med, efter kampen idag mod HIK. Godt nok var det meste af en trup skadet, for at nævne Søren Christiansen, Morten Bech, Jesper Kristoffersen, Mads Torry, Brian Andresen, Jonas Kallehauge og Benno Petersen. Derudover sad Jesper Myhrmann over med karantæne. Så man må sige at de unge spillere, Morten Larsen, Patrik Jensen, Stefan Hansen, Mads Wilhelmsen og Nicolaj Harms virkelig skulle ud for løverne. Men trods alt spillere, der alle havde prøvet en kamp eller mere i første division. Men, det var nok en for stor mundfuld i denne omgang.

AB - HIF: 3-2   [14-10-2007]

Ærgeligt nederlag

Det blev desværre ikke idag, at blamagen fra den næstsidste kamp i Superligaen 1997, blev vasket væk. AB vandt dengang 7-1, og reddede sig medens HIF, som bekendt måtte rykke ned. Efter en begivenhedsrig uge, med trænerskift og annonceringen af en ny træner fra nytår, skulle nyt spillekoncept afprøves. Væk var 4-4-2 systemet, med en meget deffensiv udgangsposition, og var blevet afløst af en langt mere offensiv 3-5-2. Endvidere fik endnu en spiller debut i dette efterår, nemlig Morten Larsen, som ellers har slået sine folder på divisionsreserveholdet. Også et comeback så vi. Det var tidligere topscorer Mark Svendsen, som fra efterårets start var vendt tilbage til HIF, men først nu, har fundet vej til startopstillingen.

At et sådan systemskifte kan koste, blev vi allerede vidner til i det første minut, hvor AB fik bolden i HIF-nettet, efter en forsvarsfejl, hvor Hvidovrespillerne slet ikke var kommet på plads. AB’s anden scoring skete efter samme opskrift. 5 minutter var spillet, og HIF var bagud 2-0. Jeg må desværre tilstå, at jeg ikke så nogen af scoringerne. Det første fordi jeg ikke var kommet på stadion endnu, og det andet fordi jeg ikke var kommet på plads på stadion, så det er rene andenhåndsreferater. Men hvilken start.
Det tegnede bestemt ikke lyst for Bjarne Jensen og hans tropper. Men, faktisk ville Hvidovre-spillerne det anderledes.
Efter et hjørnespark i det 10. minut, bliver bolden spillet ud af AB-feltet.
Her står Morten Bech, og med ryggen til målet, sparker han bagover sig selv, og hele AB-forsvaret, der er på vej frem. Bolden rammer jorden foran AB’s målmand, og da han løber frem for at gribe den hoppende bold, kommer Brian Andresen, som er fulgt op, og får lige akkurart en stiv tå på bolden, netop som målmanden skal sætte hænderne på, og HIF har hermed reduceret til 2-1.
Pyh, for en start på kampen. Spillet bølger nu lidt frem og tilbage, og HIF har fået langt bedre styr på formationen, men AB er stadig farlige, og nogen usikkerhed spores. I det 18. minut er forsvaret lige ved at blive overlistet, men Morten Overgaard får afværget. AB fastholder dog angrebet, men afslutningen tager Kim Drejs sig roligt af. Ti minutter senere, endnu en stor AB-chance, da en spiller går igennem HIF-forsvaret, men afslutningen går i sidenettet. I det 32. minut får Brian Andresen fremtvunget et hjørnespark, som kommer efter et frispark taget af debutanten Morten Larsen. Han sparker godt, og tager det meste af dødboldende i højresiden, hvor Rasmus Wulff så kan koncentrere sig om dødbolde i venstresiden. Rasmus Wulff spillede i øvrigt en solid kamp, og var bedre, end han længe er set. I det 40. minut er AB tæt på igen, men HIF giver hjørne, som Kim Drejs tager sig sikkert af. To minutter senere brænder det for alvor på foran HIF-målet. Drejs må hive et par pragtredninger frem, ligesom der også må reddes på stregen. Men ingen yderligere scoring, og da der sparkes væk, ryger bolden ud til en AB’er, hvor Morten Overgaard, når ud og laver et frispark, der giver gult. Frisparket sparkes hårdt og præcist, men igen klarer Kim Drejs i mester-stil.
I halvlegens sidste minut bliver Morten Bech desværre skadet, da han kæmper med en AB’er, og må udgå i pausen.
Konklusionen på første halvleg, som startede som et mareridt, må være: Masser af potentiale i den nye spillestil, men at spillerne skal vendes til. HIF kommer langt bedre med efter de første 10 minutter, men er stadig sårbare, og gør AB’erne farligere end nødvendigt. Da Jonas Kallehauge begynder at gå med ned og gardere forsvaret, hvorved at Jesper Myhrmann trækker ind mod midten, får HIF bedre styr på det deffensive. Offensivt er der også masser af muligheder, og det bekommer tydeligt HIF-spillerne vel, at der er større rum for udfoldelse. Ikke, under nogen omstændigheder, at forklejne Ulf og Micke’s system, det gav os, trods alt en oprykning, men det er nu sjovere med offensivt bold.

I anden halvleg er HIF gået tilbage til 4-4-2, men en mere offensiv udgave. Stefan Hansen er rykket ind i midterforsvaret, og Jesper Myhrmann og Jonas Kallehauge klarer kanterne. Nu har HIF helt klart teten, og får presset AB langt tilbage på banen. I det 53. minut får HIF en kontra, da Brian Andresen bryder midt på AB’s banehalvdel. Han spiller godt ud i siden til Mikail Anli, som trækker til baglinien og forsøger et indlæg. Det ryger dog til målspark i stedet. Ti minutter senere får HIF et frispark lige omkring midtercirklen på egen bane. Det sparkes langt op mod Mark Svendsen, som dog må se sin optimistiske firsttimer gå over mål. I det 66. minut er det AB’s tur til kontra, og da der skæres ind i feltet fra kanten og frit for mål, skydes der heldigvis langt ved siden af. Minuttet senere går AB igen igennem, og når ned til baglinien, hvor Morten Overgaard dog når godt tilbage og får taklet. Forløsningen kommer i det 72. minut. Et langt skift fra Morten Larsen til Mikail Anli, når ikke rigtigt frem, men giver indkast. Dette kastes langt ind i feltet, og her dukker ”hjemvendte” Mark Svendsen op, og når højest mellem venner og fjender, og header udliningen ind. Et flot flot mål, og utroligt vigtigt.

Angrebene flyder nu langt bedre. Brian Andresen lægger godt en bold til rette for Morten Larsen, som skyder første gang, men desværre også lige over. 82. minut, har HIF et frispark i venstresiden, som Morten Larsen lægger godt ind i feltet, hvor AB’s målmand må hive en pragtredning frem på afslutningen. Bolden ryger op i luften, og igen kommer Mark Svendsen højest, men header desværre over. To minutter senere er dommeren lidt rigeligt flink, da han kun giver gult på en desideret svinestreg overfor Mark Svendsen. AB-spilleren kommer glidende med knopperne i Marks knæhøjde, og saver ham midt over. Heldigvis kommer Mark på benene igen. Minuttet før normaltidsophør, mister Søren Christiansen bolden, da han skubbes i forsøget på at drible sig fri. Dommerens fløjte er dog tavs, og han står lige ved siden af, og en kontra sættes igang. Bolden spilles ud i højresiden, til Glenn Darlie Christensen, og da det meste af HIF’s forsvar er rykket til venstre, kan han forholdsvis let trække ind i feltet, og udplacere Kim Drejs. Noget af en kold dukkert, og ret ufortjent set på spil og chancer. HIF kaster nu alt frem, og minuttet efter får de en godt kontra, hvor Ayoub Sørensen trækker godt op i venstresiden, og sender bolden i feltet hvor den heades væk. Dog lige ud til Morten Larsen, der firsttimer med et pragtfuldt langskud, men lige i favnen på AB’s målmand. Det sidste forsøg står Mark Svendsen for, da han to minutter inde i overtiden sparker fra spids vinkel, men ved siden af. To minutter senere fløjtes kampen af. Lige her efter opstår noget tummult i AB’s felt, og da Brian Andresen er blevet slået til jorden af en albue, og dommeren ser episoden, så præsenteres AB’s Casper Andersen for direkte rødt kort.

Alt i alt. En god indsats af holdet, da de ti første minutter er overstået. Der er ingen tvivl om at der nok skal komme point på kontoen. Dog burde man nok have gjort mere for at holde remisen, i stedet for, stadig at forsøge sig offensivt. Men det er svært at klage, når holdet spiller offensivt, når det er det, som vi supportere har efterlyst. Mark Svendsen kom tilbage med en godkendt indsats, og hårdt arbejde. Når han og Brian Andresen lærer hinanden bedre at kende i kamp, skal der nok komme mange flere mål fra deres side. Det er også længe siden at HIF har scoret to mål i een kamp, så det er også i orden. Havde man haft lidt bedre muligheder for at lære 3-5-2 systemet at kende, så var det ikke gået galt i de første 10 minutter. Og så et lille hip til Fanklubben. Nu var vi kommet forkert ind på stadion, så vi sad på modsatte side, men I var hørbare hele kampen igennem. Lidt døde i perioder, men også en godkendt indsats af jer. skrevet af: [MIH]

Hvidovre henter Brøndby-koryfæ    
Poul Ferdinand - 20:27 - 08. okt. 2007 Ekstra Blade
Hvidovre valgte mandag at fyre afbryde samarbejdet med sin svenske træner-duo. I stedet overtager Brøndby-legenden Bjarne Jensen tøjlerne t

Hvidovre reagerede torsdag på en kedelig sæsonstart, der har sendt klubben under nedrykningsstregen i 1. divison, ved at ophæve samarbejdet med den svenske trænerduo Ulf Larsson og Michael Sander.

Svenskernes kontrakter udløber først til nytår, men Hvidovre-ledelsen har valgt at handle allerede nu.

- Vi er nået til et punkt, hvor der skal en forandring og noget ny inspiration og energi til, for at holdet ikke skal komme ind i en negativ spiral. Derfor har vi valgt denne løsning, udtaler direktør Tom Jensen

I stedet bliver det Brøndby-koryfæet Bjarne Jensen, der overtager roret i årets sidste fem kampe.

- Bjarne er en særdeles dygtig træner, der senest har ført Allerød op i Danmarksserien. Han har en fodboldfilosofi og vindermentalitet, der passer godt til Hvidovres nuværende situation, og er der udover en stor kapacitet som træner og kan bidrage med noget nytænkning, udtaler Tom Jensen.

Bjarne Jensen kommer på lidt af en opgave i Hvidovre. Således har klubben pt. seks point op til stregen.

HIF - Aarhus Fremad: 1-  [07-10-2007]

Pinlig indsats i 75. minutter.

Det er et dybt blødende HIF-hjerte, der skal til at skrive dette referat. Magen til ideforladt, uinspiret og uengageret spil, er simpelthen ikke set på Hvidovre Stadion i de sidste mange år. Måske er vi blevet for forvente, de sidste par sæsoner, men ærlig talt, når spillet ikke fungerer, så må man så sandelig gå til stålet i stedet for. Hvidovre stadion SKAL være en uintagelig smeltedigel for modstanderne, men det var bestemt ikke det, som vi var vidende til i dag. Det SKAL simpelthen være muligt at åbne et hold, der med enkle midler stiller sig med 7 mand nede, og kun en enkelt angriber helt fremme. Aarhus Fremad spillede bestemt ikke godt fodbold, men de spillede klogt, modsat visse andre, og fik trukket tempoet ud af en kamp, der fra start ikke havde noget tempo.

Vi skal hen til det 10. minut, førend HIF har noget, der bare minder om en chance, med lidt god vilje. Rasmus Wulff, der dog lagde bedre dødbolde, end set i dette efterår, sparker fladt ind i feltet, hvor Nicolaj Harms snitter bolden videre med hovedet, men desværre også forbi mål. Minuttet senere er der en lille misforståelse mellem Wulff og Morten Walldo, som giver muligheden for Walldo til at sende bolden videre til Søren Christiansen, men hans indlæg sparkes til HIF-indkast. 14. minut, Brian Andresen bryder et Aarhus Fremad opspil, og sender bolden på fløjen til Søren C., som efter et enkelt træk sender bolden i feltet, men det heades væk. 16 minut. Bolden heades for fødderne af Brian A., og hans forsøg 15 meter uden for feltet, går lige over.

25. minut. Jonas Kallehauge forsøger med en mellemting mellem en aflevering og afslutning i feltet, og bolden ryger uberørt ind til Aarhus Fremads målmand, der ikke kan holde i første omgang. Desværre må man endnu engang konstatere at ingen HIF-spillere er fulgt op, så målmanden kan bryde ind igen, og samle op.

29. minut sker så det næsten unævnelige. Aarhus Fremad får sat en kontra igang. Efter at have opsnappet bolden midt på egen banehalvdel, spilles den frem til Rune Friis, som trækker op på HIFs banehalvdel. Debutanten Toke Svendsen står lige over for ham, men han begynder at bakke, i stedet for at gå til ham, og pludselig hugges der til bolden, og den ryger over Kim Drejs, der er kommet for langt ud af sit mål, og Aarhus er foran 0-1. Her kunne man godt se, at Toke Svendsen ikke har den fornødne rutine, men den får han jo kun af at spille, og så lære af sine fejl. Ellers var der ikke rigtigt nogen finger at sætte på hans debut. Så skal vi frem til 36. minut, hvor det igen er Aarhus Fremad, der opsnapper bolden på HIFs halvdel, og udenfor feltet, sparkes der mod mål, men Kim Drejs er godt nede og griber fat. To minutter senere, kommer vel første halvlegs eneste store HIF-tilbud. Brian A. bryder et Aarhus Fremad-opspil, og spiller videre ud til Ayoub Sørensen, som trækker mod Fremadmålet og hugger til. Målmanden må ud i en rigtig god parade, og give hjørne. Resten af halvlegen sker der ikke noget.

Anden halvleg starter som første er sluttet. En evig ørkenvandring, hvor HIF absolut ikke formår at sætte sig igennem. Først i det 62. minut, har HIF et forsøg, der giver hjørnespark. En lidt større chance bliver det tre minutter senere, da Walldo og Gørsvig spiller sig godt op i højresiden. Gørsvig forsøger en afslutning fra kanten af feltet, som går lige ved siden af målet. To minutter senere bliver katastrofen total. HIF mister bolden på Aarhus banehalvdel, og kontraen herfra, giver til sidst hjørnespark. Det losses ind i feltet, og ender med at hoppe over en HIF-spiller, ser ikke hvem, og da Kim Drejs regner med at der heades væk, kommer han ikke godt nok ud, og bolden sejler derefter lige ind i et tomt Hvidovremål. 0-2, og en sikker udnyttelse af chancerne fra Aarhus Fremad, på noget nær 100%.

68. minut, kampens første rigtig store HIF-chance opstår et hjørnespark, hvor Kasper Gørsvig får foden på, men målmanden kommer godt ned, og giver endnu et hjørnespark, som der ikke kommer noget ud af. Jesper Skak afløser Toke Svendsen i det 74. minut, hvorefter Walldo rykkes længere frem på banen. De giver lidt pote 4 minutter senere, hvor Brian A., først forsøger, men målmanden redder og bolden ryger ud af feltet, hvor Rasmus Wulff endelig får noget ud af anstrengelserne, og med et tørt huk sender bolden i nettet til reducering. En rigtig flot scoring, som ikke må glemmes midt i al ynken. HIF begynder nu et hårdt pres på Aarhus Fremad. Det giver nogle bedre muligheder, men ikke nogen oplagte chancer. Det giver i det 85. minut mulighed for kontra til Arhus Fremad, hvor to mand går igennem, men afslutningen tager Kim Drejs sig eminent af. I halvlegens overtid får HIF den sidste mulighed, da et langt indkast fra Wulff først giver Mikail chancen, men han rammer den ikke ordentligt, og dernæst Morten Bech, som dog tonser bolden ved siden af målet. Det var den sidste mulighed, og minuttet senere fløjter dommeren af.

Alt i alt. Efter to gode indsatser mod OB og Silkeborg, må vi konstatere at forsvaret var for urutineret i dag. Overgaard, vel man of the match, og både Walldo og Toke Svendsen gør en god indsats, og Kallehauge ligeså, så er det rutinen, der gør udslaget. Midtbanen hang slet ikke sammen, og formåede absolut ikke at spille ordentligt op til Brian A., eller Nicolaj Harms/Mikail Anli. Jeg kan ikke sige hvad HIF skal gøre, men jeg kan se at der ikke er pres nok fra midtbanen, som så udmynter sig i, at der ikke spilles godt nok op til angriberne. Jeg håber dette var bunden, og at vi nu ser spillerne tage sig sammen, og få skrabet de livsnødvendige point. Men ordet krise er vel ved at være det rigtige, for et HIF-hold, der i den grad mangler gejst.

skrevet af: [MIH]

Silkeborg IF - HIF: 0-0 [30-09-2007] Hvidovre vandt 0-0

På en gedigen herrefight, sikrede HIF sig i dag det ene point, mod et af rækkens tophold Silkeborg. Det var dog med lidt bange anelser at vi, 14 i alt, tog til Silkeborg stadion, da det var eet af rækkens tophold, der tog i mod, samt at de havde leveret en god indsats mod Brøndby IF i løbet af ugen. De måtte have selvtilliden i orden. Men jeg tror ikke at man skal undervurdere Hvidovre's resultat mod OB. Selvom de tabte, fik de tanket en masse selvtillid, og det kunne de bruge i dag.

Kampen var 4 minutter gammel, da et SIF-frispark sparkes højt i feltet. Ved baglinien heades tilbage mod midten, men skuddet, der faldt, røg langt over. 9. minut, har HIF sit første forsøg, da Brian Andresen bryder Silkeborg midt på deres banehalvdel, og forsøger sig udefra. Skuddet bliver dog ikke hårdt nok, og kan let samles op af David Preece i Silkeborgmålet.

12. minut, sendes et SIF-frispark 5 meter uden for feltet, lige ved siden af Kim Drejs' mål. Minuttet efter får Brian Andresen spillet godt ud i kanten til Nicolaj Harms, som trækker op mod SIF-feltet, og får fremtvunget et hjørnespark. 15. minut. Jonas Kallehauge erobrer bolden midt på SIF's banehalvdel, spiller ud i siden, men lige til en SIF-spiller. Bolden erobres dog tilbage, og spilles frem til Brian Andresen, som forsøger sig udefra, men lige i favnen på målmanden.

De næste 20 minutter foregår mest midt på banen, og når SIF får etableret et angreb, trevles det let op at et hårdtarbejdende HIF-forsvar. I det 35. minut må Jesper Myhrmann lade sig udskifte med en skade. Jesper Kristoffersen, der er startet i angrebet, bliver rykket tilbage i midterforsvaret, og Ayoub Sørensen sendes frem på kanten. Omkring de 40 minutter, får HIF etableret et godt pres mod Silkeborg, men det farligste bliver et saksespark af Mikail, der går ved siden af. Minuttet senere kommer SIF igennem, og ingen går til spilleren. Det ender med en afslutning ved kanten af feltet, som går ved siden af. I sidste minut får SIF et hjørne, der sendes godt ind i feltet, men hovedstødet går ved siden af.

Alt i alt. En godkendt indsats af HIF, hvor unge Morten Walldo og Kim Drejs, står allerstærkest i billedet. Jonas Kallehauge befinder sig klart bedre på midtbanen, og ydede også en stor indsats. Men ellers fine indsatser over hele linien.

Anden halvleg. Er 8 minutter gammel da SIF kommer igennem, men afslutningen tager Kim Drejs sig af. 54. minut. Ayoub forsøger et langskud, som SIF-målmanden må give hjørne på. Dette fører dog ikke til noget. 59. minut. Kallehauge bryder på midten, trækker frem i banen, og spiller Brian Andresen. Hans afslutning kan dog nemt samles op af målmanden. 70. minut. Et hjørne til SIF kommer Drejs ikke ordentligt ud til, men afslutningen går over. 72. minut. Silkeborgs nok allerstørste chance, da Hvidovre's forsvar for een gang skyld er overspillet, men afslutningen inde i feltet, rammer stolpen og går i spil igen. Silkeborg presser nu kraftigt, men igen tager forsvaret det meste. Endnu en ung debutant får chancen i det 77. minut, da Kaspar Christiansen kommer ind på højreback i stedet for en skadet Jesper Skak. 83. minut. Wulff bryder på midten, men forsøger noget optimistisk udefra, og målmanden kan samle op. 85. minut. HIF-kontra. Ayoub trækker op langs kanten, og spiller ind til Brian Andresen. Han trækker ind i banen og skyder, men ved siden af. 89. minut. Brian Andresen sender en lang bold frem mod Mikail Anli, som opgiver at løbe efter den, og den ender hos Silkeborgs målmand. Da han skal sparke den op ad banen, rammer han en medspiller i ryggen, men han får selv fat igen, og ingen farlig situation. 91. minut. Sidste store chance til Silkeborg. Morten Overgaard får ikke sparket ordentligt væk, og SIF trækker mod baglinien. Bolden spilles fladt i feltet. Men afslutningen reddes inden stregen.

En rigtig god indsats af HIF, som vi desværre kun var 16 Hvidovre-tilhængere, der var vidende til. De 14 med bussen og så to fra "den jyske fraktion". En stor tak til Jørgen & søn, som gav en god hånd med i støtten til "De Røde Smede". I dag blev der virkeligt gået til stålet, og Silkeborg fik aldrig etableret et ordentligt spil, som i allerhøjeste grad også var Hvidovre's fortjeneste. Det er længe siden jeg har set sådan en fight og koncentration. Det var en ren fornøjelse. Bare synd at så få var med til at overvære. skrevet af: [MIH]

Køge Boldklub - HIF: 3-1     [23-09-2007]

HIF gik ned, da Søren Christiansen gik ud.

Det var et offensivt satsende HIF-hold, der gik på banen i dag mod Køge Boldklub. Dejligt at se, at vores to svenske trænere i dag turde satse, mod et, på papiret lang bedre hold end Hvidovres. HIF starter med et højt pres og allerede i 1. minut, spilles Morten Bech igennem i feltet, hvor han dog fældes af Køges målmand. Dommerens fløjte forbliver dog tavs, og han vinker afværgende. HIF holder dog presset, og på en flad bold i det lille felt, er Mads Torry lige ved at komme før Køges målmand, men der kommer ikke mere ud af situationen. HIFs høje satsning giver dog allerede i 2. minut Køge en kontra, og et indlæg fra højre sejler ind over HIFs forsvar, og en noget passiv Kim Drejs, og via stolpen, har Køge sendt sig i spidsen med 1-0. Noget af en spand koldt vand. Det slår dog ikke Hvidovre ud, og de fortsætter med det offensive spil, som det er tydeligt at Køge ikke har forventet. I 5. minut forsøger Mikail Anli sig lige uden for feltet, men skuddet er ikke hårdt nok, og målmanden samler lige så stille op.

7. minut. Rasmus Wulff lægger et rigtigt godt hjørne ind bagest i det lille felt. Her heades på tværs, hvor Søren Christiansen, med ryggen mod Køgemålet, saksesparker over sig selv og sender bolden i nettet. En fantastisk scoring, og godt at se, at Søren C. er på vej tilbage. Så skal vi hen til det 21. minut, hvor Wulff spiller godt ud i siden til Mikail, som vipper bolden over en Køgespiller, tilbage til Wulff, som spiller bolden fladt ind i feltet, hvor Køges målmand kommer lige foran Mads Torry.

36. minut. Søren C. trækker godt op i højresiden, trækker derefter ind i banen, hvorefter han spiller skråt bagom Køgeforsvaret, hvorefter Mads Torry løber bolden op, og er i helt fri position. Hans skud bliver dog for svagt, og målmanden når ned og får fat. Men en rigtig god detalje af, synes jeg, man of the match, Søren C. 39. minut. Bolden spilles i feltet og videre ind til Morten Bech, som hugger til første gang, men Køges målmand afværger med en god fodparade.

Det er tydeligt at Køge har fået respekt for Søren, for i det 41. minut, fældes han igen, med et spark mod anklerne. En desideret svinestreg, som en, utroligt svag Køgedommer - jeg ville ellers ikke, men var nødt til at kommentere det aligevel - hverken giver frispark eller kort. Det kunne han ellers med fordel have gjort et par gange. Heldigvis holdt Hvidovrespillerne sig fra provokationerne, for ellers kunne det nemt havde udviklet sig til en kortfarce.

To minutter senere får Køge et hurtigt angreb op i HIFs højreside, da Jesper Skak ikke får ordentligt fat ved midterlinien. Ved baglinien spilles bolden på tværs i feltet, og her firsttimer Lars Møller, og bolden ligger endnu engang i nettet. 2-1 og endnu en spand koldt vand. En første halvleg hvor HIF har 70% af spillet, en fire-fem større og mindre chancer, og Køge har to. Men da det er effektiviteten, der tæller, så udnytter Køge sine 100% og HIF må nøjes med en effektivitet på 15%.

I pausen var Søren Christiansen nødt til at lade sig udskifte efter en noget hårdhændet behandling i første halvleg. Dette gav muligheden til Ayoub, som kom på banen i stedet. HIF forsøger men det bliver lige ved og næsten, og i det 52. minut bliver en Køgespiller spillet helt alene på HIFs banehalvdel. Han løber mod målet med en halsende Jesper Myhrmann efter sig, og da Myhr ikke vil begå frispark, med følgende rødt kort til følge. Han spiller på tværs i feltet, hvor en helt fri Lars Møller kan sende bolden i nettet til Køgeføring på 3-1. I det 65. minut, får endnu een af HIFs egne spillere debut, nemlig midterforsvareren Stefan Hansen. Jesper Kristoffersen sendes herefter i front, for at give angrebet noget mere pondus. I det 69. minut har HIF et frispark to-tre meter fra midterlinien. Rasmus Wulff sparker godt ind i feltet, hvor Køges målmand kommer ud og bokser. Bolden går lige til Ayoub, der skyder første gang, men Køgemålmanden når tilbage, og får reddet til hjørne.

73. minut. Køge er igennem, og forsøger fra kanten af det lille felt. Kim Drejs får pareret, og Jesper Myhrmann får sparket ud til hjørne. Dette giver Køge to muligheder for afslutninger, men første gang redder Jonas Kallehauge på stregen, og i anden omgang får Kim Drejs pareret. Men det giver ingen Køgescoring. Resten af halvlegen bliver en ørkenvandring, lige bortset fra en situation i det 80. minut, hvor Stefan Hansen knaldes ned af en albue i en situation hvor han forsøger at heade væk ved midterlinien. Og endnu engang var vi vidende til, at hverken dommer eller liniedommer overhovedet ser situationen. Stefan må ud på sidelinien, hvor han behandles for næseblod, men kommer på banen igen og afslutter kampen. Men men men. Jeg ved godt at jeg risikerer både det ene og det andet, men dommeren i dag var alt andet end god. De små svinestreger mod bla. Søren Christiansens ankler, og albuestøddet mod Stefan Hansen. Ikke at det havde gjort den store forskel, for vi fik igen idag set hvor forskellen på top og bund er. Køge scorer på sine chancer, og HIF brænder for mange. Der var masser af positive takter, specielt i første halvleg, men, jeg vil ikke sige at holdet gik ned i anden, men det var som to forskellige kampe. Det er endnu for tidligt at begynde at tale om 2. division igen, og jeg er stadig overbevist om, at vi holdet nok skal klare skærene. Nu venter to sværde kampe på torsdag i pokalen mod OB, og på søndag i det jydske mod Silkeborg. Derefter bliver det igen modstandere, som HIF skal kunne slå. skrevet af: [MIH]

HIF - Ølstykke FC: 1-1         [16-09-2007]

1 point en halv sejr.

Ja, det er egentligt utroligt, at man efter kampen, sidder med følelsen af, at HIF skal være glade for det ene point. Gennem hele kampen var der kun eet hold på banen, og det var HIF, men inefektivitet gjorde, at Ølstykke holdt sig inde i kampen.

Allerede efter 2. minutters spil, fik HIF sin første lille chance. Et hjørnespark af Rasmus Wulff, sendes kort ind i feltet, hvor Brian Andresen kaster sig ned, og header bagover, lige ind i brystet på Thomas Christensen. Desværre ryger bolden ud over baglinien, men dommeren dømmer nyt hjørne til HIF. Dette løber, som så mange andre dødbolde, ud i sandet. Jeg forstår ærlig talt ikke, at trænerne bliver ved med at lade Rasmus tage dødboldene, for enten sendes bolden for tæt på mål, eller også så ryger de meter ved siden af en eventuel modtager. Der må da være andre på holdet, der kan overtage et par enkelte gange ?.

Efter 10 minutter er Søren Christiansen på færde. I en god kontra, fører han bolden op langs linien, men midterangriberne er ikke nået med frem, og hans indlæg løber ind til en Ølstykke-spiller. Thomas Christensens første reelle forsøg kommer efter 15 minutter, hvor han, på kanten af offside, modtager bolden, men hans skud går over målet.

Minuttet senere kommer Ølstykke godt frem i en kontra. Kim Drejs kommer godt ud, og får reddet. 17. minut Thomas Christensen går godt til baglinien, og spiller bagud til Mikail Anli, som dog formår at smide indlægget direkte til en modstander. 19. minut. Søren Christiansen spiller smart mellem to forsvarere til Brian Andresen, men hans afslutning bliver lige spids nok, og går lige forbi fjerneste stolpe.

21. minut. Der spilles en lang bold frem til Brian A., som falder da han tæmmer, og bolden går til en Ølstykke spiller. Brian får dog hevet bolden til sig igen, og spiller frem til Thomas Christensen, der dog, helt uforståeligt, dømmes offside. Så skal vi helt frem til det 35. minut, førend HIF igen kommer frem. Brian A. spilles fri i feltet, men vælger at aflevere til Thomas Christensen, som skyder i foden på en modstander. Her skulle Brian A., nok have forsøgt selv.

2 minutter senere brænder det for alvor på foran HIF-målet, og Ølstykke formår i samme angreb to afslutninger. Den sidste får Morten Overgaard fat i, og får sendt bolden op ad banen. 39. minut får Mikail endelig lagt en god bold ind i feltet. Brian A. når dog ikke frem, og bolden går i favnen på Ølstykkes målmand. Sidste chance inden pausen går til Rasmus Wulff, hvis langskud dog går lige ved siden af Ølstykkes mål.

Pausen bruges til at tage Morten Overgaard, der stadig plages af sin skade, samt har fået et slag i hovedet, så han render rundt og er småsvimmel, samt Thomas Christensen ud. Det betyder at Søren C. rykkes ned som venstreback, og at Jonas Kallehauge, som spillede, synes jeg, en rigtig god kamp, som een af HIFs bedste, rykkes ind i midterforsvaret. Ayoub formår at få rykket godt op i Ølstykkes højreside, men rigtigt farligt bliver det aldrig. Spillet bliver ikke meget bedre, og vi skal helt frem til det 64. minut førend der sker noget igen. Og dette er, set med Hvidovre-øjne, bestemt ikke positivt. Ølstykkes Peter Hansen ser at Kim Drejs er kommet for langt ud af sit mål, og fra en 10-15 meter uden for HIF-feltet, sender han bolden ind over Drejs og i nettet. En noget kold dukkert, og ret så ufortjent føring. Men sådan er fodbold. Den, der tager chancen, får tit noget godt ud af det. Det var der mange af HIFs spillere, der ikke gjorde i dag. 12 minutter senere, tages Mikail ud og erstattes af Benno Petersen. Dette skulle vise sig at være en fornuftig løsning. For efter bare 2 minutter på banen, spilles han fri med en aflevering tilbage i Ølstykkes felt, og smækker til med det samme. Bolden tager stolpen, og rammer Ølstykkes målmand i ryggen, da han kaster sig efter bolden, og går i nettet. 1-1 og hvilken forløsning. En heldig scoring, men det er der jo ingen, der tænker over, når sæsonen er sluttet.

82. minut. S.C. går godt til baglinien, men hans flotte indlæg passerer hen over to HIF'ere, og går i spil igen. 86. minut. Med en lille genialitet snyder Ayoub to Ølstykkeforsvarere, og kommer bag dem, men hans indlæg bliver ikke fulgt lige så godt op af angriberne. Dette var også det sidste, der skete i den kamp.

Et ærgeligt point-tab, til en bestemt overkommelig modstander. Og når det så er sagt, så er det altså målene, der tæller, når regnskabet skal gøres op. Jeg ville ønske at trænerne ville tage fusen på os alle sammen på søndag mod Køge, der er kommet rigtigt godt fra start, og stille op i en vanvidsoffensiv. Ja, jeg ved godt, at man på udebane, skal satse på at holde nullet, men det kunne jo være at overraskelsesmomentet ville være så stort, at Hvidovre kunne tage alle tre point. Bare et fromt ønske, fra en engageret, og enøjet skribent. skrevet af: [MIH]

Næstved - HIF: 1-0    [09-09-2007]    Strålende comeback af HIF

Hvidovre forsøgte sig, i de første 10-15 minutter, med en 4-5-1 opstilling. Det så nu ikke videre godt ud, og mange gange, i første halvleg, var HIF på hælene overfor et friskt spillende Næstved-hold. Nogen store chancer var der dog ikke, førend i det 12. minut, da Jesper Kristoffersen tæmmer med brystet, hvorefter bolden, desværre, hopper fra ham og springer til en NIF-spiller. Han dribler sig hurtigt forbi J.K., og går mod feltet. Her når J.K. dog op, og får forstyrret så meget, at hans forsøg uden for feltet går direkte i favnen på Kim Drejs. To minutter senere er den gal igen. Jesper Myhrmann lader bolden hoppe over sig, og pludselig står en Næstved-spiller helt fri i feltet. Kim Drejs kommer dog godt ud, og med en glimrende fodparade får han afværget. Bolden går dog i spil igen, og et indlæg fra højre sejler ind over feltet, og her kommer Jesper Skak til, og i kamp med Karsten Jensen, får Jesper sendt bolden i eget net. Det er dog Karsten Jensen, der godtskrives målet. Brandærlig føring til Næstved.

Vi skal helt frem til det 37. minut, hvor også HIF er gået over til en 4-4-2, førend det første rigtige etablerede angreb kommer fra HIF. Jesper Skak spiller langt op ad banen til Brian Andresen. Han spiller på tværs i feltet til Mikail Anli, som lægger bolden tilbage i feltet, men Nicolaj Harms' hovedstød går ved siden af. Minuttet efter tager Rasmus Wulff et hjørnespark, som sendes frem til forreste stolpe. Her står Nicolaj Harms, men hans hovedstød går i favnen på målmanden.

En kæmpe fejl i forsvaret, hvor J.K. totalt misser bolden, giver Næstved en mulighed, men J.K. når tilbage og gør skaden god igen, ved at få bolden over baglinien til NIF-hjørnespark. I halvlegens slutminutter, får Mikail sendt et projektil afsted fra kanten af feltet, men målmanden kommer op, og redder til hjørne.

En første halvleg, hvor HIF-spillerne nogle gange ser ud som om de er bange for at spille fodbold. De holder dog Næstved væk efter scoringen, men får heller ikke gjort ret meget fremadrettet. Det bliver bedre efter systemomstillingen, men ikke godt nok. Der var virkelig noget at tale om i pausen.

Denne bliver brugt til at skifte Ayoub Sørensen ind, og straks sætter han sig i fokus. Første gang han har bolden, afdribler han to-tre mand, han får sendt bolden i feltet, men Mads Torry sender bolden i favnen på målmanden. Det er tydeligt at se, at det er et noget forvandlet Hvidovrehold, der er gået på banen til anden halvleg. Der bliver lagt et højere pres på Næstved, og de er, i den første halvdel af halvlegen, sjældne gæster i HIF-feltet.

I det 47. minut fører Rasmus Wulff bolden godt op ad linien, og får sendt den ind over, men afslutningen inde på midten, går ikke hurtig nok, og Næstved afværger. Minuttet senere får NIF en hurtig kontra, som dog afværges til indkast.

Så skal vi frem til det 60. minut, førend der rigtigt sker noget igen. Karsten Jensen knalder en albue direkte i hovedet på Jesper Kristoffersen. Da han ryger ned, løber Brian Andresen hen og skubbes omkuld af Karsten Jensen. Dette giver et gult kort. Da J.K. er på benene igen, efter behandling, viser han dommeren sit flotte blå øje, og spørger om ikke der skal gøres noget ved det. Dommeren svarer noget arogant bare "Ja, ja". J.K. går ud på sidelinien, og i frustration sparker han til en vandflaske. Det gør liniedommeren, dommeren opmærksom på, hvorefter dommeren præsenterer J.K. for et gult kort. Dommeren beder nu "de røde" om at gå på banen igen, inklusive J.K. Han gør dog dommeren opmærksom på, at han allerede har et gult i forvejen. Dommeren kigger på sit kort, og konstaterer sørme, at det har han også. Derefter hiver han det røde kort op, og sender, korrekt J.K. i bad, for usportslig optræden. Denne forklaring har jeg fra "kilden selv".

Nu frygtede vi, at det for alvor ville gå galt for HIF. Men, godt hjulpet af en god medvind, og en god trods hos spillerne, blev det en helt anden kamp. Pludselig begyndte HIF-spillerne at "slås" så det fløjtede. Der blev gået til nærkampene med en helt anden gejst, end vi har set længe. De store åbne chancer giver det dog ikke, men en stor chance opstår efter 70 minutter, da Rasmus Wulff sender et hjørnespark ind i det lille felt. I et samspil mellem et godt skru, og en god vind, må Næstveds målmand op under overliggeren, og sende bolden til nyt hjørne. Næstved er dog ikke ufarlige. En lynende hurtig kontra tre minutter senere, kommer Kim Drejs godt ned og får afværget. I det 80. minut får Wulff endelig sendt et rigtigt godt indkast ind i feltet. Bolden ryger til bageste stolpe, hvor Thomas Christensen sender et saksespark lige ved siden af stolpen. Den havde fortjent bedre. Målsparket giver Næstved en hurtig kontra, og igen gør kun godt målmandsspil af Drejs, at Næstved ikke får scoret. To minutter senere går Jesper Skak i en luftduel midt på HIFs banehalvdel. Han skubbes omkuld, og dommeren vinker afværgende, men det giver NIF en kontra med tre spillere. Igen får Drejs afværget i to omgange.

Den sidste store chance tilgår HIF. Rasmus Wulff sender et frispark, fra midterlinien, ind i feltet. Her forlænges den med hovedet, af hvem ser jeg ikke, men det giver bolden ekstra fart, og kun en god redning af Næstveds målmand, helt ned ved stolpefoden, gør at HIF endnu engang, desværre, må gå fra banen uden point.

To halvlege som nat og dag. Vinden skal dog også have lidt af "skylden" for HIF's gode anden halvleg, men det blev bestemt ikke dårligere af, at spillerne begyndte af fighte. Hvis holdet kan holde den stil i de næste kampe, så ser det bestemt ikke særligt sort ud. Flot kommet igen drenge. Det var dejligt at se. Det var ikke helt ufortjent at Næstved tog sejren, men det ville heller ikke have været ufortjent, at HIF havde taget det ene point på den halvleg.
skrevet af: [MIH]

HIF - Skive: 0-0    [02-09-2007]

Trist og uengageret indsats.
En rigtigt bundkamp værdig. Det var resultatet af dagens kamp. En decideret offday af hele holdet, hvor, reelt set, kun en indskiftning af Ayoub Sørensen, gav HIF lidt mere drev i det offensive. En ting må man dog lade spillerne. Der var en vis uforudsigelighed i spillet, da man aldrig vidste, hvor afleveringerne ville havne. Jeg ved godt at det er svært at spille mod et hold, der holder 6 mand hjemme i forsvaret, men spillerne gjorde det bestemt heller ikke nemmere for sig selv. Efter 5. minutter er HIF på færde første gang. Mads Torry jagter en lang bold fra Jesper Kristoffersen. I kamp med Skiveforsvareren bliver Mads væltet omkuld ved baglinien, men aligevel får han stukket en lang fod frem, og skubber bolden bagud til Benno Petersen. Han lægger bolden ind i feltet, men der er ingen til at tage i mod, og Skive får sparket væk. I det 11. minut er det så Skives tur. En hurtig kontra ender i højresiden af HIFs felt, hvor den spilles skråt bagud, til to helt frie Skivespillere, som dog formår at sparke ved siden af. I det 13. minut kommer HIFs absolut største chance. Bolden lægges ind i feltet, hvor Rasmus Wulff header midt for målet. Brian Andresen forlænger, men desværre tager bolden undersiden af overliggeren, hvor den ryger ud i ryggen på Skives målmand, og en af deres forsvarere kommer til, og sender bolden til hjørnespark. Et mål her, og kampen havde garanteret fået et andet forløb.

I det 19. minut får HIF et frispark ved midtercirklen. Wulff sparker ind i feltet, men lige før Mikail skal sætte foden på, rammer bolden græsset og Mikail får ikke strakt sig langt nok frem, så situationen ender med et hjørnespark. 24. minut. Wulff får igen lagt en god bold i feltet, hvor Brian A. får hovedet på, og målmanden må strække sig helt ud, og give hjørne.

36. minut. Mikail opsnapper bolden ved kanten af feltet, spiller på tværs til Mads Torry, som skyder lige uden for feltet. Skives målmand parrerer til indkast. 38. minut. Wulff lægger bolden ind i det lille felt, hvor Jesper Skak kun lige akkurat ikke får foden på bolden. Ærgeligt, for det var for et helt frit mål.

Resten af halvlegen er lidt af en ørkenvandring. I anden halvleg, skal vi 15 minutter ind, førend hIF får sin første chance. Jesper Skak kaster et langt indkast i feltet, hvor Nikolai Harms får sidste fod på, men ved siden af.

I det 71. minut får HIF bolden i nettet, efter et frispark, og en smule klumpspil. Liniedommeren har dog forinden vinket for offside.

Efter 74 minutter får HIF endelig arrangeret et pres. Det udmynter sig i et hjørnespark, som Wulff spiller kort til Brian A. Han spiller tilbage til Wulff, som sender bolden ind bagest i det lille felt, hvor der heades, og Skive må give endnu et hjørnespark. Dette sparkes så, til gengæld, langt ind i feltet, hvor J.K. kommer til, men desværre heades der over målet. 78. minut. En hurtig HIF kontra, hvor Ayoub Sørensen trækker hurtigt op ad banen. Han spiller på tværs til Nicolai Harms, som dog presses og forsvareren fra Skive, får sendt bolden til indkast. Minuttet efter får Ayoub bolden i feltet, men hans afsluttende skud går direkte på målmanden.

I det 85. minut må Morten Overgaard udgå, og da Hvidovre har brugt sine tre indskiftninger, må de spille med 10 mand i de resterende 9 minutter.

Skive presser på i de sidste 5 minutter, og J.K. må redde bolden næsten inde på stregen, da resten af forsvaret er udspillet. HIF holder stand kampen ud, og et point mere er hjemme til kontoen.

Alt i alt, en skidt indsats af specielt den offensive midtbane. Jeg synes at der manglede gejst og engagement, og specielt Wulff er set spille bedre. Han skal dog ikke klandres alene for den triste forestilling, hvor dog Jonas Kallehauge kæmpede hårdt gennem hele kampen. Jeg er dog godt klar over at der skal to hold til at skabe en seværdig fodboldkamp, og at de fleste hold i divisionen, i hvert fald i den nedre halvdel, vil satse på et kompakt forsvar, når de bliver præsenteret for De Røde Smedes smeltedigel. Det kan kun blive bedre, men en mere stålsat indsats kunne dog godt ønskes. Kom igen gutter. Det her var bare en enlig svale. Dog kunne jeg godt ønske mig, at man lod være med at svine spillerne til, som nogle desværre forfalder til. Jeg tror godt at spillerne er klar over at det var noget hø de præsterede, og så er det, at vi som supportere skal være der, til at hive dem op igen. Og det var vi heller ikke rigtigt gode til idag. Der blev forsøgt, men det blev, desværre kun ved forsøget. Jeg sad ved siden af et af mine vennepar, hvor hun var på Hvidovre Stadion for første gang. Der blev også herfra bemærket, at nogle af kommentarerne ikke var så hensigtsmæssige, og så efter sine egne spillere. Så en lille opsang herfra. Lad os vise at vi er 13. manden, og prøve at være konstruktive, i stedet for mange af de negative tilråb. skrevet af: [MIH]

Jægersborg-HIF 0-1 CUP Onsdag den 29. August 2007, Kl.: 17:30
Tilskuere: 200

Startopstilling:
Kenneth Jepsen
Jesper Skak Nielsen – Morten Overgaard – Jesper Myhrmann – Jonas Kallehauge
Mikail Anli – Rasmus Wulff (A) – Morten Bech – Ayoub Sørensen
Brian Andresen – Thomas Christensen (D)

Ind-/udskiftning(er):
Nicolaj Harms (Thomas Christensen, 46.)
Jesper Kristoffersen (Morten Overgaard, 46.)
Mads Torry Lindeneg (Ayoub Sørensen, 66.)

Målscorer(e):
0-1 Thomas Christensen (22.) debut

Vejle BK - HIF: 5-3   -  Målfest i Nørreskoven.   [26-08-2007]

Efter tre års 'busturstørke', sådan i overført betydning, var det endelig tid til en længere af slagsen. Nærmere bestemt til Nørreskoven i Vejle, som lagde græs til dagens kamp. Hvidovre stillede i en ret så deffensiv formation, hvor kun Mads Torry var sat til at husere helt fremme. Til gengæld var der så en massiv midtbane, men det var ikke nok til at fodre Torry, så i det meste af første halvleg, var han ret så alene fremme.

Det var så som så med chancerne, men efter 13 minutter, var det aligevel HIF, der var tæt på. Mads Torry udnytter en mindre fejl i Vejle-forsvaret, og sætter alene mod Jan Hoffmanns mål. Han kommer dog godt ud, og med en "teleskoparm" henter han Torry's forsøg på at lobbe bolden over ham.

Vejle viste sjældent tænder, og når de endelig kom op i HIF's forsvarsområde, blev alt afvist. Vi skulle også helt frem til det 24. minut, førend Vejle får sin første chance. Helt alene i målfeltet, formår Vejle-spilleren dog at sparke lige ved siden af målet.

I det 36. minut har HIF en god kontra, der startes af Nicolaj Harms i højresiden. Her spilles ind mod midten til Mikail, som sender den hurtigt ud i højresiden igen, hvor Jesper Skak fører godt op ad banen, men hans indlæg afværges af Vejle-forsvaret. I det 40. minut bliver der givet et gult kort til Morten Overgaard. Liniedommeren gør dommeren opmærksom på at der er sket noget midt på HIF's banehalvdel, og det ser ud som om at Overgaard har givet Vejlespilleren en albue i hovedet. Jeg ser det ikke selv, da spillet er flyttet op på Vejles banehalvdel.

I første halvlegs overtid sker så det, som ikke må ske. Vejle får en hurtig kontra, og den tidligere HIF-spiller, Sammy Yussouf, går til baglinien og sender bolden ind over, til en helt fri Kim Kristensen, og han udplacerer sikkert Kim Drejs, som er chanceløs i den situation. Kort tid efter fløjtes halvlegen af.

En første halvleg, hvor HIF qva deres gode defensiv, er godt med i kampen. Vejle får een stor chance, og på den scores der. Det er nok den absolut største forskel på at være kommet ned fra Superligaen, og være kommet op fra 2. division. Man er langt bedre til at udnytte chancerne, når de opstår. Men stor ros til Hvidovrespillerne, som bestemt ikke behøver at hænge med hovederne.

Anden halvleg er dog knapt nok sat i gang, førend at Vejle, på et brag af et langskud, får bragt sig foran 2-0. Virkelig en smuk detalje, som man som fodboldelsker kan nyde, og man som HIF-tilhænger kan ærge sig over. Ayoub er kommet ind fra halvlegens start, og han får sat noget mere gang i HIF's angrebsspil, hvor Mads Torry har fået følgeskab af en tilbagevendt Brian Andresen.

Selvsamme Andresen får HIF's første chance i halvlegen. På kanten af offside, spilles han helt fri med Hofmann, men endnu engang kommer denne ud og afværger situationen. HIF's næste chance kommer i det 63. minut. Der er frispark midt på Vejle's banehalvdel. Rasmus Wulff sparker en høj bold ind i Vejles felt, og bedst som vi alle havde set den gå over baglinien, dumper den ned ved baglinien, spilles videre ind i det lille felt, hvor Mads Torry får sendt sit første divisionsmål for HIF i kassen. Flot flot detalje, omend det måske var lidt heldigt, at bolden ikke røg ud over baglinien.

Næste interessante situation, havde jeg egentlig noteret som et kæmpe dommerdrop. To mand spilles fri i højresiden på HIF's banehalvdel, og jeg ser dem faktisk begge som værende offside. Dog må jeg revidere denne opfattelse, efter at have set videoklippet på Vejle's hjemmeside. Jesper Skak står en meters penge længere mod HIF-målet, og så er der jo ikke noget at rafle om. Ingen offside, men to mand alene igennem, og for frit mål får Vejle sat sig foran med 3-1. Her vil jeg dog appelere til Vejlefolkene at tage deres nr. 26 under opdragelse. Det nytter altså ikke noget, at vi prøver at dæmpe vores supportere, når han efter 3-1 scoringen, løber ud mod Hvidovretilhængerne og først giver dem fingeren, dernæst laver masturbations-bevægelser, og derefter giver fingeren igen. Det er lige før, jeg forstår ham, som hoppede over hegnet, og var ved at løbe ind på banen, hvis ikke han var stoppet af vagterne. Ikke at det kan undskylde hans aggeren, men jeg kan næsten godt forstå det. At nr. 26 så fortsætter hen mod HIF-spillerboksen, og sender selvsamme finger mod vores træner, er direkte stupidt.

Nå, men egentlig ikke noget at indvende mod Vejle's føring, men man ærger sig naturligvis. Den næste situation, der opstår, er et meget tyndt dømt straffe mod Mikail Anli. Selv efter at have set situationen igen, kan jeg ikke se at der er straffe. En Vejle-spiller sender i feltet bolden baglæns med et hælspark, og her rammes Mikails hånd, som han holder tæt ind til kroppen. Jeg kan altså ikke se straffesparket i den situation, men dommeren har dog dømt det. Det sættes ind bag en noget passiv Kim Drejs, som dog også laver en lille bevægelse i modsat retning af skuddet. 4-1 og kæmpe ØV.

I det 83. minut får HIF et hjørne, som sendes til fjerneste stolpe af Rasmus Wulff. Mikail Anli får hovedet på, og så står den 4-2. To minutter senere sender Vejle et langskud lige over HIF-målet.

Jesper Myhrmann kommer på banen i det 87. minut, og han når lige at være et minut på banen, før han er impliceret i næste situation. Han tæmmer en høj bold i Vejlefeltet, tager et enkelt træk, og fældes af en Vejle-forsvarer. Om det er korrekt eller ej, en kompensation for det foregående straffe, kan jeg ikke helt konstatere fra min position. Men dømt er det, og Rasmus Wulff eksekverer sikkert. Nu står den pludselig 4-3, og HIF sender en massiv mur, mod Vejlemålet. Det giver også en god chance, men Mikail's afslutning går lige i favnen på Jan Hoffmann. I halvlegens 4 overtidsminut sker så det, som man ofte ser ved en massiv offensiv. Morten Overgaard mister bolden ved midterlinien, og efter en lynende hurtig Vejlekontra, sender Kim Kristensen, med sit andet mål, Vejle foran 5-3.

Alt i alt, må vi konstatere at HIF stort set er med i kampen. Havde Vejle ikke bragt sig foran kort for pausen, havde det måske set anerledes ud. Jeg synes ikke der er noget at indvende mod sejren. Vejle har et rigtigt godt hold, og spiller besnærende angrebsfodbold, når de får lov. Det fik de i det meste af kampen i dag, ikke lov til, og Hvidovre er langt mere med i kampen, end slutcifrene egentlig giver noget billede af. 4-3 havde været et mere rigtigt resultat, og havde HIF også scoret på nogen af sine yderligere chancer, var det måske blevet en anden kamp. Det er flot at yde sådan en indsats mod et hold af fuldtidsproffer, og der er virkelig noget at arbejde videre med. Kom igen drenge. Op på hesten, og send så Skive hjem med nul point på næste søndag. skrevet af: [MIH] fanklubben

klip fra indlæg på fanklubben: 
Som sædvanligt var Morten Beck og Rasmus Wulf styrende på midtbanen

HIF - BK Frem: 1-   [19-08-2007]     Så kom HIF på tavlen.  - første points

Så oprandt dagen, som mange af os Hvidovre-tilhængere, havde ventet på i spænding. Endelig skulle vi have et ordentligt lokalbrag mod Frem, i en kamp hvor der var point på spil. Godt nok mødtes Hvidovre og Frem sidste år, hvor Frem, som mange sikkert husker, tog stikket hjem efter straffesparkskonkurrence. Men dette var i en pokalkamp, og ellers så var sidste møde mod Frem d. 17-4-2003 som endte 1-1 på mål af Morten Mortensen og Søren Larsen. Alt dette er historie, og det er fremad vi skal kigge. Det er dog meget rart at blive lidt nostalgisk ind i mellem.

Til selve kampen. En sløset opdækning i HIF-forsvaret, giver Frem en mulighed allerede i det 4. minut, da et indkast ryger ind i HIF-feltet, og en helt fri Frem'er kan forsøge et skud. Heldigvis går dette ved siden af. To minutter senere i den anden ende. Mads Torry spiller hurtigt gennem Frems forsvar til Mikail Anli, men afleveringen bliver for hård, og den tidligere Hvidovre-målmand, Jørgen Nielsen, kan samle let op. HIF er startet kampen med at lægge et meget højt pres på Frem, men det gav også muligheder den anden vej. I det 14. minut kommer Frem igennem. Morten Overgaard, som ellers spillede et brag af en kamp, får ikke afvist ordentligt, og modspilleren går til baglinien. Om han forsøger et indlæg eller skud er uvist, men bolden rammer ydersiden af stolpen, og ryger op ad banen og ud til indkast. To minutter senere, sender Morten Bech smart Ayoub afsted med en yderside-aflevering bagom Frems forsvar, men den bliver for hård, og smutter fra Ayoub. 17. minut. Frispark midt på Frems banehalvdel. Rasmus Wulff tager sig af dette, og det kommer til at ligge for tæt på målet, og går til målspark. Her kunne noget variation godt ønskes, for det er for tit, at der intet kommer ud af disse frispark. I det 19. minut kommer Frem i et lynhurtigt angreb, som spilles diagonalt over i Hvidovres højreside, men Jonas Kallehauge får presset, og indlægget rammer hans hæl, og går til indkast. Minuttet senere får Frem et frispark lige uden for feltet i højresiden. Dette sparkes dog ind i den opstillede mur, går ud i feltet, men Frem'eren der kommer til, sparker over. I det 22. minut sender Rasmus Wulff et hjørnespark ind over. Her rammer det Benno Petersen på låret, og går til målspark. Havde han dog bare ramt med knæet, så var den gået ind. Men der skulle dog ikke gå mere end to minutter, så var der virkelig noget at juble over. Benno Petersen spiller smart Ayoub fri på venstrekanten. Her sætter han to mand, og trækker ind i feltet. I midten står Mads Torry helt fri, men Ayoub fortsætter med at drible, og sender bolden i nettet med et køligt spark. Fantastisk følelese og den første scoring efter 208 minutters måltørke i 1. division. 10 minutter senere forsøger Frem sig endelig med et pres mod HIF-målet. Det resulterer i 4-5 afslutninger, som alle bliver pareret, førend det sidste går ind til Kim Drejs, der stod en fantastisk kamp i dag, og han sender bolden til hjørne. Dette gribes sikkert af Drejs, og han sætter en hurtig kontra igang, hvor Hvidovre kommer 4 mod 2, men den sidste aflevering af Mikail ryger til målspark. Et enkelt langskud i det 43. minut fra Frem ryger til målspark. En god første halvleg, hvor HIF holder Frem væk fra de store åbne chancer, og dem der kommer tager forsvaret sig fornuftigt af.

I anden halvleg starter HIF med et endnu større pres og allerede i de første par minutter kommer Mads Torry til en kæmpechance, da han bliver spillet alene med Jørgen Nielsen, af Ayoub, der har snydt et par mand på venstrekanten. Dog forsøger han med en "pæn scoring", hvilket betyder at Nielsen kommer ned og redder. I det 53. minut bliver Mads Torry spillet helt fri af en en Frem'er. Han trækker mod målet, men endnu en tidligere HIF-spiller, dog kun på lejebasis, nemlig Nabil Aslam, når tilbage og får presset Torry til en forkølet afslutning. Minuttet efter står en Frem'er helt fri i HIFs felt, men hans hovedstød går over mål. I det 61. minut kommer der endelig noget ud af et af Rasmus Wulff's lange indkast, da dette heades bagud i feltet til Mikail, der forsøger med et saksespark, som dog går over. 70. minut. Jay Kay (Jesper Kristoffersen) mister bolden ved midten, og Wassim El Banna komer alene igennem. J.K. halser dog efter, og prøver adskillige gange at stikke en fod frem, men det lykkes ikke. Til sidst bliver Wassim presset så meget, og skyder fra en skæv vinkel, og Kim Drejs giver hjørne. Frem forsøger de sidste ti minutter at presse for en udligning. Dog bliver de ramt af en skade, og må spille ca. 15 minutter med kun 10 mand, da de på dette tidspunkt har brugt alle udskiftninger. Frems pres fører dog ikke rigtigt til noget. I det 90. minut spilles Ayoub helt fri i venstresiden, men hans afslutning går lige på målmanden. Den sidste store chance står der Frem på. Der forsøges med et langskud fra kanten af feltet, men Kim Drejs når formiddabelt ned, og redder til hjørne. Efter 6 minutters overtid, fløjter dommeren endelig af, og sejren er en kendsgerning.

Fantastisk sejr, og en kæmpe indsats af hele holdet. Morten Overgaard spillede formidabelt men også Kim Drejs og Ayoub Sørensen må fremhæves. Tak til gutterne for netop denne sejr, det var en hel fornøjelse.

[Edit: Efter at have set reportagen fra Danmarks Radio er der kommet et par enkelte ændringer. Frispilningen fra Benno Petersen, der førte til scoringen og Mads Torrys chance i starten af anden halvleg.]
skrevet af: [MIH]

LFA - HIF: 1-0     [12-08-2007]

Frustrerende og brandærgeligt nederlag.

Fodbold er, ind imellem, så unfair og frustrerende. Det så vi i dag, da Lolland Falster Alliancen tog i mod i Nykøbing. Men det var manglende koldblodighed i afslutningerne, som gjorde at resultatet ikke blev anderledes. Hverken modstanderen eller dommertrioen kan klandres for, at HIF ikke får scoret på 5-6-7 eller 8 større eller mindre chancer, som de havde igennem hele kampen. Det er som om at alting forkramper, når spillerne kommer ind i feltet. Forsvaret står godt, opspillet er generelt set nydeligt, men vi mangler den man, som forstår at stå det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt. Ingen tvivl om at Mads Torry og Mikail Anli arbejder benhårdt. Måske for hårdt ind i mellem, for når chancen så opstår i feltet, er der som oftest ingen til at samle op, og de absolut største chancer står forsvarerne Jesper Kristoffersen og Jesper Myhrmann for. Jeg synes at den offensive midtbane, som burde være dem, der fodrer angriberne, har en tendens til at nipse for meget, i stedet for at høvle bolden ind i feltet. Så hellere tage et ekstra træk, der ofte ryger ind i modstanderforsvarerne. Jeg er overbevist om, at kampen i dag kunne have varet til juleaften, og der ville aldrig blive scoret. Men til spillerne er kun at sige, op på hesten igen, og se at kom derud af. Blæse være med om en aflevering "ser godt ud", bare hamr bolden ind i feltet, og så lad angriberne tage sig af resten. Nå, men til selve kampen.

I det 6. minut får HIF sin første "chance". Rasmus Wulff forsøger et indlæg i feltet, midt på LFAs banehalvdel, men den ryger for tæt på mål, og er lige ved at overliste en, desværre endnu engang, formidabelt spillende Christian Emil Petersen i LFA-målet, men bolden går også over målet. 7. minut sker det, som absolut ikke må ske. Efter et indkast får HIF ikke afvist ordentligt, selvom det ikke skorter på muligheder for at banke bolden langt op ad banen, og bolden havner hos Martin Lohse, lidt til højre for målet, og resolut firsttimer han den over Kim Drejs i HIF-målet, som er kommet lidt langt frem. Faktisk en glimrende scoring, som skulle vise sig, at blive kampens eneste. Drejs kan ikke lastes for målet, selvom han ikke er helt inde i sit mål, for det burde absolut ikke kunne ske, at der bliver afsluttet i den situation. Tre minutter senere er LFA igen igennem på højrekanten, forsvaret tøver lidt, og bolden sendes tværs igennem HIF-feltet, men den sidste afslutning går forbi. I det 16. minut har HIF frispark midt på LFAs halvdel. Wulff sender bolden godt ind i feltet, til en helt fri HIF'er - ser ikke hvem det er - men han tøver, og da afslutningen sendes afsted, når LFA-målmanden ned og redder.

22. minut. LFA kommer igennem, og trods tre mand i HIF-forsvaret, formår LFA at afslutte, men heldigvis forbi HIF-målet. 30. minut. Endelig et hurtigt HIF-kontraangreb, men Mikail Anlis afslutning fra kanten af feltet, går ved siden af. 32. minut. Efter en dødbold, skubbes Jesper Kristoffersen omkuld i LFA-feltet, bolden ryger ud til Wulff, som fyrer af ved fjerneste stolpe, men målmanden når ned, og redder til hjørne. HIF holder presset godt efter dette, men Morten Overgaards afslutning går lige på målmanden. To minutter senere. Et godt gennemspillet HIF-angreb. Wulff spiller frem mod Mikail Anli, der hopper over bolden, hvorefter den går til Mads Torry. Han spiller første gang til siden til Anli, der hurtigt er gået frem, han går til baglinien spiller i feltet, men Benno Petersen afslutter ved siden af. Et glimrende angreb. 38. minut. Et godt indlæg til Mads Torry, men målmanden går glimrende frem, og kaster sig fremad, og bokser væk. 43. minut. Et frispark sendes ind i feltet og havner hos J.K., der to meter fra målet, får sendt bolden over. Så bliver chancen altså heller ikke større.

En første halvleg, hvor HIF, efter en katastrofal nervøs start, er kommet langt bedre med. De formår at tilspille sig en 5-6 store chancer, hvor LFA praktisk taget ikke har haft nogle, bortset fra målet.

Anden halvleg starter HIF med et højt pres, og dette giver en enkelt blottelse bagude, da en LFA'er pludselig er helt fri på højrekanten. Forsvaret når dog tilbage, og får presset ham, til en meget svag afslutning. 51. minut, en god stikning sendes inden om LFA-forsvaret, til Morten Bech, der trækker til baglinien, men hans indlæg sendes til hjørne. To minutter senere opstår en lynende hurtig LFA-kontra, som ender med et langskud, der går forbi Kim Drejs' mål. 68. minut. Bolden spilles frem mod Mads Torry, der hopper over og går videre til Mikail. Han har dog ingen at aflevere til, og forsøger selv med et langskud, der giver hjørne. HIF holder presset efter dette, og bolden ender til sidst, efter bl.a. en genialitet af Ayoub, der overfor to LFA-forsvarer, spiller imellem disse, løber selv uden om, og sender afleveringen i feltet, hos Jesper Skak, der skyder over. HIF holder nu et højt pres, og er gået over til en 3-5-2 i stedet for den sædvanlige 4-4-2. 75. minut. Ayoub sender bolden fra venstrekanten, ind til Wulff, som spiller tilbage til Bech, men hans afslutning går over. 81. minut. Godt skift fra Wulff, diagonalt over til Søren Christiansen, han spiller ind i feltet, hvor Mads Torry, lidt til højre for målet, lader bolden være i håb om at nogen følger op i feltet. Men der er ikke et øje. Resten af halvlegen er et stort HIF-pres, men stadig formår holdet ikke at score. Kampen slutter og et ærgeligt nederlag er en kendsgerning. skrevet af: [MIH] fanklubben

 

Stenløse - HIF: 0-3    CUP [08-08-2007]

Sejr, og annulleret scoring

Stenløse lagde her til aften "stadion" til pokalkampen mod De Røde Smede fra HIF. Det blev en stille dag på kontoret, hvor Stenløse slet ikke formåede at matche et godt spillende HIF-hold. Jonas Kallehauge blev prøvet som venstre back, og Søren Christiansen var rykket frem i højresiden. Det gav en smule mere dynamik fremadrettet, men Søren mangler lige noget skarphed på den plads, men det skal nok komme. Mikail var sat helt i front sammen med Mads Torry, og de fandt fint sammen. I det 13. minut går Morten Bech igennem i Stenløse's målfelt, men fældes. Han prøver dog at holde sig på benene, men dommeren vælger at dømme et korrekt straffespark. Dette tager Rasmus Wulff sig af, og sikkert udplacerer han Stenløses målmand. 0-1, og med et dominerende HIF-hold, skulle der nok komme flere scoringer. I det 27. minut tager Wulff hurtigt et indkast i venstresiden, og kaster bolden ind til en helt fri Mads Torry, der snurrer rundt, og sender bolden i nettet i modsatte side. En rigtig god scoring. Resten af halvlegen kører HIF lige så stille hjem. De eneste gange Kim Drejs kommer i aktion er, når han skal hente bolden til målspark.

Anden halvleg er kun 4 minutter gammel, da Mads Torry slider sig fri af 2-3 mand, og fra kanten af feltet sender han bolden i målet til 0-3. En rigtig forward-scoring, og godt at se at Torry er kommet igang. Endnu et langt indkast af Wulff i det 58. minut, sendes ind i Stenløse-feltet. Her kommer dagens fødselar - tillykke Myhr - højest, og med lidt fjumren af målmanden, ryger bolden ind bag stregen. Helt uforståeligt vinker liniedommeren afværgende, og underkender en klokkeklar scoring. Til hans "forsvar" skal dog siges, at Stenløses målmand ligger imellem ham og bolden, men at han ikke kan se den inde, er mig helt uforståeligt. Dette var vel egentlig også det eneste ophisende i denne kamp, og HIF kører den lige så stille hjem i resten af halvlegen. Ikke yderligere større chancer, og dermed ej heller yderligere scoringer. skrevet af: [MIH]

HIF - SønderJyskE: 0-2 [05-08-2007]

God indsats, trods nederlag.

Endelig. Det var nok det ord, jeg oftest hørte blive sagt på Hvidovre Stadion idag. Endelig. Og det er det da bestemt også. Endelig tilbage i 1. Division. Efter "5 forbandede år", er HIF tilbage, hvor vi er mange, der mener, at HIF hører til. Bevares, der har da været gode stunder i de foregående sæsoner. De to oprykninger in mente, men HIF er tilbage, hvor det er "næst-sjovest". Og hvem ved, det kan da godt være, at der indenfor de næste 5 år står Superliga på menuen, men det er ikke det, det drejer sig om nu. Nu gælder det "Etablering og Udvikling". Etablering i 1. division, og udvikling af egne talenter og holdet. Er det så muligt ?. Ja, er min holdning. Selvfølgelig er det ikke sjovt, at begynde på en frisk med et nederlag, men jeg synes bestemt ikke der var tale om "overmatching" i dagens kamp mod SønderJyskE. Hvidovre bed pænt fra sig, men manglede i det offensive, lige præcis den skarphed og kynisme, som SønderJyskE, med mere erfaring og fuldtidsprofessionelle, besad. Der er ingen tvivl om, at SønderJyskE havde kampens spiller i Ken Ilsøe, men HIF havde i hvert fald, den næstbedste, nemlig Morten Bech. Han var her der, og alle vegne, og kunne have kronet, med lidt mere held, sin arbejdsiver med en scoring.

Nå, men til selve kampen. HIF startede med en kompakt defensiv. Prøvede at lokke SønderJyskE frem på banen, for selv at slå kontra. Allerede efter 15 sekunder, får SønderJyskE et tyndt frispark mit på HIF's banehalvdel. Dette bliver rettet af i muren, og går mod fjerneste stolpe. HIF's debutterende målmand, Kim Drejs, når dog over og får samlet op.

I det 3. minut tryller Ayoub Sørensen. Han runder en modstander ved kanten af feltet, trækker ind i dette, og forsøger en afslutning. Denne bliver dog ikke hård nok, og kan let samles op af SønderJyskE's målmand. To minutter senere. En lynhurtig SJE-kontra, da Ayoub taber bolden ved midtercirklen, gør at SJE kommer 3 mod 3, men presset af Jesper Myhrmann, bliver afslutningen for svag, og samles op i to omgange, af Kim Drejs.

I det 10. minut, tørrer Ayoub to mand i venstresiden, men hans indlæg bliver dog for langt. 12. minut. Stor SJE-chance, hvor bolden dog, trods det at den dykker kraftigt, går over Kim Drejs, og over HIF-målet. Et af de karrakteristiske lange indkast fra Rasmus Wulff, bliver forlænget af en SønderJyskE-spiller, som giver bolden ekstra fart, men målmanden er hurtig og får grebet. I det 15. minut kikser HIF's offside-fælde, og en SJE'er er igennem med to mand. Fra højre side af feltet spilles på langs, og her dukker Kenneth Fabricius op, og med indersiden, sender han bolden forbi Kim Drejs. 0-1, og egentlig lidt af en dukkert. Minuttet efter tager Wulff igen et langt indkast, der i første omgang afvises, dog for kun at ryge lige ud til Morten Bech, som med en firsttimer, sender bolden lige forbi trekantssammenføjningen.

17 minut. Mikail mister bolden på midten, og igen får SJE en hurtig kontra, som Kim Drejs dog får grebet godt ind over for. 22. minut. Igen SJE igennem, bolden spilles bagud i feltet, men afslutningen går lige ved siden af målet. Efter den halve time kunne HIF have været kommet yderligere bagud, men et langt hjørnespark, der sejler hen over det lille felt, over til tre mand, der står helt fri, skovles til HIF-målspark. I samme minut foretages en lidt uforståelig udskiftning. Ayoub Sørensen, som har været een af de eneste fremme, til at udfordre på kanten, bliver taget ud, og Morten Overgaard kommer ind. Herefter skubbers Jesper Kristoffersen helt frem i angrebet i stedet for, og Nicolai Harms sendes ud på fløjen. At det er Ayoub, og ikke Mikail, som jeg ikke så sætte en fod rigtigt i det meste af kampen, forstår jeg ikke, med mindre det var fysikken at HIF ville ind og spille på.

Nå, men i det 33. minut presser en anden debutant, Mads Torry, en SJE'er til boldtab. Han spiller bolden til Morten Bech, som fører denne op ad banen, videre ud i kanten til J.K., som spiller hurtigt ind i feltet. Her rammes en SJE'er og der bliver hjørnespark. Dette kommer der intet ud af. J.K. får et af sine, sædvanlige, gule kort to minutter senere. Han halser ud mod kanten, hvor en SJE'er står med bolden, og han har det her specielle udtryk i øjenene, hvor man bare ved, at situationen vil give kort. Og ganske rigtigt. I taklingen falder SJE'eren og da J.K. samtidig skubber til denne, udløser det kampens eneste advarsel. For pokker J.K. Det er lige præcis disse dumme gule kort, som vi ikke har råd til at du tager i første division.

39. minut. Et SJE-hjørne giver lidt panik i HIF-forsvaret, men Bech får til sidst losset bolden godt op ad banen. I minuttet for pausefløjt har HIF en hurtig kontra. Bech spiller videre til J.K., der første gang sender den videre, ud mod venstre, til Mads Torry, der går mod baglinien og får sendt ind over. Her rammes en SJE'er og udløser et hjørne. Efter dette, får SJE, endnu engang, et frispark. Dem får de altså nogle stykker af efter HIF's hjørnespark.

Nå, men 45 minutter hvor HIF bestemt er med. Holdet bliver absolut ikke overspillet på noget tidspunkt, og scoringen kan der ikke indvendes noget imod. Men det er tydeligt at SønderJyskE har langt mere erfaring i 1. division, end HIF har.

Anden halvleg. Efter 5 minutter får SJE en kontra, og Morten Overgaard bliver overspurtet. Jeg tror han forventer at modstanderen går den anden vej rundt, men i hvert fald er han alene med Kim Drejs. Han går dog godt ud af sit mål, og blokerer til hjørne. To minutter senere. Endnu engang, fristes man til at sige, får SJE en hurtig kontra, men selv 3 mod 2 får HIF afværget. Minuttet efter opstår en næsten identisk situation som ved scoringen, men denne gang står SJE-spilleren offside. Tre minutter senere får SJE endnu en kæmpechance, hvor bolden går på tværs af det lille felt, men bliver sendt til hjørne af HIF. Et godt overlap, hvor Mikail står med ryggen til to mand og målet, og Jesper Skak tager turen op ad linien, får Mikail sendt bolden til Skak med hælen, og Skak er helt fri ved baglinien. Hans indlæg bliver dog alt for langt. I det 63. minut kommer HIF's absolut største chance. Morten Bech fører bolden op ad SønderJyskE's banehalvdel, og da ingen går til ham, fortsætter han til kanten af feltet, og hamrer til med venstrebenet. Bolden går over målmanden, men tager desværre også overliggeren, og ryger tilbage i favnen på målmanden, der hurtigt har vendt sig, for at se hvor bolden ryger hen. Kunne han dog bare have været et sekund langsommere, så havde bolden ramt ham direkte i ryggen, og, måske, være gået ind. Ærgeligt, ærgeligt. Minuttet efter, endnu en HIF-chance, som der ikke kommer noget ud af.

I det 68. minut bytter Myhrmann og J.K. plads. Det giver HIF et godt angreb, som dog kun giver hjørne. I det 72. minut er SJE godt igennem, men Drejs kommer godt ned og henter bolden. Han er hurtigt oppe og sætter en kontra igang. Her sender Mikail bolden ind i feltet, hvor Nicolai Harms kommer højest, men hans hovedstød er ikke hårdt nok. I det 77. minut, splitter en SJE-kontra fuldstændigt HIF-forsvaret, bolden spilles på tværs i feltet, og uden chance for Kim Drejs, sender Jesper Kjærulf bolden i HIF-målet. 2-0. Apropos Jesper Kjærulf, så har han faktisk scoret i de to sidste kampe, som HIF har spillet. Han scorede nemlig også føringsmålet i kampen som gav oprykning ovre på Fyn, for FC Fyn. Nå, men det er historie. En drønærgelig scoring, som der absolut ikke er noget at indvend i mod. I de sidste 10 minutter har HIF lidt svært ved at følge med. Det giver SønderJyskE nogle chancer, som dog ikke bliver udnyttet. Det er nok der, een af forskellene på 2. division og 1. division ligger. Hvor HIF fik overtaget, grundet konditionen i de sidste 10-15 minutter i 2. division, så var det her, at HIF gik lidt ned i dag. Men det er naturligvis også forskellen på fyraftenskontrakter og fuldtidsprofessionelle.

Alt i alt, synes jeg at HIF fik en god debut. Bevares, holdet tabte, men spillerne kunne sagtens gå fra banen med oprejst pande. Kanterne får ingenting ud af det i dag, og det gør, at frontløberne ikke får nok at arbejde med. Mads Torry får en god debut, og mod de hold, som vi forventeligt må kunne hente points i mod, skal han nok vise sit værd. Holdet skal nok komme igen, og det kan det gøre allerede på onsdag mod Stenløse i pokalen, og næste søndag nede på Lolland. Godt gået drenge, i tabte, men beholdt støvlerne på.
skrevet af: [MIH] fanklubben

Optakt Hvidovre – SønderjyskE

Første kamp står for døren og vi er klar til at tage imod ambitiøse SønderjyskE. Vores forberedelser har været ok på trods af lidt småskader. Træningskampene er blevet brugt til at afprøve spillere og spilsystemer. Resultatmæssigt har vi derfor ikke fået fuldt udbytte ud af kampene, men til gengæld blevet nogle erfaringer rigere.

Kampen i morgen må blive en kamp hvor vi må forvente, at SønderjyskE vil frem på banen for at få tre point mod et nyoprykket hold som os. Når det er sagt er der ingen tvivl om, at vi har vores chancer i kampen og dem vil vi gå efter. Jeg ser frem til kampen og glæder mig til at komme i gang med sæsonen.

Bedste hilsner Morten Bech

HIF - HIK: 1-1 [25-07-2007]

Uafgjort efter en god indsats i trænngskamp

Så var det tid til at tage hul på den næstsidste træningskamp, som stod mod en af divisions-rivalerne HIK, som vel nok er et af de hold, som HIF skal kæmpe mod rent placeringsmæssigt når sæsonen går igang. Der var gensyn med Christian Lundby på Hvidovre Stadion, men denne gang i HIK's klubdragt. HIF startede friskt, og allerede efter 6 minutter, får Jesper Skak, som var i sin Fanklubsponserede trøje, chancen en 15 meter uden for feltet. Et tørt hug, der burde have haft en bedre skæbne, men bliver pareret til hjørne. De næste 15 minutters tid foregår det meste af spillet midt på banen, dog med et overtag til Hvidovre. I det 21. minut, så vi noget af det, som Mads Torry kan. Han slæber sig fri af et par mand, men hans afslutning fra kanten af feltet går forbi. 5 minutter efter får Hvidovre opretholdt et godt pres, og får tvunget HIK helt tilbage, men det ender til sidst med et indkast. 2 minutter senere har HIK sin første reelle chance, som dog sendes ved siden af. I det 34. minut, endnu et HIF-pres, som ender hos Morten Bech som slider sig godt igennem, men afslutningen reddes til hjørne. Her kommer Myhrmann højest, men header over. En rigtig god første halvleg af HIF, men den sidste skarphed mangler. Forsvaret er igen på plads, og Jesper Skak får revanceret sig, fra en mindre god kamp i lørdags. J.K. og Myhr spiller godt i centerforsvaret, og Jonas Kallehauge gør det fornuftigt som venstreback.

I anden halvleg rykkes Nicolai Harms op i front sammen med Torry. Ayoub erstatter Asmat, og kommer ind på venstrekanten. Kallehauge afløses af en tilbagevendt Rasmus Wulff, som ryger ind på midtbanen, hvorefter Gørsvig rykkes ned som venstreback. Der skal heller ikke gå mere end et par minutter af halvlegen, førend Ayoub tryller, og skaffer HIF mere plads i angrebet. Efter et pres og et par chancer, får HIK's målmand dog ryddet op, da Wulff får presset sig igennem. Inden da, har HIF's målmand, som i dag er Steffen Fasting Hansen , normalt på mål for KS og U-21 og førsteårs yngling, haft en brøler af rang, da han taber et indlæg, som ryger ud til en uopmærksom HIK'er, som ikke får afsluttet ordentligt. Dette var dog Steffens eneste fejl, og ellers stod han upåklageligt. I det 53. minut kommer J.K. lige en anelse for sent på et hjørnespark, og hans hovedstød går først i jorden, og dernæst over mål. I det 57. minut får Torry presset sig godt igennem HIK-forsvaret, men målmanden kommer ud, og får en fod på til hjørne. Minuttet efter soves der godt og grundigt i HIF-forsvaret, og fra kanten af det lille felt, bliver der lagt ind til en HELT fri HIK'er, som sikkert kan heade bolden ind til en noget ufortjent føring til HIK. Det får dog ikke HIF til at falde fra hinanden, og holdet kæmper ufortrødent videre. I det 61. minut kommer så HIF's absolut største chance. Ayoub går til baglinien i højresiden, får lagt godt ind over til en umarkeret Mikail, der med ryggen mod målet saksesparker på stolpen. Wulff følger godt op på riposten, men målmanden når ned og får reddet. Meget ærgeligt at denne chance ikke går ind. I det 64. minut udskiftes Harms med Jesper Larsen. Han får givet et godt indtryk, på et hold der fungerer langt bedre end i lørdags. Tre minutter efter han er kommet på banen, sender han et projektil afsted lige uden for feltet, og målmanden må ud i fuld længde, for at parere til hjørne. I det 69. minut holder HIF et godt pres, og Torry får presset målmanden til at tabe bolden, men en forsvarer kommer til og sender ud til indkast. I det 74. minut kommer så forløsningen. Wulff tager et frispark i venstresiden, midt på HIK's banehalvdel. Lige uden for det lille felt går Mikail i luften, men bolden går over ham og ind til HIK's målmand. Han får pareret, lige ud i ryggen på Mikail, og returen lister over målstregen til en helt fortjent 1-1 udligning. To minutter senere spiller Torry, Mikail helt fri på kanten af offside, men målmanden kommer ud af feltet og får sparket væk. Minuttet efter tryller Ayoub igen, og snyder et par mand, men hans afslutning går snert forbi målet. Resten af halvlegen formår HIF at holde presset men det udløser ikke yderligere scoring.

Alt i alt. En god indsats af HIF. Der mangler stadig den sidste skarphed, men det skal nok komme, med både mere selvtillid til Mads Torry, og med mere kendskab til hinanden på banen. Så helt tosset ser det altså ikke ud. Nok skal vi ikke regne med en topplacering, men holdet er bestemt ikke dårligere end eks.vis. HIK, som nok bliver dem HIF skal kæmpe med. skrevet af: [MIH] fanklubben

Hej Alf og Aab.  

 

Lang tid er gået og mange ting er sket siden jeg sidst skrev.
Forhandlingerne med Hvidovre er for nylig faldet på plads og der kan nu kigges fremad mod en ny og spændende sæson i 1. division.
Oprykningen til 1. division var en kæmpe oplevelse og det er blevet nydt i fulde drag. Det er nu blevet tid til at fokusere på fremtiden og vi som hold skal et gear op, for at vi kan matche holdene i 1. division.
Klubben er indstillet på at bibeholde stort set samme hold som sidste år. Dette er en tillidserklæring over for os spillere som vi glæder os til at skulle indfri. Samtidig må man forvente at der vil være en tilpasningsperiode for holdet, da tempoet og fysikken er på et lidt højere niveau.

Der har været mange nye spillere til prøvetræning og indtil videre er der kun skrevet med én ny spiller (Mads Torry).
Vores styrke har været vores organisation og denne skal der holdes fast ved i den kommende sæson. Vores fremadrettede spil udvikles hele tiden og derfor er det min tro at vi hele tiden vil udvikle os som hold og langsomt arbejde os ind i turneringen.

 

Den første kamp er på programmet en svær kamp mod sønderjyske. De må regnes som kandidater til en oprykningsplads og vi kan derfor forvente at de vil komme langt frem på banen.
Kampen må ses som sønderjyske værende favoritter men vi er bestemt ikke afskrevet. Jeg er overbevist om at vi kan spille op med alle holdene i 1. division og det er derfor op til os at bevise alle omkring klubben om det samme.

 

Vil fortsat følge jer derhjemme på jeres vej tilbage til den bedste række på Bornholm!

 

Hilsen Morten Bech  24.7.2007

Stort tillykke Morten
og resten af Hvidovre fra os i AAB


bold.nyt skriver 23/6-07:
Hvidovre i 1. divisionen

Hvidovre vandt på reglen om udebanemål, efter ekstra spilletid i playoffkampen mod FC Fyn. Kampen endte 1-1. De første 90 minutter bød på angrebsivrig fodbold, og der var mange chancer til begge hold, som spillede en lige kamp, helt som det første af de to playoff-opgør. Dog satte angriberne fokus på sig selv ved at underholde med et stort antal brændte chancer. Der skulle derfor ekstra tid til at afgøre hvilket af de to hold, der skulle rykke op, da kampen endte 0-0 i den ordinære spilletid, ligesom deres tidligere opgør.

 Ekstratiden blev dog anderledes målrig, da Jesper Kjærulf opfangede bolden efter en stor fejl i Hvidovres forsvar, hvorefter han passerede en chanceløs Mads Hamberg i målet. Kjærulf burde i anden halvleg også have gjort det til 2-0, da han kom alene igennem på en friløber, men i stedet trillede han bolden forbi københavnernes mål.

FC Fyn så derfor i en længere periode ud som om, at det var dem, der skulle spille 1. divisions-fodbold i den kommende sæson, men Kjærulfs afbrænder kom til at gøre ekstra ondt, da Hvidovre bragte balance i regnskabet midt i anden halvleg af omkampen ved Jesper Myhrman.

Tre minutter før kampens slutfløjt var Mads Bartram tæt på at heade fynboerne foran igen, men bolden gik tæt forbi, og dermed er Hvidovre i 1. division.

 

HIF - FC Fyn: 0-0 [16-06-2007]

Bestemt ikke noget dårligt resultat

En silende regn stod ned over Hvidovre Stadion i timerne op til kampen, og man blev mere og mere nervøs for, om kampen skulle risikere at blive aflyst. Dette skete heldigvis ikke, og så var rammen sat om en spændende dyst. At kun 1119 tilskuere møder op, var naturligvis lidt ærgeligt, og der var nok kommet dobbelt så mange, hvis vejret havde artet sig.

Kampen var kun 4 minutter gammel, da HIF har den første store chance. Tre mand er igennem, men Christian Lundby's afslutning rammer en FC Fyn spiller, og går centimeter forbi opstanderen, men giver dog hjørne. Der var tydelig respekt fra begge sider, og først 10 minutter senere, kommer den næste chance. Jesper Skak og Lars Hjortshøj overlapper på højrekanten. Lars Hjortshøj sparker ind over, hvor Lundby rammer, men skævt, og bolden ryger videre til Kasper Gørsvig, hvis afslutning dog desværre bliver for svag, og samles op af FC Fyn's målmand. I det 17 minut er FC Fyn for første gang på færde. Der afsluttes fra kanten af det lille felt, men Kenneth Jepsen kommer godt ned og redder. I det 23. minut har HIF svært ved at afværge presset efter et hjørnespark, men FC Fyn sparker langt over Hvidovre-målet. Tre minutter senere har Jesper Skak et godt langskud, men det rammer en FC Fyn-spiller og går til hjørne. Resten af halvlegen blev der ikke produceret noget specielt nævneværdigt i, men havde et lille HIF-overtag.

Anden halvleg. FC Fyn virker som om de er kommet lidt længere frem på banen, og allerede efter 4 minutter, presses Rasmus Wulff midt på HIF's halvdel, og mister bolden. Den sparkes ud i venstre side af feltet, men Kenneth Jepsen klarer skuddet med en god refleks. I det 64. minut spiller Asmat godt bag om FC Fyn's forsvar, der er gået lidt langt frem, ud i højresiden hvor Lundby får trukket til baglinien, men indlægget bliver lidt for hårdt, og går til indkast i modsatte side. Fire minutter senere har Søren Christiansen en god afslutning, da han efter 1-2 med Morten Bech ved kanten af feltet, modtager bolden retur men afslutningen reddes til hjørne af FC Fyn. Rasmus Wulff går ud og tager dette, og på indlægget kommer Jesper Myhrmann højest, om med hovedet sender han bolden i mål. Næsten. For der reddes på stregen. Der appeleres dog for at bolden har været inde over, men liniedommeren kan ikke se det, selvom det siges at den var 30-40 centimeter indover, der står for mange spillere i vejen. Den var altså også svær at se. Drønærgeligt. I det 73. minut har FC Fyn hjørne. I stedet for at sparke ind i feltet, bliver bolden sendt skråt bagud, og en god afslutning sendes afsted. Kenneth Jepsen redder dog i fin stil til endnu et hjørne. En FC Fyn angriber kommer igennem på kanten, og Jesper Myhrmann må lave et frispark, der giver ham et gult kort. Søren Christiansen bliver væltet omkuld af en FC Fyn-angriber. Han går direkte i ryggen på ham i Hvidovre's felt, og det koster Søren to bøjede ribben. Han kommer dog på banen igen efter at være blevet tapet godt ind, men at det ikke engang giver gult til FC Fyn-spilleren er jeg dog lidt uforstående overfor. Lars Hjortshøj er trukket over som venstre back da Søren bliver behandlet, og det giver en mulighed i det 81. minut, da Lars spller godt ud til Ayoub, som trækker ind i FC Fyn-feltet, men hans afslutning bliver helt skæv. I det 90. minut har Rasmus Wulff en god aflevering i højresiden af FC Fyn-feltet, men Søren Christiansen, der er noget hæmmet af sine trykkede ribben, når ikke frem. Den sidste chance kommer i det 92. minut, da FC Fyn endnu engang redder på stregen, efter et hjørnespark.

Selvfølgelig er det ærgeligt at Hvidovre ikke vinder den kamp. De har de absolut største chancer, men ind vil bolden ikke. Når det så er sagt, så er 0-0 det næstbedste resultat. Holdet holdt FC Fyn fra at score, og det er nu dem, der er tvunget frem på banen på næste lørdag. Dette kan give HIF nogle gode kontramuligheder, som "bare" skal udnyttes. Det bliver endnu en spændende lørdag, og HIF kan absolut ikke afskrives, selvom FC Fyn spiller på hjemmebane.
skrevet af: [MIH] fanklubben

HIF - Brønshøj: 2-0   [09-06-2007]

God sejr, i kedelig kamp
Det var et Hvidovre-hold, som havde kniven en smule for struben idag, i og med at i hvert fald, uafgjort var påkrævet, da Roskilde i så fald, skulle vinde med 12 overskydende mål mod Lolland Falster Alliancen. LFA havde allerede inden kampen i dag, sikret sig oprykningen, og vi var mange, der var overbeviste om, at LFA ville tabe den sidste kamp, så HIF ville være nødt til at få point, for at være klar til playoff. Det skete så ikke, så fra min side sender jeg hermed et rigtigt stort tillykke til LFA, med den direkte oprykning, og et fornemt forår, hvor LFA kun satte to point til. Dog blev kampen i Roskilde alvorligt skæmmet, da der åbenbart var en Roskilde-"FAN", der ikke kunne klare nederlaget, men skulle entrere banen to minutter før tid, og sprøjte peberspray i øjnene på LFAs målmand. Dette gjorde at kampen blev stoppet. En sådan "indsats" hører absolut ikke hjemme i fodbold. Jeg synes det er aldeles forkasteligt, og jeg håber der vil blive slået hårdt ned på vedkommende. Denne episode kommer efter en uge, hvor vi bliver vidende til først i landskampen mod Sverige, dernæst i en træningskamp mellem Brøndby og Aab, og sidst i kampen i Roskilde, at såkaldte "fans" skaber problemer af den ene eller anden art. Jeg stiller mig aldeles uforstående overfor at nogle "fans" skal blive korporlige i den grad, når det ikke lige går for deres hold. Jeg håber vi kan blive fri for den slags i Hvidovre, men erindrer dog vores egen lille episode i efteråret, efter Skovlundekampen, som dog, trods alt, blev holdt inden for vores egen kreds. Lad os alle stå sammen i mod den slags tåbeligheder. Men endnu engang et stort tillykke til LFA, og jeg glæder mig meget over, at min bekymring i den grad blev gjort til skamme.

Nå, men til vores egen kamp. Der var lavet en del om i opstillingen, og man var bl.a. gået bort fra den traditionelle 4-4-2, til en offensiv 4-5-1, eller 4-2-3-1 om man vil. Lars Hjortshøj var røget helt ud af truppen, og Jesper Kristoffersen havde karantæne, hvilket gav plads til Jesper Myhrmann og Kasper Gørsvig fra start.

Man satsede på, at man meget tidligt ville komme til at lukke kampen, og, i og for sig, så lykkedes taktiken vel egentlig. I de første ti minutter, blev vi vidende til angrebsivrig, og seværdig fodbold. Allerede i første minut, så man et HIF-hold, der pressede meget højt i banen. Det giver en god mulighed da bolden spilles i højresiden til Ayoub Sørensen, som går mod baglinien, spiller ind over, men bolden opsamles af en Brønshøjspiller, som dog sparker tilbage til Ayoub, men hans efterfølgende afslutning, reddes på stregen.

5 minutter senere, en god HIF-kontra, men afslutningen bliver for spids, og går til målspark. Kun to minutter senere, har Mikail Anli et godt rush op ad højrekanten. Han får spillet ind over til Morten Bech, der forsøger at overliste målmanden. Dette lykkes dog ikke, og bolden ryger hen til Christian Lundby, der følt kan sende bolden ind i det tomme mål. 1-0, og stor jubel. Dette tegnede til en storsejr, men i stedet blev det til en sovepude, og HIF fik sig aldrig sat ordentligt igennem.

Et par enkelte chancer bliver det dog til, men ikke de helt store. Vi skal helt frem til det 35. minut, førend Brønshøj har sit første reelle forsøg, men det sparkes langt over HIF-målet. 5 minutter senere snyder Ayoub fikst en Brønshøj-mand, mit på deres banehalvdel, løber bolden op, og efter et enkelt træk løfter han bolden modsat til Mikail, men hans hovedstød går ved siden af. Dette var den sidste store chance i første halvleg.

Anden halvleg er ikke mere end to minutter gammel, da HIF allerede har haft sine første to chancer. Først overlapper Jesper Skak med Ayoub. Han spiller frem i feltet, men indlægget er ikke hårdt nok, og afværges. Dernæst spilles Lundby fri, men fra kanten af feltet, skyder han over målet. I det 55. minut synes Kenneth Jepsen at han vil gøre fejlen fra sidste søndag mod Slagelse god igen. Et Brønshøj-frispark, midt på HIF's banehalvdel, spilles ind i feltet og heades videre i et tomt hjørne af målet, troede vi. Med en fremragende refleks, når Kenneth Jepsen at afværge, men bolden ryger ud til en Brønshøjspiller, der dog skyder i sidenettet, presset af Jepsen. To minutter senere, tryller Ayoub endnu engang, og snyder to mand, men målmanden når og parerer til hjørne.

61. minut. Et godt opspil mellem Søren Christiansen og Mikail, lægges fra kanten af feltet ind til Ayoub, men hans forsøg reddes til hjørnespark. 5 minutter senere. Et HIF-indkast sendes ind i feltet. Brønshøjs målmand når ud og bokser, lige ud til Mikail, der følt sender bolden i en bue over målmanden, og stillingen er nu 2-0. Det lukkede for alvor kampen. I det 68. minut, får Ulrik Drost sin længe ventede debut på divisionsholdet. En skade, som han pådrog sig i en træningskamp i vinters har holdt ham væk, men et par kampe på KS-holdet, med deraf følgende scoringer, har sendt ham i divisionstruppen. Der er ingen tvivl om, at med lidt mere træning, og i særdeleshed kamptræning, vil han blive en værdifuld mand, men hans debut i dag, resulterede ikke i nogen scoring. Dog får selvsamme Drost en stor chance i det 74. minut. Alene igennem, med en Brønshøj-spiller næsten hængende på ryggen, bliver hans vinkel til målet dog for spids, og går til målspark. Dog når han også at få et dumt gult kort, for at sparke på mål efter dommerens fløjte har lydt for offside. Et par minutter før slutfløjt, kommer Brønshøj længere frem på banen, og får tilkæmpet sig et overtag, men rigtigt farlige bliver de aldrig. Den sidste chance tilfalder dog HIF, men Ayoub, der modtager et godt indlæg fra Drost, får slet ikke ram på bolden, og der kommer kun målspark ud af situationen.

Alt i alt. HIF trak sig for hurtigt tilbage på banen, men overlod dog ikke noget ordentligt initiativ til Brønshøj. Nu er andenpladsen sikret, og dermed to playoffkampe mod FC Fyn fra vestkredsen. Endnu vides det ikke i hvilken rækkefølge, og helt hvornår, kampene spilles. Grundet arrangement på Fyn d. 23, har FC Fyn svært ved at lægge bane til, så vi får først den nøjagtige termin at vide i morgen, søndag, eller mandag. Men tillykke til gutterne for at sikre sig andenpladsen. skrevet af: [MIH]

3-6
Slagelse - Hvidovre: 2 -1
Rækkens toer fra Hvidovre besøgte i dag Slagelse. Slagelse kom foran efter ti minutters spil i anden halvleg, men med ti minutter tilbage af opgøret lykkedes det Jesper Myhrmann sende 1-1-målet ind. I kampens døende minutter trak Slagelse det længste strå, da Peter Nielsen sendte bolden ind til slutresultatet 2-1.

Resultaterne i de tre topkampe betyder, at LFA med 5-0 over KB i dag sikrede sig oprykning til 1. Division.

HIF - Skovlunde: 4-0   [28-05-2007]
Stor god sejr
Efter kampen mod Brøndby i sidste uge, havde man nok sat næsen op efter en endnu større sejr mod Skovlunde. Men det er svært, når modstanderen ikke har hverken kapacitet eller lyst til at spille ordentligt fodbold. Første halvleg blev en halvskidt affære, men med HIF som det toneangivende hold. Den første store chance kommer allerede efter 3 minutter, da Rasmus Wulff spiller fladt ind i feltet, hvor der reddes til hjørnespark. Dette sendes ind i det lille felt, hvor Jesper Kristoffersen lige nøjagtigt ikke kommer højt nok, og bolden ender hos Morten Overgaard, der dog totaltkikser på bolden. To minutter senere bliver det til en megachancen til HIF, da Skovlundes målmand, uden for målfeltet kikser en HIF-fremlægning. Mikail Anli opsnapper bolden, og spiller videre ud til Asmat, men han får trukket lidt for langt, og en forsvarer når ned og blokerer til hjørne. Ellers bliver det til lidt mere eller mindre chancer, indtil det 28. minut, da HIF får et hjørne. Det sparkes ind i det lille felt, og målmanden får lige hånden på, men verfer den til en helt umarkeret Christian Lundby, der sætter hovedet på, og en 1-0 føring til HIF er en kendsgerning. Ellers er det så som så med underholdningen i resten af halvlegen.

I anden halvleg, er det et forvandlet HIF-hold, der går på banen. Der bliver meget mere snert i spillet, og Skovlunde har intet at stå imod med. En god HIF-kontra i det 61. minut, ender hos Patrik Jensen, der skyder fra kanten af feltet. Målmanden kan ikke holde bolden, og medens han prøver at generobre den, kommer Christian Lundby til og prikker den i mål. Uvist af hvilket årsag, bliver scoringen dog annulleret. Ærgeligt. Der skal dog ikke gå mere end tre minutter før Patrik igen er på færde. Et hjørnespark sendes bagest i det lille felt, hvor den heades mod målet. Her dukker Patrik Jensen op og sender bolden ind bag målmanden, og fordobler hermed også sin målscoring i den røde trøje. 3-0 målet er til gengæld en klassescoring. Ved hjørnet af feltet sparker Rasmus Wulff fladt ind i feltet. En halv meter fra målstregen står Mikail Anli med ryggen mod målet, og med hælen dirigerer han bolden i nettet. En klassescoring, i d. 78. minut, annulleres helt uforståeligt for offside. Gørsvig spiller, fra kanten af feltet, ind bagom Skovlunde forsvaret, og her dukker Patrik Jensen op, og sender bolden i nettet. Jeg mener Patrik kommer fra kanten af feltet, men den samme mening har liniedommeren desværre ikke. I det sidste minut af ordinær spilletid, holder HIF presset efter et hjørnespark. Kasper Gørsvig modtager bolden, på kanten af feltet, og med et følt skud, sender han bolden i nettet. 4-0, og fuldt fortjent.

Alt i alt, kan man kun være tilfreds med sejren. En kedelig og jævn første halvleg, blev fulgt bedre op i anden, med tre scoringer og langt mere dybde i spillet. Nu er der blot at håbe, at LFA sætter points til, hvormed den direkte oprykning kan sikres. Men ellers må vi bare kridte skoene, og tage til Fyn, som det ser ud nu. skrevet af: [MIH] fanklubben

Hvidovre - Brøndby 2:   2 - 1 [20-05-2007]

En velfortjent sejr i topopgøret.

Der var lagt op til et spændende topopgør da Brøndby i dag var på besøg på Hvidovre Stadion. Og det blev et både spændende og underholdende opgør de 1374 tilskuere blev vidne til.
Allerede efter 3 minutter igangsætter Wulff en kontramulighed som Asmat er lige ved at nå i dybden, men bolden ryger ud over baglinien. Nogle minutter senere dribler Mikail ude i venstresiden og får til sidst afsluttet, men sparket bliver blokeret. På dette tidspunkt havde der stået Hvidovre på det meste og efter et kvarters tid har Lundby en kvalificeret afslutning, som Brøndbys målmand Morten Cramer må springe efter for at redde.
De efterfølgende 5 minutter kom Brøndby mere med i kampen og de havde blandt andet et skud indenfor rammen samt et hovedstød der også gik mod mål. Rigtig farligt blev det dog ikke. Mere farlig kunne den efterfølgende situation have været da Wulff kaster et langt indkast som dumper ned foran en ikke retvendt Overgård. Han forsøger i situationen at vende rundt og afslutte, men desværre får han ikke ramt på bolden.
Efter en halv times spil havner en fejlpasning fra en Brøndby forsvarer hos Lundby, som endnu en gang har en god afslutning. Denne gang er hans spark så kvalificeret at Cramer ikke kan holde den og Asmat følger op, men desværre uden held.
Efter 36 minutters spil går Søren C. med i et overlap og kommer til baglinien. Der tilegner han sig et frispark, som der desværre ikke kommer mere ud af. Overordnet set stod der HIF på de rigtig farlige chancer og halvlegen sluttes også af med et par til de røde, men både Asmats og Wulffs afslutning ryger over mål.
En flot 1. halvleg af de røde hvor det mest ærgerlige var, udover den manglende scoring, at Mikail skulle trække et dumt gult kort da han lavede en glidende tackling på en Brøndbyspiller nede ved Brøndbys egen baglinie!!!
Det første lille kvarter af 2. halvleg bød ikke på de store chancer. Den største kom da Lundby endnu en gang brød en bold fra BIFs forsvar men stadig uden held i afslutningen. Så kom der til gengæld gang i målchancerne.
Efter en lille times spil laver Wulff et godt indlæg som 3 HIFere næsten når frem til – den sidste er Asmat som er lige ved at lave en målgivende styring med skulderen.
Efter 66 minutter kommer forløsningen så endelig: Søren C er havnet i Brøndbys venstreside efter et HIF hjørnespark, og han sparker returbolden ind til bageste område, hvor Lundby dukker op og header den ind – kæmpe forløsning hos spillere og trænere samt på en stemningsfyldt tribune, og helt fortjent efter spil og chancer!
Så skulle dommertrioen sætte sig selv i centrum da der kun to minutter efter scoringen højst sandsynligt blev begået et straffespark på Hjortshøj. I situationen vinker liniedommeren og signalerer straffespark, men hoveddommeren vælger ikke at følge sin liniedommers anvisninger…
Den efterfølgende periode frem til det 80. minut bød på lidt af en gang ”indianerfodbold”, hvor de blå-gule havde de bedste muligheder. Det gav et par episoder hvor Jepsen måtte i aktion, og som han fik løst på glimrende vis.
Med ti minutter tilbage foretog de to svenske trænere en dobbeltindskiftning: Patrick Jensen kom ind i stedet for Lundby og Ayoub erstattede Hjortshøj. Det skulle vise sig at være en god ide idet Patrick Jensen havde stor andel i det andet mål.
Den unge angriber forsøger sig kort før tid med en afslutning, som målmanden kun halv klarer og Mikail sparker bolden det sidste stykke over stregen. 2-0 og kampen var lukket – og endnu en gang røg stemningen helt i vejret på tribunen.
Man må sige at der virkelig var mange tilhængere som ønskede at give hjemmeholdet sin støtte i dag, og der er ingen tvivl om at vi i dag var den 12. mand som var med til at gøre en forskel. Lad os håbe denne tilskuer tendens kan fortsætte så vi også i de kommende kampe kan give spillerne al den støtte de har brug for.
Desværre kunne vi i dagens kamp ikke formå at holde nullet da Brøndby ved Asbjørn Sennels fik reduceret til 2-1 inde i dommerens overtid. Det kunne dog ikke overskygge den glæde der var da dommeren efter 94 minutter fløjtede opgøret af og de tre point var i hus! En meget flot kollektiv indsats.

Overordnet set er sejren fuldt ud fortjent. Hvidovre havde det meste af spillet og også de største chancer. Der hvor Brøndby var mest farlige var i kontrafasen, men med en solid defensiv blev det sjældent rigtig farligt foran Jepsens mål.

Der var yderligere en glædelig ting ved dagens kamp, og det var at vi fik endnu en ung debutant på banen i dag. Asmat El Ouargui er tidligere ungdomsspiller i Hvidovre og har efter et ophold i Norwich valgt at repræsentere den klub hvor han startede sin karriere. Asmat er endnu en del af den meget omtalte 1988 årgang som nu tæller 6 spillere der har fået debut på klubbens bedste hold – og flere er måske på vej.

Hvis vi skal kigge lidt frem i tiden så bliver det et par meget spændende uger vi går i møde. Et enkelt point adskiller os fra LFA på 1. pladsen, men selv Roskilde med 3 point mindre end os kan man ikke helt afskrive. En ting er sikkert, og det er at det bliver uhyggeligt spændende og HIF er en del af trekantsdramaet til det sidste… skrevet af: [DE]


Fra HIF fanklubben:
Mortens aften(eftermiddag) af Verner Søndag den 20. Maj 2007

Sikke en stemning på vores stadion idag, hvor er det fedt at være Hvidovrefan..super at stå op, alle folk var med fra starten...Man kan mærke at de unge tilskuere, nyder den opbakning fankluben giver og begynder at falde ind, dette er den rigtige vej......Super spil af hele holdet....men.....Morten Beck....var bare her og der og alle vejne, var uden tvivl superhif bedste mand....Anli, Skak, wulf, Lundby, ja alle mand ydede en fantastisk kamp.....I vores familie går vi stadig 2 timer efter kampen med armene oppe, går bare rundt med et sagligt smil på......Dejligt at Brian efter 15 år på samme sæde i hjemmebane, har tilsluttede sig fankluben....han har været savnet....Jeg bliver helt rørt over det sammen hold, der er i Fankluben, Glæder mig vildt til på mandag.......Er sikker på at vi klare den.....Holkkæft hvor Superhif spillede en super kamp........HIF HIF HIF....vores klub......der er kun en klub...HIF HIF

 

B93 - HIF: 1-1 [13-05-2007]

B93 ville ikke, og HIF kunne ikke.

Forventningens glæde til gårsdagens kamp, var nok den største. Det var ikke en køn omgang fodbold, vi blev vidende til, og da Hvidovre ikke magtede at lukke et kompakt B93-forsvar op, så blev kampen noget af en fuser, set med HIF-øjne. Det startede ellers godt. Allerede i første minut, var der fare på færde i B93-feltet, men et godt lagt frispark, sendes tæt forbi den ene opstander. Så blev der noget at juble over i det tredie minut. Lars Hjortshøj sender en diagonalpasning frem til Mikail Anli, der tager to træk, og fra kanten af feltet sender han bolden forbi B93's målmand. 0-1 og en rigtig god start. Bare to minutter senere, kommer den næste store chance. Ayoub tryller på kanten af feltet, sender bolden bagud mod Rasmus Wulff, der forsøger med et langskud, der dog går lige ved siden af. B93 første chance kommer efter 9 minutters spil. Et frispark midt på HIF's halvdel, sendes ind i feltet. Her er markeringerne noget løse, men en helt fri modstander sparker over. Et godt kontraangreb i det 13. minut ender hos Wulff, der sender bolden i faven på B93's målmand. Herefter er det som om HIF trækker sig tilbage på banen. Meget af initiativet overlades til B93. Dette giver en stor chance i det 25. minut, da et hjørnespark dumper ned i feltet, men afslutningen reddes på stregen af HIF. Christian Lundby redder sig et gult kort i det 27. minut, da han skyder efter dommeren har fløjtet. Den, må jeg indrømme, var noget tynd. Da jeg ser liniedommeren hæve flaget, holder jeg tæt øje med Lundby og dommerens fløjte, og Lundby har lagt an til skud, da dommeren fløjter. Tyndt tyndt. En svinestreg på Jesper Kristoffersen to minutter efter, hvor han knaldes ned af en B93-albue, udløser til gengæld ikke noget som helst, andet end en reprimande af dommeren. Nå, dette skal dog ikke være en undskyldning for det kedelige resultat.

En hurtig HIF-kontra efter et stort B93-pres, giver indkast, som Lundby hurtigt sender frem mod Brian Andresen, men han når ikke frem, og B93's målmand kan stille og roligt samle bolden op. Den sidste store chance i første halvleg kommer da Ayoub Sørensen dripler sig fri på højrekanten, lægger bolden godt ind i feltet, hvor Lundby og Andresen arbejder hårdt, men den går videre til Mikail, der dog sender den lige over målet.

Nu forventer vi, at HIF kommer anderledes ud efter pausen. Men nej. B93 har stadig mest initiativ, trods det, at de konsekvent holder 4-5 mand hjemme. HIF prøver dog at lokke B93 frem på banen, men det bliver noget af en ørkenvandring. Vi skal helt frem til det 62. minut, førend HIF får en chance. Et klumpspil i feltet, efter et hjørnespark, giver HIF muligheden, men skuddet reddes på stregen, og riposten sendes forbi. I det 71. minut får B93 et frispark tre meter uden for feltet. Dette sparkes følt ind ved nærmeste stolpe til udligning 1-1. Jeg ser ikke hvordan der sparkes forbi den opstillede mur, men en spand koldt vand var det. I det 75. minut kaster Rasmus Wulff et langt indkast, hvor det heades bagud til Lars Hjortshøj, men, efter et enkelt træk, skyder han over. I det 85. minut får HIF presset, bolden sendes ind i feltet, men Mikail Anli rammer helt skævt, og der kommer ikke mere ud af det. I 88. minut kommer den sidste HIF-chance, hvor bolden sendes frem i feltet mod Brian Andresen, men hans afslutning går i sidenettet. Derudover skal vi nok være glade for det ene point, da B93 får kampens sidste chance. I en kontra med 5 mod 4, bliver bolden lagt godt ind i feltet, men det afsluttende hovedstød går heldigvis lige på Kenneth Jepsen.

Om det var trænerne, der beordrede HIF tilbage på banen, eller det var spillerne, der trak sig, ved jeg ikke helt. Det kunne da også være, at det var Fanklubbens sang: "Vi ligger nr. 1", der gjorde udslaget, men det er ærgeligt at HIF ikke formår at holde presset. B93 spillede som var de på udebane, og det gjorde, da HIF samtidig forsøgte at lokke dem frem på banen, at kampen blev noget af en ørkenvandring. Nu venter en svær kamp på søndag mod Brøndby. HIF har stadig alle muligheder, men det er unægteligt blevet noget sværere at få den direkte oprykning. Men vi er da kun et point efter LFA, så alt er åbent endnu. Men at høre folk mumle om at "det var den oprykning", synes jeg er alt for tidligt at begynde at sige noget om nu. skrevet af: [MIH]

Hvidovre-AB 70 3-0 (2-0)
1-0 Mikail Anli (20) 2-0 Brian Andresen (34) 3-0 Jonas Kallehauge (85) tilskuer 1045

Holdet var som følgende
Kenneth J
Hjortshøj-Overgaard-Schumacher-Skak
Mikail-Bech-Wulff-Ayoub S
Brian A-Martin R

12.Mads Wilhelmsen 13.Nikolaj Harms 14.Jonas Kallehauge

en fortjent sejr på 3-0 men kunne nemt være på meget mere,men 3 dejlige point ind på kontoen,så nu skal vi se frem til en spændene lørdag hvor kampene hedder B.93-HIF samt Brøndby-LFA,mon ikk Brøndby kan drille LFA lad os håbe det.HIF får selvfølgelig også en svært kamp,men kan de holde stillen som de har gjort i de sidste 4 kampe,så ligger der også 3 point og venter og Jepser Kristoffersen vender tilbage efter karantæne, og vi har ingen i karantæne så en spændene weekend vi går i møde...Forza HIF (fra Fanklubben)

 

29-04  HVIDOVRE vinder topkampen i Roskilde med 4 - 1
Helt Igennem Fantastisk

Jeg har tilladt mig at ”stjæle” overskriften fra en gammel avis, der skrev at det var det HIF stod for. At det blev skrevet i 1966 gør det ikke mindre sandt. Det er de superlativer, som man finder frem efter en kamp som i dag. Det er længe siden, at så meget er gået op, og spillerne skal have en stor tak for at gøre denne søndag Helt Igennem Fantastisk. Rammen var også fantastisk. To busser var stillet rådighed, af Fanklubben, HF A/S, De Gamle Kæmper og HIF i fællesskab, så tilhængerne kunne komme gratis til Roskilde. Måske lidt tyndt at der aligevel ikke var flere, der ville støtte HIF på denne måde, men jeg skal aligevel love for, at folk var taget afsted selv i stedet for. Jeg vil tro at omkring 400-500 af tilskuerne var kommet fra Hvidovre.

Der var ellers ikke meget, der tydede på at det skulle gå sådan i de første 15-20 minutter. FC Roskilde overspurtede flere gange kanterne, og var rigtig farlige i deres indlæg. Jesper Skak fik i den periode ikke sat mange fødder rigtigt, men jeg skal love for, at han fik spillet sig op herefter. HIF virkede lidt tyngede af situationen, og virkede også som om de var bange for at gøre noget forkert. Den første spage chance kom allerede efter 2 minutter, da Christian Lundby får headet mod mål, men det bliver ikke hårdt nok, og chancen løber ud.
Herefter var det RC Roskilde der tog fat. Tre store chancer i det 4., 5., og 9. minut, gav bange anelser. Det første bliver headet ned ved stolpefoden, men Kenneth Jepsen kommer glimrende ned og redder sig bolden. Det næste i minuttet efter, har HIF meget svært ved at afvise, men får aligevel reddet situationen, da en Roskilde-spiller kikser det afsluttende skud. Den sidste var igen på Roskilde’s højrekant, hvor Jesper Skak får presset Roskildespilleren, men han formår aligevel at få lagt ind i feltet, hvor dog Lars Hjortshøj lige nøjagtig får teleskop-ben, og får sender bolden til indkast.
Så var det endelig HIF’s tur. I det 13. minut bliver der lagt godt ind i Roskilde’s felt, men hovedstødet går lige ved siden af. Tre minutter senere arbejder Christian Lundby godt på højrekanten, han trækker ind i banen, og spiller bagud til Morten Bech, hvis langskud dog ikke bliver hårdt nok, og går ved siden af.
I det 17. minut er Roskilde igen fremme på kanten, men Lars Hjortshøj afviser. I det 22. minut igen Roskilde, men Jesper Myhrmann arbejder godt, og får frispark ud af situationen. Herefter er det som om gassen går noget af Roskilde. Endelig får HIF presset spillet helt ned mod Roskilde, de har svært ved at afvise, og Morten Bech får afslutet, men den bliver lidt svag, da han ikke får foden ordentligt på, og skuddet går ved siden af målet. Minuttet senere får Rasmus Wulff lagt et godt indlæg i feltet mod Brian Andresen, men det bliver lidt for tæt på mål, og Roskilde’s målmand får fat. To minutter senere. Et langt indkast af Rasmus Wulff heades videre til Brian Andresen, som med ryggen mod målet sparker bagover, men desværre også over mål.
Et langt udspark af Kenneth Jepsen, ender med at Roskilde giver hjørnespark. Rasmus Wulff sparker ind over, og her kommer Jesper Kristoffersen højest, og sender bolden i nettet til 0-1 til stor jubel for de medrejsende fans. I sin jubel over scoringen, sætter J.K. hånden bag ved øret, for at opildne os medrejsende til at juble højere. Dette indkasserede ham dog et gult kort. Ind i mellem kan det være svært at følge dommerenes linie. Brutale tacklinger bagfra giver ikke kort, men jubel gør. Ja, men sådan vil vi, som sidder ude på sidelinien, jo nok ofte se på det. Dog skal det siges at dommeren kommer efter det senere i kampen, men mere om det. Et par enkelte løse HIF-chancer kommer i de næste 12-13 minutter, men ikke yderligere scoring. I det 43. minut har HIF et frispark, som Rasmus Wulff sender ind i feltet. Her kommer Brian Andresen højest, dog ikke med hovedet, men med hånden, og sender bolden i nettet. Tja, det er jo set før, at en sådan handling har givet gevinst, men Brian er ikke Maradona, og modstanderen ikke England, og endelig så er det ikke en VM-kamp, så dommeren ser det, og egentlig heldigvis for det, og giver korrekt Brian Andresen et gult kort for handlingen. Resten af halvlegen køres stille og roligt hjem. Puh for en første halvleg. Man sidder med fornemmelsen, at HIF holder hjem, men man frygter også for at Roskilde skal få en løs chance, og udligne føringen.

Anden halvleg er kun 4 minutter gammel, da Mikail Anli får en god kontra på venstrekanten, spiller ind i feltet, modsat, hvor Benno Petersen løfter bolden ind i det lille felt. Her står Brian Andresen, og denne gang holder han hænderne nede og hovedet højt, og så er stillingen 0-2. Brian Andersen får her virkelig vist sit værd. Så sker der ikke meget, de næste to minutter. Men her får HIF så et frispark, som Rasmus Wulff sender ind i feltet.
Her dukker Brian Andresen endnu engang op, og med hovedet, gør han det det til 0-3. Nu vil euforien ingen ende tage. Stemningen er på kogepunket.
Ti minutter senere er der dog den første svaghed, måske i hele denne sæson, at spore i HIF-forsvaret. I stedet for at forsvare, appelleres der for offside, men sådan een er ikke gældende, førend dommeren har fløjtet, og det gør han i dette tilfælde først, da Lasse Sigdal har sendt bolden i nettet, til reducering for Roskilde. Fire minutter senere, kanter Jesper Kristoffersen en Roskildespiller, og denne giver, korrekt et gult kort. Da selvsamme Jesper allerede har fået eet kort i forbindelse med sin scoring, så er det altså farvel og tak. En kold dukkert, og forhåbentlig en kold duche til J.K. Heldigvis giver denne åbenbart ikke mere end een dags karantæne, så det er kun mod AB70 i næste uge, at J.K. skal undværes. Til gengæld, så begynder pointsne at sidde så tæt, så bare et enkelt gult kort, kan give yderligere karantæne.
Minuttet efter får Roskilde annuleret et mål, da en spiller slår bolden i nettet med hånden. Hvor var det gule kort i det tilfælde ??.
Minuttet senere igen, det 67., spillerantallet justeret på plads. FC Roskilde’s Phillip Svendsen laver en grov tackling på Rasmus Wulff, og dette giver direkte rødt.
Herefter foregår det meste af spillet på midten af banen, men med HIF som klart spilstyrende. I det 79. minut en kæmpechance til HIF. Anli header mod mål, men målmanden kommer godt ud og redder. Han når dog ikke ordentligt tilbage, og Mikail Anli forsøger endnu engang, men kommer til at nipse for meget, og skuddet reddes på stregen af en Roskilde-spiller. Minuttet efter får Roskilde en stor chance, da en spiller kommer alene igennem. Kenneth Jepsen kommer dog godt ud af sit mål, og får reddet. Roskildespilleren spiller dog på straffet, men dommerens fløjte er tavs. Tre minutter senere en stor Roskilde-chance, da Jesper Skak får headet ned i fødderne på en Roskilde-mand, men hans skud går over mål. Minuttet efter er Martin Reindorf alene igennem, men presset af en forsvarer, får han dog spillet tilbage til Mikail, som fifler lidt for meget, til selv at kunne skyde, men får dog afleveret tilbage til Morten Bech, hvis skud dog går over målet. 88. minut har Roskilde frispark ved midtercirklen. Dette sparkes hårdt mod HIF-målet, og sejler hele vejen igennem, men også lige på Kenneth Jepsen, der sikkert holder fast. 5 minutter inde i kampens overtid, er HIF igennem med 4 mand mod 3. Bolden spilles ud på højrekanten til Lars Hjortshøj, som trækker ind i feltet.
Han spiller videre til Ayoub Sørensen, som via en Roskilde-mand, snyder Roskilde’s målmand, til slutresultatet 1-4.
Ti sekunder efter at bolden er givet op, fløjter dommeren af.

Nu har HIF spillet tre fremragende kampe i træk. Holbæk, KB og Roskilde, hvilket har sat 7 point ind på kontoen. Modstanderne skal stå meget tidligt op, hvis de skal overrumple forsvaret. Selv med J.K. sendt i bad, formår forsvaret, med justeringer – Jesper Skak ind i midterforsvart, og Benno Petersen ned som back - at holde modstanderen fra fadet. Fantastisk. Fejende. Flot. Andet kan man ikke sige.
6 kampe tilbage i foråret, og lige nu, kun LFA i hælene, men med eet point mindre. Pyh. Ikke engang Alfred Hitchcock kunne have skrevet en bedre gyserafslutning. skrevet af: [MIH]

HIF - KB: 0-0    [22-04-2007]

Pointdeling i jævnt kedeligt opgør

På forhånd viste vi nok, at KB er et godt hold. De står meget kompakt og disciplineret i forsvaret, og har også formået at score 47 gange i år. Så det var en vanskelig opgave HIF skulle ud på. Når man så tillægger at HIF har rækkens absolut bedste forsvar, så skulle der nok meget til, førend der blev scoret. Det blev da også et meget jævnt opgør. HIF havde svært ved at få lagt det pres, der skulle åbne KB-forsvaret. I den anden ende, tog HIF's forsvar af alt, der kom, og KB havde vel, set over hele kampen, ikke en chance, der gik inden for målrammen. HIF, derimod, lagde friskt ud, og allerede efter 41 sekunder, kom den første store chance, da Martin Reindorf modtager bolden på kanten af feltet, og spiller videre til Christian Lundby, der skyder, men målmanden redder det lidt svage skud til hjørne. I øvrigt skal det også tillægges at KB's målmand, Thomas Villadsen, har en evne til altid at stå formiddabelt på Hvidovre Stadion, men mere om det. Så skulle der gå små ti minutter, førend HIF tager fat igen. Martin Reindorf spilles fri i højre side, men igen tager målmanden sig af afslutningen. Vi skal faktisk helt hen til det 32. minut, før KB er igennem HIF-forsvaret, men den chance tog Kenneth Jepsen sig af. To minutter senere spilles Morten Bech fri på kanten af feltet, men hans afslutning er ikke hård nok. Tre minutter før pausefløjt, brænder det på hos KB efter et langt indkast fra Rasmus Wulff, men det afværges til sidst til indkast i modsatte side. Dette blivre kastet ind i feltet, hvor Christian Lundby modtager, men hans afslutning går over mål. I kampens overtid har først KB et frispark, der heades over mål, og i samme minut, får HIF tilkendt et frispark midt på KB's banehalvdel. Dette sparkes ind i feltet, hvor Jesper Kristoffersen får hovedet på, og KB's målmand må ud i en TV-redning. Det havde ellers lunet godt med en scoring.

I anden halvleg kommer HIF endnu bedre med, men der skal gå ti minutter før den første chance opstår. Mikail Anli får lagt godt ind i feltet, hvor Morten Bech dukker op og får hovedet på, men målmanden får igen fat, men må ud i fuld længde for at redde. Minuttet efter laver Jesper Skak et overlap med Benno Petersen, og løber op ad linien. Hans indlæg bliver dog for skævt, og ingen samler op. Der opstår i samme minut endnu en stor chance, men selv med 4 mand i feltet, får HIF ikke scoret. Ayoub Sørensen kommer på banen med en halv time tilbage, og han får straks sat skub i angrebet. Hans første berøring består i et træk skråt ind i feltet, og en rigtig god afslutning, som, igen, bliver reddet af Thomas Villadsen. Endnu en stor chance i det 73. minut bliver reddet af Villadsen med det yderste af neglene. I det 78. minut bliver Benno Petersen sendt alene afsted, men han hives i trøjen af KB's bageste mand, og falder lige uden for feltet. Helt uforståeligt forbliver dommeren's fløjte tavs. Den sidste chance kommer i det 85. minut, da Ayoub tryller på kanten af feltet, spiller 1-2 med Benno Petersen, men han kommer lidt for tæt på målet, og bliver reddet ud.

Alt i alt, ikke nogen køn kamp. Det er ikke fordi jeg ikke vil fortælle om KB's chancer, men det var ikke mange de havde. Hvidovre bevarede pladsen om den direkte oprykning, og nu er der lagt op til et brag på søndag, når HIF tager til Roskilde. skrevet af: [MIH] fanklubben

Holbæk 0-2 Hvidovre  15.04.07
15' 0-1 Christian Lundby
84' 0-2 Morten Bech

Hvilken herlig søndag.

Der var til dagen’s kamp, mod Holbæk, foretaget en del rokeringer. Kenneth Jepsen blev foretrukket i målet. Jesper Skak var rykket fra højreback til venstreback, og Lars Hjortshøj var rykket ned på højreback’en , Benno Petersen var tilbage efter sin karantæne og spillede venstre fløj, og Christian Lundby fik comeback i front. Man må sige at disse rokeringer lykkedes til fulde. HIF startede med et højt pres på Holbæk’s midtbane, og dette fik Holbæk aldrig et ordentligt modtræk på. Den første store chance tilfalder HIF efter 8 minutter, da en god stikning fra Christian Lundby sendes til Brian Andresen, men Holbæk får afværget i første omgang til indkast. Dette kastes langt ind i feltet af Rasmus Wulff, hvor Lundby arbejder hårdt og er lige ved at komme til afslutning, men bliver afvist i sidste øjeblik. To minutter senere er endnu et indkast ved at blive farligt, men afslutningen sendes lige forbi opstanderen. I det 12. minut spilles Benno Petersen helt fri, men han presses bagfra og skuddet går milimeter ved siden af. Holbæks første chance kommer efter 14 minutter, men Kenneth Jepsen redder med en refleks på stregen, da hjørnesparket bliver rettet af. 17. minut. Et HIF-hjørnespark skaber panik i Holbæk’s forsvar, og mellem venner og fjender, får Christian Lundby fat, og sender bolden ind over stregen til stor jubel for de tilrejsende HIF-tilhængere. 1-0 og fuldt fortjent, hvis man ser bortset fra Holbæk’s ene chance. 5 minutter senere har HIF et rigtigt godt angreb, der startes af Benno Petersen midt på HIF’s halvdel, og med ping-pong med Lundby, der sender bolden ud til Jesper Skak, der er gået med frem, hvorefter han sender den ind over i feltet. Her kommer Mikail til, men hans hovedstød går lige over målet. 26. minut. Rasmus Wulff har et langskud, hvor målmanden må ned i fuld længde, men desværre ved siden af. Så skal vi frem til det 38. minut, førend der sker noget igen. Men det er til gengæld Holbæk, der er tæt på, da et frispark 5 meter uden for feltet, sendes på ydersiden af stolpen, og ryger til HIF-indkast. En god første halvleg af HIF, der spiller noget af det bedste bold, der er set i denne sæson. Holbæk har intet konstruktivt at byde på, og de to store chancer de har, kommer efter dødbolde. Så en HIF-føring på 3-2 havde været et bedre billede.

Anden halvleg er kun tre minutter gammel, da et godt HIF-angreb, efter godt forabejde af Rasmus Wulff, havner hos Christian Lundby, men desværre dømmes han, korrekt, offside. Endnu eet af Wulff’s lange indkast skaber ravage, og heades ud af Holbækforsvaret, tilbage til Wulff, som forsøger at lægge bolden ind ved fjerneste stolpe, men går lige forbi sammenføjningen. Et hjørnespark minuttet efter, havner uden for feltet hos Lars Hjortshøj. Han forsøger langskuddet, men dette bliver rettet af, og havner hos Morten Bech, der får bolden i nettet, men desværre dømmes offside. Den er vist god nok. Så skal vi helt hen til det 18. minut, da Benno P. trækker op ad venstrekanten, sender bolden ind over til Lundby, men hans helflugter går over målet. To minutter senere. Holbæk’s bagerste mand, som står omkring midterlinien, taber bolden. Benno Petersen samler op og starter en kontra. Denne giver tre-fire muligheder, men disse står ikke mål med optakten, og ender til sidst til hjørne. Martin Reindorf sendes på banen, i stedet for Christian Lundby, som har brugt mange kræfter på at genere Holbæk-forsvarerne. HIF har mange muligheder, men ingen store chancer førend i det 84. minut, da Kasper Gørsvig trækker ind i feltet, mod baglinien, og spiller skråt bagud til Reindorff, som sender bolden i nettet. Helt uforståeligt dømmes han af liniedommeren offside. En klar fejl. Ærgeligt, ærgeligt. Og nu sad man og frygtede at Holbæk skulle få en dum kontra og udligne. Denne frygt holdt sig dog kun eet minut. Morten Bech modtager bolden midt i Holbæk’s felt, og køligt sender han denne i kassen. Hvilken forløsning. Resultatet holder tiden ud og efter en god og gedigen herrefight, kan HIF tage tilbage til Hvidovre med tre fuldt fortjente points i bagagen. Holbæk virkede på mig meget spage, og viste ikke megen offensiv. De måtte dog også undvære deres farligste mand, Toke Morsing, og derfor var deres store midterforsvarer, Clement Kafafwa rykket frem som frontløber. Han blev dog pakket godt ind af Jepser Kristoffersen og Morten Overgaard, som spillede godt sammen. Den offensive del af midtbanen fik endeligt lagt et ordentligt pres, og gav bedre støtte til angriberne, end længe set. Så alt i alt. En god dag, en god sejr, og et godt spillende HIF-hold. Den eneste lille anke kan måske være den situtation sidst i anden halvleg, da 4 HIF-spillere er alene med tre Holbækspillere, og man der vælger at trække ud til hjørneflaget, i stedet for at presse yderligere på, og få den tredie scoring. Men alt det er glemt, når man kigger på tabellen, og ser tre gode points på kontoen. At LFA så kun spiller uafgjort mod Slagelse, gør det jo bare endnu sjovere. Fortsæt det spil på søndag mod KB, så er jeg næsten sikker på en sejr der også. Og så kommer topkampen mod Roskilde ugen efter. Hvilken gyser det kan gå hen og blive. Ok, KB-kampen er også en topkamp, og bestemt ikke een, der ”bare skal overståes”.

skrevet af: [MIH] fanklubben

HIF - Glostrup: 3-    [09-04-2007] Sejr, trods mindre god indsats

Op til kampen idag, mod Glostrup, blev forventningerne om storsejr, større og større. Om det var det, der gjorde udslaget, skal jeg lade være usagt, men det er længe siden, at HIF har spillet så ide- og initiativ-forladt, specielt i første halvleg. Det lykkedes i den grad Glostrup, at få lagt et højt pres på HIF, som holdt sig hele første halvleg. De første 8 minutter var gabende kedelige, men i det 9. minut skete der noget. Glostrup får tilkæmpet sig et hjørnespark, og med hjælp fra en kraftig vind på langs ad banen, lykkes det Morten Edvold at score direkte, og med en hånd til hjælp fra Mads Hamberg. Derfra var det direkte op ad bakke. Vi skal faktisk hen mod den halve time, førend HIF viser noget, der kunne minde om tænder, med lidt god vilje. HIF presser, og får tiltvunget et hjørnespark, som dog går i hænderne på Glostrup's målmand. Den første reelle chance kommer to minutter senere, da Brian Andresen spilles fri med en lang pasning. Han snyder to mand i Glostrupfeltet, men målmanden komemr til sidst godt ud, og parerer Brian's skud med foden. Næste situation kommer i det 32. minut, hvor Glostrup scorer til 0-2. Jeg når ikke selv at se situationen, men umidelbart ser Daniel Jönsson meget offside ud, men målet bliver anerkendt. Resten af halvlegen er en ørkenvandring i fejlpasninger og rodet fodboldspil. Og det sjældne sker, da HIF forlader banen, sætter publikum i en pibekoncert.

Om de var pibekoncerten, der hjalp, er jeg ikke klar over, men måske, og så samtidig med en udskiftning af Ayoub Sørensen med Jesper Myhrmann og nogle omrokeringer, var det et forvandlet HIF-mandskab, der kom på banen. Halvlegen var da også kun to minutter gammel, da Jesper Kristoffersen får sat hovedet på et langt indkast fra Rasmus Wulff, og bolden ligger i nettet. Hvilken forløsning. Fire minutter senere sendes Martin Reindorf afsted med en god pasning. Han sætter den direkte kurs mod målet, med en Glostrupspiller halsende efter. Inde i målfeltet stopper Martin op, snyder forsvarspilleren, og sender bolden ind bag målstregen, uden chance for målmanden. 2-2, og vild jubel. Herefter virker det som om HIF går istå igen, og Glostrup kommer til fadet, men bliver aldrig farlige. Det bliver ikke en halvleg, der kan skrives ret mange ord om. Da uret har snurret 1 gang ud over normal spilletid, sker der noget igen. Glostrups målmand løber ud for at samle en bold op, men løber ind i Brian Andresen. Brian får spillet bagud til Jesper Kristoffersen, som følt løfter bolden over en Glostrupspiller, og i kassen. Hvilket comeback af HIF. Alt i alt en fortjent sejr. Glostrup havde dog bestemt sin ære af kampen, men HIF forstod at udnytte medvinden i anden halvleg. Det bliver spændende på søndag i Holbæk, og jeg håber at rigtigt mange HIF-supportere vil tage vejen forbi Holbæk stadion. skrevet af: [MIH] fanklubben

 4/4 Lolland Falster All. - Hvidovre: 1 - 0

HIF - Greve: 1-0     [01-04-2007]

Sejr trods 10 mand i 70. minutter.
En lang vinter var endelig overstået, da HIF i dag tog i mod Greve på et solbeskinnet Hvidovre Stadion, og mere end 1200 tilskuere havde indfundet sig på lægterne. Nu skulle spillerne vise, hvad de har brugt de seneste fem måneder på, og om det vil give den oprykning, som ledelsen har meldt ud skal komme, når forårets 12 kampe er overstået. Inden kampen gik igang, blev "Hvidovre Helge" æret med 1 minuts stilhed, og Fanklubben's tifo indgik en skål i rød sodavand. HIF startede kampen bedst. Greve var meget sjældne gæster i HIF-feltet, og når de endelig kom derned, tog et velspillende forsvar sig af det meste. Et spændende nyt bekendtskab var der i Jesper Skak Nielsen, som er kommet til i vinterpausen fra Hobro, da han skal studere i København. Dette giver mulighed for at sætte Lars Hjortshøj frem på midtbanen, i stedet for at spille højre back, som han ellers har gjort glimrende. Benno Petersen var placeret på venstreback, og det gjorde han glimerende, indtil han i det 19. minut blev præsenteret for et direkte rødt kort, da dommeren, i øvrigt ikke særligt god, mente at Benno var sidste mand, da han i kamp med en Grevespiller laver et frispark, men ikke noget, der i sig selv burde udløse et kort. I øvrigt var Benno på linie med i hvert fald Jesper Kristoffersen, og dermed ikke sidste mand.
Inden da, havde Nicolai Harms sørget for stemning og fest på stadion, da han i det 12. minut, sender bolden i nettet, da han står på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt.
Morten Bech havde inden skudt mod mål efter et hjørnespark, og hvis ikke Harms havde stået hvor han stod, var bolden gået forbi. Men heldigvis var dette ikke tilfældet.

Det blev til flere chancer, selv med ti mand, da Greve, lidt uforståeligt, valgte at holde 4-5 mand tilbage, når de var i noget, der lignede et angreb. HIF fik forsvaret føringen halvlegen ud.

I anden halvleg havde man måske forventet et noget mere offensivt Grevehold, og de kom da også lidt længere frem, men HIF-forsvaret tog sig af det hele. I det 66. minut, fik en spændende ny spiller debut, nemlig Ayoub Sørensen. Af statur og hurtighed meget lig Mahmoud "Didi" Ahmad, som er gået til Avarta, men med en bedre teknink og et bedre blik for spillet. Det var da også Ayoub som fik kampens sidste chance, da han i kampens overtid, bliver spillet helt fri af Kasper Gørsvig, men alene med målmanden, kommer denne ud, og får sat sig på Ayoub's afslutning. En tredie ny mand på holdet er Brian Andresen. En god og intelligent angriber, som nok skal få et rigtigt godt forår i HIF.

Alt i alt. En rigtig god start, men desværre kommer vi til at undvære både Rasmus Wulff - karantæne efter et gult kort - og Benno Petersen efter dennes røde kort på torsdag mod LFA. Lolland slog i går B93 med 6-3, så der er lagt op til et topbrag på torsdag.
skrevet af: [MIH] fanklubben

HIF tilbage på banen           HIK - HIF: 0-2     [24-03-2007]

En noget knoldet græsbane i Gentofte, lagde plads til den sidste afpudsning, inden sæsonstarten på næste søndag d. 1.4. HIF fik den første chance efter 7 minutter. Jesper Skak spiller højt op mod Brian Andresen, som spiller videre til Nicolai Harms, men HIK afviser. I det 19. minut endnu et godt opspil, som sættes igang af Hjortshøj, han overlader bolden til Morten Bech midt på HIK's banehalvdel, denne spiller 1-2 med Nicolai Harms, og videre fladt ind i feltet til Brian Andresen, men målmanden kommer ud og afværger. Vi skulle 20 minutter ind i kampen, førend HIK kommer i nærheden af HIF's mål, da forsvaret ikke får afvist ordentligt, men Mads Hamberg kommer ud og parerer til hjørne. I det 30. minut snydes Jesper Skak af en HIK-angriber, men Jesper Kristoffersen kommer godt ned og afværger. Et meget kraftigt HIF-pres, burde have udløst et straffespark, da Brian Andresen trækkes ned i feltet, men dommerens fløjte er tavs. En meget pudsig situation opstår med 10 minutter igen af halvlegen. En bolden ryger, via en HIK-fod til hjørne, og HIK-spillerne er allerede på vej til at stille op, men en liniedommer, med en synlig bag-skid, dømmer målspark. Ikke særligt seriøst, efter min mening, at en liniedommer, ankommer til, godt nok kun en træningskamp, men med tydelige eftervirkninger fra en glad aften. Nå, men nok om det, jeg håber han havde moret sig. Resten af halvlegen går helt klart til HIF, som igennem de første 45 minutter, havde været klart spilstyrende. Dejligt at se at Lars Hjortshøj er ved at finde formen, og en Brian Andresen, som var klart bedste mand i første halvleg.

Anden halvleg forløber i store træk som første. Efter 7 minutter får HIF et frispark, 5-6 meter uden for HIK's felt, til venstre for målet. Rasmus Wulff lægger an til at sparke, og lægger den følt over i det modsatte hjørne, uden chance for målmanden. 0-1, og en fuldt fortjent føring. Minuttet efter kommer HIK på endnu et sjældent besøg, men det bliver aldrig rigtigt farligt. Herefter foregår det meste midt på banen, men i halvlegens 23. minut, spilles Brian Andresen fri, på kanten af offside, liniedommeren har flaget oppe, men dommeren vinker afværgende, da bolden havner hos Brian via en HIK-ripost, og i klar onsideposition, og Brian sender bolden i nettet til 0-2. Et par enkelte yderligere chancer bliver det til, men ikke flere scoringer. En fortjent sejr, og en god optakt til sæsonpræmieren. Søren Christiansen mangler endnu en smule for at være op i gear, men fik hele kampen. Morten Bech var tilbage i vanlig stil, Rasmus Wulff fik vist at han er en dynamo, men ellers en godkendt indsats over hele linien. En lang vinter er forbi, og vi glæder os til et meget spændende forår, der meget gerne skulle munde ud i oprykning efter de 12 kampe. skrevet af: [MIH]

 

Her er lidt om hvad der er sket den sidste tid i Hvidovre og min situation.   10.2.2007

 

Kort om situationen i klubben:

-         Vinterferien er forbi og træningen har været godt i gang siden 8. januar. Træningen i opstarten er hård men som bekendt ved man at dem der investerer nu, kan senere nyde godt af investeringen og hvor der ikke investeres, må der på et senere tidspunkt arbejdes ekstra. Når det er sagt, er det en fornøjelse at få lov til at spille fodbold igen efter endt ferie.

-         Klubben satser i år hårdt på at rykke op i 1. division. Den udmelding kommer fra bestyrelse, sponsor osv. Klubben menes nu også at have grundlaget for en oprykning. Denne kontante og målrettede forventning er noget vi spillere skal lære at takle. Internt på holdet er da også en klar intension om at gå efter oprykning.

Holdet:

-         Klubben har sagt farvel til nogle spillere og hentet nogle nye. Alt i alt er det en forstærkning af truppen og specielt af bredden der er sket over vinteren. Trænerne har valgt at slå 1. og 2. holdet sammen her i opstarten hvilket betyder at vi pt. har en trup på ca. 30 mand. Dette gør at alle spillere får en chance for at spille sig på hold og vise hvorfor man skal være en del af 1. holdet resten af sæsonen. Når sæsonen nærmer sig vil trænerne skære ned på truppen, sådan at vi til sidst ender med de forhåbentlig 20 spillere som skal være med til at spille holdet til oprykning.

 

Min situation:

-         Jeg har d. 24. januar afsluttet en eksamen hvilket betyder at der nu skal fokuseres på fodbolden. Jeg ser utrolig meget frem til den kommende sæson. På trods af de høje forventninger som skal læres at takles, ser jeg frem til en sæson hvor jeg håber og tror at Hvidovre er kandidater til en oprykning.

 

Træningskamp mod Lyngby: 

I morgen lørdag, spiller vi vores anden træningskamp mod Lyngby. Lyngby virker til at være langt henne i forberedelserne til forårssæsonen som de bl.a. beviste sidste weekend ved at slå Brøndby 3-2. Da vi stadig mangler en stor del i vores forberedelser, bliver det en god test til at se hvor vi formmæssigt står henne, plus det er en optimal anledning til at prøve nye kræfter og opstillinger internt på holdet.
Lyngby-HIF: 1-0

[Søndag den 11. Februar 2007]

Anders Jochumsen scorede

Hvidovre tabte i går til topholdet i 1. division fra Lyngby af.
Lyngby var da også bedre end HIF, så det var fair nok. Patrik Jensen havde dog en god chance til sidst.
Matchfacts:
Lyngby-HIF: 1-0 (0-0)
1-0 Anders Jochumsen (55.)
Tilskuere: 150

 

 

Glæder mig til at følge Aab i kampen om tilbagevendingen til Bornholmsserien.

 

Hilsen Morten Bech

HIF vandt JanuariCupen i Sverige    (fra fanklubben)

[11-01-2007]

Vandt over Trelleborg fra Allsvenskan

HIF deltog her til aften i JanuariCupen i Trelleborg, hvor præmien var 25.000 SEK. Efter at have vundet de to indledende kampe over Kristiansstad FF med 3-0 (alle tre scoret af Benno Petersen) og Bunkeflo IF med 4-3 (scoret af hhv. Morten Larsen, Christian Lundby, Morten Larsen og Mikail Anli), røg de i finalen, hvor Trellebrog fra den bedste svenske række Allsvenskan ventede.
Efter ordinær tid 4-4 vandt HIF med 5-4.
Målene blev scoret af hhv. Morten Bech, Benno Petersen, Christian Lundby, Kasper Gørsvig og til sidst Christian Lundby i omkampen, hvor holdene gradvist blev reduceret med en mand som tiden skred frem.

Efterfølgende blev Christian Lundby kåret til turneringens bedste spiller OG turneringens bedste målmand, medens Benno Petersen fik prisen som topscorer. Tillykke til den begge. Lundbys præmie var i øvrigt 10 billetter til kampen mellem FCK og Brøndby i Parken - med bustur fra Trelleborg af.

Tillykke med sejren, priserne og de 25.000 SEK

HIF - Inde-DM 2007
06-01-2007
Hvidovre Fanklub

Finale:
Kl. 17.15: Vivild-Albertslund: 2-1

Bronzekamp:
Kl. 17.00: Holbæk-Hobro: 3-4 efter golden goal

Semifinalerne:
Kl. 16.30: Holbæk-Albertslund: 4-5
Kl. 16.42: Hobro-Vivild: 1-2

Kvartfinalerne:
Kl. 15.40: LFA-Holbæk: 3-4
Kl. 15.52: HIF-Hobro: 3-4
Kl. 16.04: FK Sydsjælland-Vivild: 3-7
Kl. 16.16: Albertslund-Glostrup: 4-1

-----------------------------------------------------------------------------------
HIF-Hobro kl. 15.52:
1. minut: Kampen er i gang
INFO: Holbæk vandt den første kvartfinale med 4-3 over LFA.
2. minut: 1-0 til HIF! Mikail Anli scorede.
5. minut: 1-1. Hobro har desværre fået udlignet
6. minut: 1-2. To hurtige scoringer har vendt kampen
7. minut: 2-2! Christian Lundby scorer endnu en gang og holder HIF inde i kampen
8. minut: 3-2 til HIF. Kasper Gørsvig scorede denne gang
9. minut: 3-3; desværre udlignede Hobro alt for hurtigt
10. minut: Straffe til Hobro
10. minut: Udvisning til næste mål til Christian Lundby
11. minut: 3-4. Hobro scorer til sidst. Lundby på banen igen
Kamp færdig: 3-4.

Hvidovre er ude. Hobro møder Holbæk i semifinalen.

-----------------------------------------------------------------------------------
Holbæk-HIF kl. 14.24:
1. minut: Kampen er i gang
3. minut: 1-0 til HIF. Det er Jonas Schumacher, der scorede
4. minut: 2-0! Kasper Gørsvig er målscorer
6. minut: Udvisning til næste mål til Jonas Schumacher
6. minut: 2-1. Schumacher er på banen igen.
INFO: Hvis HIF vinder puljen, skal de møde den bedste 3'er.
8. minut: Udvisning til næste mål til Holbæk
10. minut: Udvisning til Jonas Kallehauge samt Holbæk
11. minut: Udvisning til Mikail Anli
11. minut: 2-2. Begge hold fuldtallige
Kamp færdig: 2-2

3. kamp endte også 2-2, så Hvidovre er sikker på avancement med mindst 2. pladsen. Vi skal holde med Vivild i sidste kamp for at få 1. pladsen. Bliver vi nummer 2, skal vi formentlig møde stærke LFA, som har vundet begge deres kampe indtil videre.
Holbæk har stadig gode muligheder for avancement også.

Vivild-Rishøj: 4-2, så HIF endte som nummer 1 og skal møde den bedste 3'er kl. 15.52.
Stillingen blev dermed:
1. Hvidovre 1 2 0 7-5 5 point
2. Holbæk 1 1 1 8-10 4 point
3. Vivild 1 1 1 9-8 4 point
4. Rishøj 1 0 2 8-9 3 point

 

Seks klubber klar til DM-finalen i Indefodbold for herrer                 fra DBUs hj.side

Ved semifinalestævne øst i Nakskov gik to lokale hold videre til DM-finalen den 6. januar i Indefodbold for herrer senior.

De første seks klubber til årets DM-finalestævne i Indefodbold blev fundet, da der lørdag blev afviklet semifinalestævne for klubberne i Øst-Danmark i Nakskov Idræts Center.

Listrup U&IF spillede sig som det første hold til finalestævnet, da holdet vandt alle tre kampe i den indledende pulje. Først blev Holbæk B&I besejret 4-3, hvorefter Østerbro IF blev slået 2-0 og endelig blev det til en 3-1 sejr over Viking i den sidste puljekamp. Finalepladsen blev sikret med en 3-2 sejr over Taastrup FC i den første slutspilskamp.

Taastrup FC kvalificerede sig til slutspilskampene via en andenplads i pulje 2 efter FC Roskilde, der vandt alle tre puljekampe, men i den første slutspilskamp måtte se sig slået 4-3 af Holbæk B&I, som dermed kvalificerede sig til finalestævnet.

FC Roskilde vandt i sikker stil puljekampen mod FC Taastrup med 5-1, men i den afgørende slutspilskamp fik FC Taastrup revanche, da holdet efter et meget tæt opgør vandt 5-4 efter golden goal-reglen og sikrede sig dermed pladsen i finalen.

I puljespillet blev det lokale hold fra Lolland-Falster Alliancen en suveræn vinder med maksimum point efter de tre puljekampe. I den første slutspilskamp om en finaleplads var modstanderen sidste års sølvmedaljevindere fra BK Søllerød-Vedbæk, som kvalificerede sig til slutspillet med en andenplads i pulje 3. Efter en jævnbyrdig kamp sikrede Lolland-Falster Alliancen sig finalepladsen med sejr på 3-2 efter forlænget spilletid. til stor begejstring for alle de medrejsende fans.

I den anden slutspilskamp blev det et rent Københavns opgør mellem B. 93 og Hvidovre IF, som blev henholdvis etter og toer i de sidste puljespil. Vinderen af denne kamp skulle vise hvem der yderligere skulle gå videre til finalen. B. 93 vandt denne intense kamp 5-3.

Det sidste hold der kvalificerede sig videre blev Hvidovre IF der i en spændende kamp, måtte ud i forlænget spillettid for at vinde 3-2 over BK Søllerød Vedbæk.

Følgende klubber har kvalificeret sig til finalestævnet: Listrup U&IF Holbæk B&I FC Taastrup B 93 Lolland-Falster Alliancen Hvidovre IF

Se resultaterne fra stævnet her.

De sidste seks hold til finalestævnet findes søndag den 10. december, hvor der afvikles semifinalestævne i Aarup Fritidscenter for klubberne i Vest-Danmark.

Af: Sophie Bacquaert

Nummer 2 ved KM - indefodbold 06. December 2006 11:00 Hvidovre Avis

lFODBOLD: I forgangne weekend havde HIF et hold med ved de københavnske mesterskaber i indendørs fodbold. Holdet bestod af Ayoub Sørensen, Mikail Anli, Jonas Schumacher, Jonas Kallehauge samt Morten Bech. Alle deltagende hold var inddelt i grupper, og HIF skulle i deres gruppe møde Hekla, ØKF, samt Østerbro. De to bedst placerede hold gik videre i turneringen. HIF vandt gruppen med sejre over alle hold, hvor kampen mod Østerbro blev meget tæt og endte med HIF sejr på 4-3. Siden gik det ud over FB, der blev besejret 7-2, Valby måtte lægge ryg til et 8-4 nederlag, og så gjaldt det finalepladsen mod B 1908, som HIF besejrede 5-3. I finalen stod HIF atter ansigt til ansigt med Østerbro, og igen blev det en meget tæt affære, som Østerbro denne gang vandt 5-4. Med finalepladsen kvalificerede HIF sig til semifinalerne til DM, der afvikles i den kommende weekend i Nakskov

Stenløse - HIF: 0-1          [05-11-2006]

Endelig tre point igen

Efter 402 minutters måltørke kom forløsningen endelig, da Lars Hjortshøj scorede sæsonens flotteste mål foran 218 tilskuere. Inden var vi vidne til, at Mads Hamberg Andersen var blevet sat af til fordel for Kenneth Jepsen, der således fik sin først 1. holdskamp i to sæsoner. Hvidovres holdopstilling var som følgende:

Kenneth Jepsen Lars Hjortshøj (A) – Morten Overgaard – Jesper Myhrmann – Johnny Bruun Pedersen Benno Petersen – Morten Bech – Kasper Gørsvig – Mikail Anli Mark Svendsen – Christian Lundby

Kampen startede i et fint tempo uden nogle nævneværdige chancer til nogen af holdene. Efter fem minutter kæmper Kasper Gørsvig ganske godt på midten og får afleveret til Mikail Anli, som forsøger sig langt ude fra, men bolden ryger over mål. Efter et kvarter får Hvidovre frispark midt på Stenløses banehalvdel. Bolden bliver spillet ind til Lundby, som får en fod på, men den ryger lige ved siden af. HIF holder presset, men det ender med en offside. Efter 18. minutter er der noget, der ligner en stor offside på en Stenløsemand, men den dømmes ikke, og bolden skydes over mål. Nogle minutter efter er der et godt skifte på tværs af banen til Benno Petersen, som sparker bolden ind til Mikail, der bliver presset, men får hjørne. Efter 25 minutter troede vi alle bolden røg i mål, da Lars Hjortshøj flot spiller Benno, der firsttimer bolden op på overliggeren. Efter den halve time viser HIF endnu en gang hurtigt og flot opspil, som fuldstændigt splitter Stenløses forsvar, men det sidste indlæg blev lidt for hårdt og ryger til indkast. Efter 38 minutter får Hvidovre frispark nogle meter uden for Stenløses felt, men en anderledes frisparkskombination ender med, at Hjortshøj ikke opfatter, at han skal sparke, så det fører ikke rigtig til noget.
Fem minutter efter kommer den helt store forløsning så. Lars Hjortshøj snyder og afdribler fem mand og fra lige omkring feltets kant sender han bolden fladt ind bag Stenløses keeper, der var chanceløs. Dette fejres med, at Lars styrer direkte mod den jublende fanklub for at blive hyldet og 402 minutter uden en HIF-scoring var ovre.
I 1. halvlegs overtid ender et hjørnespark hos Gørsvig uden for feltet, men han sparker over. Hvidovre kan således gå til pause med fortjent 1-0-føring. Stenløse havde ikke rigtig været farlige, og keeper Kenneth Jepsen stod en nydelig kamp.

I anden halvleg skal der gå ti minutter førend der sker noget. Spillet spredes godt fra venstre mod højre til Anli, som spiller skråt bagud til Hjortshøj, som laver et enkelt træk, men sparker over mål. Efter en time får HIF endnu et frispark uden for feltet, men Lundby sparker over. Efter 67 minutter får Anli et lidt hårdt gult kort for et småt frispark, som Stenløse havde fået tilkendt en del af. Med mindre det takseres til seks point (og det gør det nok ikke), så kan Anli også spiller den første kamp mod Greve i foråret. Nogle minutter efter taber Lundby hovedet og med flere meters tilløb hopper han med knopperne først ind i Stenløsespiller, der næppe er med i onsdagens udsatte kamp mod KB. Det koster naturligvis et direkte rødt kort til Lundby, der bagefter udtaler til fanklubben, at han bare skulle have bolden over sidelinien. Det kom den også – Stenløsespilleren med… Det koster Lundby to spilledages karantæne, så han er ikke med mod Greve og Lolland-Falster Alliancen. Med et kvarter igen får Stenløse deres største chance, da en Stenløsespiller flot finder en holdkammerat, der er helt udækket. Heldigvis redder Kenneth Jepsen hovedstødet. Lidt senere bliver Myhrmann, der bliver bedre og bedre for hver kamp, desværre skadet, idet han først får bolden skudt i skridtet og dernæst får modstanderens støvle samme sted. Ind i stedet kommer Didi. Han giver lidt mere rush i Hvidovres højreside, hvor han har flere gode raids. I det 89. minut erstatter Jonas Schumacher Mark Svendsen, og vi nærmer os overtiden.
To minutter inde i denne kommer, hvad der må betegnes som kampens nok største samtaleemne trods Hjortshøjs flotte mål og Lundbys udvisning. Mikail Anli får bolden, han er alene med målmanden og kommer næsten forbi keeperen, der så løber ind i en af to forsvarsspillere, der er på vej tilbage. Både målmanden og forsvarsspillere falder ude omkring feltet.
Målmanden kommer op, men glider igen og vælger naturligt nok ikke at trække i Anlis ben og dermed få rødt. Så Anli skulle bare løb bolden ind i mål (den sidste forsvarsspiller var ved at glide på stregen). Et par meter uden for målet placerer han den i højre side – men den rammer stolpen!!!!!!! Større chancer fås vist ikke. Anli falder da også helt sammen i det lille felt.
Efter fire minutters overtid får Anli endnu en kæmpe chance, men endnu en gang rammer han stolpen. Denne gang var chancen dog ikke lige så stor. I angrebet derefter begår Morten Bech et lidt hårdt dømt frispark lige uden for feltet, og det får han desværre gult kort for. Der var helt stille på stadion, medens det blev taget, men heldigvis scores der ikke, og dommeren fløjter af til stor jubel bland de ca. 185 medrejsende Hvidovrefans.

En dejlig måde at afslutte 2006 på. Med FC Roskildes uafgjorte resultat er Hvidovre nu sikker på at overvintre på den direkte oprykningsplads. Hvis vi skal holde den, skal der dog nok nogle forstærkninger til, for jeg tvivler på, at de andre konkurrenter kan blive ved med at være lige så ustabile, som vi er.

Efter kampen var adskillige spillere nede i fanklubben og fejre sejren, inden de skulle spise afslutningsmiddag. Tak for det.

skrevet af: [MBS  Fanklubben

Brønshøj - HIF: 0-0      [28-10-2006]

Det er bare ikke godt nok.
I dag skulle det være, at der kom ekstra tre points ind på HIF's konto, var vi mange, der troede, og forventede. Men igen var forventningens glæde den største. Efter en uinspireret indsats, måtte Hvidovre sande, at det absolut ringeste hold, som er mødt i denne sæson, formåede at holde nullet. Det positive i den kamp er dog, at Hvidovre for første gang i denne sæson, også formåede at holde nullet, samt at det blev til det første point i fire kampe. Hvad det er, der er galt med Hvidovre, har jeg ingen anelse om, men det virker som om, selvom Lars Hjortshøj var tilbage, at der ikke er nogen, der vil tage et ansvar. Morten Bech var i perioder rigtig god, men hans aktionsradius er alt for lille, og begrænser sig til en 10-15 meter bred bane fra midten af Hvidovre's halvdel og til modstanderens målfelt.
Lars Hjortshøj forsøger at få bredt spillet ud, men formåede ikke, alene ved sin tilbagevenden og tilstedeværelse, at trække resten af spillerne med. Christian Lundby sled og slæbte, indtil han blev skiftet ud, men han gør det altså ikke alene.
Mikail Anli, som regel tager han to driblinger, og ryger derefter direkte ind i en modstander, som med lethed piller bolden fra ham, men viste også et par gode indslag, deriblandt en god afslutning, efter at han han har afdriblet et pivende ringe Brønshøj forsvar, men den går over målet.
Jeg synes at den eneste om at holde et nogenlunde niveau, var Jesper Myhrmann. Han vandt langt de fleste mand til mand dueller, og fik pakket den tidligere Hvidovre-angriber, Thomas Maale, pænt ind.
Martin Reindorf kæmpede også fremme, men han er også for let at pille bolden fra. Selvom Brønshøj var pivende ringe, så var de altså "gode" nok til at holde Hvidovre fra de store chancer. Jeg er overbevist om, at det er det mentale plan, der skal arbejdes med i den kommende uge.
Det kunne være at man, ligesom i Vejle, skulle få fat i en af de mange jægersoldater, som kunne sparke lidt pep ind i Hvidovre's spillere. Det er altså nødvendigt. Nå, men lidt om selve kampen.
Hvidovre startede på sin kendte lidt afventede måde. Men selvom Brønshøj ikke evnede at udfordre forsvaret tilstrækkeligt, så fik det ikke Hvidovre til at komme meget langt frem på banen. I hele første halvleg, blev man mindst 10-15 meter for langt tilbage, i forhold til at gå ind og udfordre Brønshøj's forsvar.
Et par enkelte chancer blev det til, blandt andet til Martin Reindorf, som alene igennem, dog tager et træk for meget, og bolden tackles i stedet til hjørne. Men da det skere allerede efter 9 minutter, blev forventningerne måske lige skruet en tak i vejret. To minutter senere er det dog lige ved at brænde på i den anden ende. Mads Hamberg råber "jeg har" på en bold der nok er lige lovligt langt væk fra feltet, og da den så samtidigt hopper og en Brønshøjspiller kommer imellem og får hovedet på, er HIF faktisk heldige med at bolden går uden om målet.
Endnu to minutter senere kommer en større HIF-chance. Et Hvidovrefrispark midt på Brønshøj's banehalvdel, tages hurtigt af Lundby som sparker ud i højresiden til Ulf Gormsen, som går til baglinien, men hans indlæg heades ved siden af Brønshøjmålet. I det 26. minut, endnu et godt HIF-angreb i venstresiden, Ulf Gormsen spiller ind til Lundby, som lægger videre ud til Anli. der tager et enkelt træk, men en forsvarer kommer ned, og tackler til hjørne. 10 minutter før halvtid, kikser Ulf Gormsen totalt, og en Brønshøj-spiller overtager, går til baglinien, lægger ind over, men afslutningen er heldigvis for svag, og Mads Hamberg samler let op. HIF forsøger et pres, men det bliver alt for snævert, og foregår meget midt for, i stedet for at prøve oplukning via kanterne. Mere sker der ikke i 1. halvleg.

I anden halvleg er Hvidovre gået længere frem på banen, og får i store dele, lagt et fornuftigt pres på Brønshøj.
I det 53. minut går Hjortshøj mod baglinien, lægger ind over midt for målet ved kanten af feltet. Her kan Mikail og Lundby ikke blive enige om, hvem der skal sparke, så forsøget bliver noget forkølet losset over mål i stedet. Minuttet efter spilles Lars Hjortshøj helt blank i Brønshøj's felt, da bolden spilles ind bag ved Brønshøjs forsvar, men målmanden dækker godt af, og afværger til hjørnespark.
Efter et kvarters spil, modtager Ulf Gormsen bolden ved midterlinien, og med et perfekt timet los, sender han bolden mod Brønshøj's mål, og målmanden må tilbage og vifte til hjørnespark, da bolden ellers var gået ind lige under overliggeren. I det 21. minut tilkæmper Martin Reindorf sig bolden ved venstrekanten af Brønshøj's felt. Han trækker ind i feltet, men bolden smutter fra ham, og han kan ikke få sat foden ordentligt på det endelige indlæg, så chancen ryger ud i ingentíng.
Minuttet efter spilles Reindorf fri i feltet, men der dømmes offside. I det 70. minut har Hvidovre et frispark lige uden for feltet. Jonas Schumacher lægger følt bolden hen over muren, men målmanden når ned i hjørnet, og får reddet til hjørnespark.
Denne halvleg tilhører helt og holdent HIF. Men bolden spilles for meget frem og tilbage, og Hvidovre formår ikke at udnytte overtallet.
Eneste spiller hos Brønshøj, som har et nogenlunde niveau, er den tidligere Hvidovre-spiller, Michael Barfoed.

Der skal virkelig arbejdes i den næste uge. Stenløse slår i dag B93 med 2-1, og har nok fået en vis gejst inden næste uges opgør. Men den kamp skal altså vindes. Kom igen Hvidovre. Det gør vi andre, og vi skal nok heppe igen. skrevet af: [MIH]
 

23-10-2006 Klokkeslæt: 23:06 Kommentarer på AABs gæstebog:
Hej Aarsballe. Jeg kom lige forbi jeres hjemmeside, da jeg søgte under Morten Bech. Jeg bor selv i Hvidovre, og ser de fleste af deres kampe, og jeg må sige : Morten Bech er en af mine yndlingsspillere. Han går altid til den, og er ikke bange for at komme ind i en tackling. Han er GULD for Hvidovre (: Og det kan man jo kun takke jer for :b Jeg håber det bedste for jer fremover.
MvH Julie Dyppel

HIF - Slagelse: 0-2    [22-10-2006]

Endnu et nederlag, og en skidt indsats.

Håbet var grønt, da vi i dag tog i mod Slagelse på Hvidovre Stadion. Med de to foregående nederlag, og specielt nedturen mod Skovlunde, in mente, skulle det være i dag, at vi skulle se, om holdet kunne rejse sig igen. Men ak og ve. Det blev en ynkelig omgang alibifodbold, hvor det mest gjaldt om at gemme sig bag en modstander, eller ramme ved siden af den medspiller, som man nu forsøgte at spille. Det er svært at finde blot et lille håb, når det ser sådan ud, som det gjorde i dag. HIF starter lidt forsigtigt, og jeg tror at man håbede at få lokket Slagelse frem på banen, for der var ingen tvivl om, at de ville stå defensivt. Første Hvidovre-chance er efter 9 minutter, da en lang bold spilles frem til Mark Svendsen, men desvære sjutter bolden i nedslaget og springer for langt frem, men derudover dømmes Mark også, korrekt, off-side. Minuttet efter får HIF et frispark i højresiden, Jonas Schumacher sparker ind i feltet, men igen sjutter bolden på den våde græs, og Slagelses målmand får grebet bolden ud. I det 19. minut kæmper Mikail Anli bolden fra en Slagelse-forsvarer, han dribler ind i feltet, og spiller til "Didi", men han er i denne situtation ikke hurtig nok, og chancen forpasses. Så kommer den første dukkert. På sit absolut første reelle angreb, får HIF ikke afvist Slagelses pres godt nok, og bolden havner hos Thomas Mikkelsen, der sparker hårdt, hen over hovedet på Mads Hamberg, der forsøger at gribe bolden, men den smutter imellem hænderne på ham og ind i mål til føring til Slagelse. Det er godt nok mange år siden jeg stod på mål, men en af de lærdomme jeg husker er, at når man skal gribe, så skal tommelfingrene næsten holdes sammen, netop for at bolden ikke skal smutte i mellem. Så må man hellere bokse bolden langt væk. Nå, men op på hesten igen. Vi har jo før set, at når HIF er kommet bagud tidligt i kampen, så får spillerne slaget vendt, og kommer sejrrigt ud. Og der var jo masser af tid tilbage. Tre minutter senere spilles en lang bold frem til Mark Svendsen, og han kæmper også det bedste han har lært, men trykkes ned, og får ikke indhentet muligheden. Minuttet efter endnu et godt HIF-angreb, men der er ingen til at samle indlægget op i feltet, og muligheden løber ud i sandet. I det 26. minut kommer Didi endelig igennem på kanten, og spiller ind i feltet mod Mark, men målmanden, som i øvrigt stod en brandkamp, kommer først og griber bolden. Minuttet efter, næsten samme situation, men nu får Mark hovedet på, og efter et rigtigt godt hovedstød, som målmanden ikke kan holde fast på, går bolden til hjørnespark, som dog lægges for tæt på, og gribes ud. Herefter sker det meste af spillet på midten, og til siden, og bagud, lige ind til det 39. minut, hvor Slagelse's Kasper Mikkelsen slider sig fri på kanten af feltet, og med et følt spark, går bolden via indersiden af stolpen, i nettet til en 0-2 føring til Slagelse. Her er Mads Hamberg sagesløs. HIF forsøger nu at presse, og i halvlegens døende minut, lægger Mikail Anli perfekt bolden ind til Patrik Jensen, som snitter bolden, men en fantastisk redning af Slagelse's målmand, giver hjørne i stedet. Her får Jesper Myhrmann hovedet på, men bolden går over målet. Nå, men vi har jo før været bagud med 2-0 til Slagelse, og på en god slutspurt scoret 3 mål i de sidste 20 minutter, så håbet var ikke ude endnu.

Anden halvleg skal dog blive 15 minutter gammel, førend HIF har sit første forsøg, da Patrik Jensen afdribler et par forsvarer ved kanten af feltet, men hans afslutning stryger lige udenfor målet. I det 61. minut er en tilfældig HIF-chance lige ved at blive farlig, men målmanden får bokset til hjørne. Et de 65. minut bliver Mark Svendsen, som har ydet et stort løbearbejde, afløst af ynglingespilleren Nicolai Harms, som hermed får sin debut. Resten af halvlegen bliver en ørkenvandring. Dårlige afleveringer, sjuskede tæmninger. I kampens overtid får Nicolai Harms chancen, men med HIF's øjeblikkelige uheldig, ryger på stolpen og ud igen. Slagelse vinder måske ikke så fortjent rent chancemæssigt, men de scorer til gengæld på de to de har, hvilket HIF ikke formår, så et stort skulderklap herfra til Slagelse.

Alt i alt, må man sige at det absolut ikke kører for HIF i øjeblikket. Brøndbykampen var god, trods nederlaget, men med de to seneste, er det ikke længe, førend det må kaldes en krise. Nu SKAL de to sidste vindes, og med Lars Hjortshøj tilbage på holdet som indpisker, har vi et lille håb. Men én mand gør det ikke alene, men det giver stof til eftertanke, at HIF i de to kampe, hvor han ikke har været med, har spillet som en pose nødder. Det kan nu KUN gå fremad, og vi ligger da også stadig med i toppen, så mulighederne er der, de skal bare tages. skrevet af: [MIH] fra fanklubben

Skovlunde - HIF: 1-0 [14-10-2006]

Pinlig indsats af Hvidovre

HIF skulle idag forsøge at rejse sig, oven på nederlaget mod Brøndby IF i sidste uge. Det lykkedes absolut ikke. Efter en indsats, som var langt under vanlig standard, og en scoring direkte på frispark af Skovlunde, måtte HIF sande, at træerne ikke vokser ind i himlen. Jeg har ikke set en sådan indsats, siden HIF sidst lå i 2. division, og havde kursen direkte mod Danmarksserien. Jeg vælger ikke at tro, at det var savnet af Lars Hjortshøj, der gjorde udslaget, men faktum er, at HIF slet ingen pondus havde på midtbanen. Jeg vil ikke her fremhæve nogle spillere frem for andre, for indsatsen idag, var langt under vanlig standard. Hvidovre's største chance tilfaldt Patrik Jensen, da han blev spillet blank, af Benno Petersen. Men efter at have afdriblet målmanden, formåede han at spark i sidenettet, selvom målet var helt blankt. Et par enkelte chancer mere blev det til, men ind ville bolden ikke. Der er kun én ting at sige. Det kan un gå fremad, og blive væsentligt bedre. skrevet af: [MIH]

 

Brøndby IF II - HIF: 1-0  [08-10-2006]

Sæsonen's første nederlag en kendsgerning.

Hvidovre skulle idag på en, på forhånd, svær opgave ude mod Brøndby IF. Modsat mange dystre røster, så blev det ikke et halvt superligahold, som HIF mødte, men primært talentholdet. Af spillere til superliga-holdet, var vel egentlig kun Stefan Schmidt og Thomas Rytter. Men det er et godt hold Brøndby har, det kan der ikke herske nogen tvivl om.

HIF lagde ud med en kompakt defensiv, som har været kendetegnet hele efteråret. Man holdt Brøndby fra store åbne chancer, men kom desværre ikke selv langt frem på banen, og Patrik Jensen var i store dele af første halvleg, ladt lidt i stikken. Et par chancer blev det dog til, og den første kom efter 7 minutter, da der laves et stort frispark på Patrik. Mikail Anli sparker fladt ind i feltet, og Benno Petersen, der falder lige inden han skal skyde, får aligevel foden på, men rammer ikke hårdt nok, til at det bliver farligt. Lars Hjortshøj har tre minutter senere et raid op ad banen, hvor han dripler sig fri af et par BIF-spillere, men hans langskud kan følges hele vejen af målmanden, og samles let op. Brøndby får en mindre chance, da Ulf Gormsen glider på en aflevering fra Kasper Gørsvig, men Morten Overgaard får taklet på kanten af feltet. 12. minut, en god kontra af Hvidovre, men Lars Hjortshøj bliver angrebet af tre mand, og kan derefter ikke komme fri til aflevering. Herefter overtager Brøndby noget af spillet og får et par løse chancer til David Williams og Mike Jensen, men Mads Hamberg afværger begge situationer. Omkring den halve time, får Brøndby presset spillet frem, men HIF-forsvaret afværger. En kontra på højrekanten, i det 32. minut, hvor Lars Hjortshøj, selvom han er gledet, i det moment han rejser sig op, får han spillet ind i feltet. Der er desværre ikke nogen Hvidovre-spillere fremme, så selvom målmanden taber bolden, kan han let samle den op igen. I det 36. minut endnu en stor HIF-chance efter et frispark, men der dømmes offside. Resten af halvlegen foregår på midten, uden nogle større chancer til nogen af holdene. Alt i alt. En fornuftig første halvleg af HIF. Man står godt i forsvaret, men, som jeg indledningsvis skriver, så er det fremadrettede spil ikke effektivt nok.

Anden halvleg starter som første er sluttet. HIF stadigt rigtigt godt med, og i de første 20 minutter, er der ingen nævneværdige chancer. Men efter 22. minutter sker det, som ikke må ske. Bolden føres op i Brøndby's højreside, spilles ind til en helt fri Mike Jensen, og da ingen går til ham, skyder han fra kanten af feltet, helt uden chance for Mads Hamberg. En glimrende detalje, og HIF glimrer, desværre, ved sit fravær i den situation. Først i det 28. minut er HIF fremme. Mark Svendsen, der har afløst Patrik Jensen, løber op ad banen, og spiller frem til Benno Petersen, der dog dømmes offside. Omkring den halve time satses der offensivt. Jonas Schumacher og Kasper Gørsvig tages ud, og ind kommer Didi og Christian Lundby. Ulf Gormsen rykkes over som venstreback, og Lars Hjortshøj rykkes ned som højreback. Denne satsning skal dog vise sig kun at holde i 1 minut. Da får Lars Hjortshøj sit andet gule kort, og må derfor se resten af kampen ved sidelinien. Der rykkes herefter lidt rundt igen, og de sidste 15 minutter er det faktisk HIF, der har overtaget det meste af spillet, men trods lange og høje bolde frem mod bl.a. Jesper Myhrmann, der i de sidste fem minutter er helt fremme som angriber, så lykkes det Brøndby at holde stand, og hiver en lille, men ikke helt ufortjent sejr hjem. Også i anden halvleg er HIF rigtigt godt med, og Brøndby er slet ikke så farlige, som frygtet. HIF's status som eneste ubejsejrede hold i Danmarksturneringen røg i dag. Men når det nu skulle ske, så er det, trods alt, bedre at det er til Brøndby, end til et af de andre oprykningsberettigede hold i divisionen. Holdet skal nok komme igen, og det kan passende gå ud over Skovlunde næste lørdag. skrevet af: [MIH]
***
HIF er nu nr 2 - 1 point efter Brøndby og 1 p foran Holbæk

HIF - B93: 2-1 [01-10-2006]

Fantastisk sejr i overtiden

Et rekordstort publikum (1302), var mødt op i det gode efterårsvejr, for at se om HIF kunne konsolidere sin førsteplads. Mikail Anli blev inden kampen hyldet for sin kåring til månedens spiller i september. Så her lyder lige, endnu engang, et stort tillykke.

HIF havde valgt en 4-5-1, eller 4-2-3-1 om man vil, hvor kun Patrik Jensen var helt på toppen. En noget defensiv udgangsposition, var vi vist mange, der syntes. Vi skulle da også først hen til det 14. minut, førend Hvidovre havde sin første rigtige store chance, som dog blev blokeret og udløste et hjørnespark. En kæmpefejl i HIF's forsvar, hvor der ikke bliver kommunikeret ordentligt mellem Mads Hamberg og Jesper Myhrmann, er lige ved at koste, men divisionens topscorer, Henrik Lyngsø skyder ved siden af et blankt mål. I det 20. minut huserer Lars Hjortshøj på højrekanten, løfter bolden godt ind i feltet, men Benno Petersen får ikke lige hovedet ordentligt på. I det 24. minut laver HIF-forsvaret et kæmpestraffespark til B93, men dommerens fløjte er tavs. 6 minutter senere tager en vis Herre ved Lars Hjortshøj og han laver en ægte Maradona, da han dribler sig forbi en 3-4 spillere, og fra kanten af feltet placer bolden rigtig godt udenfor B93's målmands rækkevidde. 1-0 og stor jubel. Det bliver til en chance mere, da Mikail Anli skyder med en behærsket yderside, men målmanden når ned og redder til hjørne. En god HIF-indsats i første halvleg.

Anden halvleg er ikke et minut gammel, da B93 får en chance på et frispark, som Mads Hamberg redder. I det 52. minut skyder Mikail lige uden for feltet, og målmanden kan ikke holde, men der kommer ikke mål i den situation. Til gengæld laver Kasper Gørsvig et stort straffespark, da han vil forsøge at drible sig ud ved baglinien, men får bolden givet til en B93'er, som trækker ind i feltet, med Gørsvig hængende på sig. Pyh, den var ikke god. 1-1 da Hamberg går til siden, og bolden bliver sat lige midt i målet. 3 minutter senere bliver der begået endnu et kæmpe straffespark, da Benno fældes i feltet, men dommerens fløjte er tavs. Det er den til gengæld ikke tre minutter senere, da Patrik Jensen trækker uden om målmanden, og lader sig falde. Der var vist ikke skyggen af straffespark i den situation, og Lars Hjortshøj leger da også den "Barmhjertige Sameritan" og brænder straffesparket. Resten af halvlegen står der HIF på, men trods mange chancer, er stillingen stadigvæk 1-1. Lige ind til det 94. minut. HIF får et frispark 3-4 meter fra baglinien, i højre side. Lars Hjortshøj sparker ind over, og Mark Svendsen, der to minutter tidligere har brændt en kæmpechance, gør skaden god igen, og header bolden ind til stillingen 2-1. En euforisk jubel bredte sig på stadion. Da dommeren 5 sekunder senere fløjter kampen af, er sejren en realitet. Surt for B93, der var lige ved at hive det ene point med hjem, men hvor vi mange gange har set HIF miste point i tillægstiden, var det for én gang skyld Hvidovre, der kunne trække sig sejrrigt ud af kampen. Hvilken indsats, og hvilken god sejr. Og hvor er det vigtig at vores spillere ikke opgiver troen på at det kan lykkes, og bliver ved med at kæmpe, selvom det ser lidt sort ud. Så, lige som sidste søndag, VI LIGGER NUMMER 1. En fantastisk følelse. Godt gået drenge, I bliver så sandelig bedre og bedre. skrevet af: [MIH]

AB 70 - HIF: 1-4 [23-09-2006]

Hvidovre tilbage på banen
Det var med stor spænding at Fanklubben dragede til Uganda Ground på Amager. AB70 havde gjort det lidt tættere i toppen af divisionen, grundet deres uafgjorte kamp mod B93 i sidste weekend, så spørgsmålet var jo nu om de skulle kunne gentage kunstykket.

Der var en del omrokeringer da bl.a. Jesper Kristoffersen måtte blive ude grundet sygdom, og desværre ser ud til at være væk et halvt års tid endnu. I hans sted, var valgt Jesper Myhrmann, og bortset fra et par svipsere, så viste han, at han er en fuldgod erstatning til midterforsvaret. Det skal nok blive mere stabilt med lidt mere rutine og kendskab til kollegaerne.

Det var AB70, der kom bedst fra start, og havde allerede i det første minut, en kæmpechance som blev misbrugt. De fik et par stykker mere i de første ti minutter, hvorefter det virkede som om, at midterforsvarte lærte hinanden at kende. Hvidovre har da også deres chancer, men ind ville bolden ikke. Efter de første ti minutter, får Hvidovre bedre fat i AB70, og får lagt presset langt højere oppe. At Lars Hjortshøj er tilbage som højre back, giver langt bedre muligheder for at få backerne til at støde med frem, og det gjorde Lars adskillige gange. Det giver altså en helt anden dynamik på holdet. Det fik også Jonas Schumacher til at blive mere offensiv, men ikke helt så meget som Lars. Hvidovre har i denne periode mange chancer, men ingen mål. Patrik Jensen, som får debut i denne kamp, veksler godt med Christian Lundby helt fremme, og giver også Christian mulighed for at gå lidt længere ned i banen. Det samarbejde skal vi nok få mange glæder af. I det 39. minut kommer så forløsningen. Mikail "Man of the match" Anli går fri på højrekanten, lægger godt ind over til bageste stolpe, hvor Christian Lundby header baglæns til netop Patrik Jensen, og med et hårdt skud udplacerer han AB70's målmand med et godt debutantmål. Målet kommer dog til at virke lidt som en sovepude, og resten af halvlegen kommer AB70 længere frem på banen. Et par gode chancer bliver det til, men ingen scoring.

Anden halvleg starter som første er sluttet. AB70 presser på og efter 5 minutter får de så scoringen. Jeg når ikke at se selve målet og optakten, da jeg er oppe for at fortælle tidstageren at de har glemt at starte uret. Jeg får dog at vide at det er gået i stykker. Hvidovre arbejder ufortrødent videre, og i halvlegens 15. minut spilles Mikail Anli fri i en hurtig kontra, trækker ind i feltet, og med et hårdt skud, udplacerer han målmanden. 1-2. Herefter får HIF overtaget. I det 23. minut spiller Christian Lundby ud i højresiden til Mikail, han løber fri, men spiller på tværs til Mark Svendsen, og sikkert udplacerer han målmanden. 1-3. Tre minutter senere har AB70 et frispark, og den tidligere Hvidovre-spiller Michal Gernsøe, sparker, og uheldigt for AB70 tager bolden underkanten af overliggeren og springer i spil igen, til en AB70 spiller, som dog header over i helt fri position. Dem havde de et par stykker af. 10 minutter før slutfløjtet har Hvidovre frispark lige uden for AB70's felt. I stedet for at skyde, vælger Mikail at løfte bolden op (naturligvis med foden). Den rammer jorden en enkelt gang, hvorefter Lars Hjortshøj hamrer til, og 1-4 er en realitet. I det sidste minut får AB70 en udvisning, da bolden hamres ind i banden i ærgelse over en brændt chance, hvilket giver pågældende spiller hans anden advarsel.

Konklusionen må være at Hvidovre helt klart er tilbage på banen. De nye spillere går ind og gør det godt. Jesper Myhrmann, som tidligere omtalt, spiller sig op, og gør det ikke sværere for sig selv i resten af kampen, men går til stålet og spiller det sikre. Patrik Jensen, som stadig er ynglingespiller, gør det han skal, men giver også angrebet en anden tyngde. Mikail Anli spiller helt formiddabelt, men falder for let i nogle situationer, hvilket også koster ham et gult kort for film, selvom alle på stadion kunne se, at det var et klodset fald hvor han hænger fast i græsset.

Det bliver spændende at se næste søndag, hvor endnu en topkamp er programsat, nemlig mod B93. Det er en fornøjelse at se stillingen. VI LIGGER NUMMER 1.

HIF - FC Roskilde: 1-1 [17-09-2006]

HIF fik ikke lukket et godt FC Roskilde op.

På en dag hvor intet ville lykkes, formåede HIF aligevel at hale en uafgjort kamp hjem. FC Roskilde spillede klogt og kompakt i bageste kæde, og vores frontangribere formåede ikke at lukke forsvaret op. Det var en decideret off-day af HIF, og på positivsiden må medtages at holdet, trods alt, fik scoret og udlignet FC Roskilde's føring. Denne kom i det 28. minut, da HIF-forsvaret ikke får ekspederet et hjørnespark ordentligt væk, og lader en Roskilde-spiller stå helt umarkeret i det lille felt. Smart udplacerer han Mads Hamberg, og, egentlig ikke ufortjent, giver føringen til Roskilde. Der skal dog ikke gå mere end 1 minut, førend Benno Petersen smart spiller Martin Reindorf fri på kanten af Roskilde's målfelt, og lige så smart som den første scoring, udplacerer Martin smart Roskilde's målmand, og så var den kamp ligesom afgjort. Der er kun én ting at sige, kom igen Hvidovre. Nu tager vi en tur til AB70, og glemmer denne kamp. Og så, naturligvis, at holdet stadig er ubesejret, som et af de fire eneste i Danmarksturneringen. De andre er Brøndby i Superligaen, og Vejle II, samt Skive i 2. division vest. Det er da også værd at tage med.

Før kampen havde vi besøg af Ulf Larsson og Michael Sander, de to svenske trænere. Det var en velbesøgt Fanklub, og herfra skal lyde en stor tak til begge to, for at tage sig tid til at kigge forbi inden kampen. skrevet af: [MIH]

Hej Alf og alle Aab’er                14.9.06
En god start personligt og som hold:

Så er sæsonen for alvor kommet i gang og jeg føler at jeg kan gøre status efter 7 spillede kampe i en ny klub, 6 turneringskampe og én pokalkamp. Efter seks turneringskampe og 14 point uden nederlag kan man vidst ikke være andet end tilfreds. Jeg må indrømme, at jeg var meget kritisk da sæsonen skulle til at gå i gang. Vi var rigtig mange nye spillere som skulle spilles sammen og fra klubbens side lå det i luften, at man forventede en placering i toppen. Dette fandt jeg uheldigt idet jeg fra Ølstykke ved hvad det kræver og hvor lang tid det kan tage, at sammenspille en helt ny trup plus vi oven i købet havde nye trænere. Når jeg nu kan gøre status er alle mine bange anelser malet til jorden. Vi har fået en ønske start og kan nu fortsætte den fremgang som har været. Derudover skal siges at klubben har været helt fantastisk hele vejen igennem til at bakke op om holdet og den enkelte.

Personligt har det for mig igen været en udfordring med en ny klub, nye spillere og nye trænere som har skullet kombineres med at studere idræt på universitetet. Helt konkret betyder det 2-4 timers idræt i skolen, fodbold træning og en lille cykeltur på 25 km efter en endt dag. Udover det fysiske har den helt store udfordring været at komme ind på et ungt hold og være blandt de rutinerede kræfter. Jeg har kunnet mærke det ansvar jeg har følt der har ligget på mine skuldre men som jeg har nydt i en tid hvor det har gået godt for holdet (tingene er nemmere i medgang).
Det at kunne nyde at spille fodbold og glæde sig over legen i spillet nyder jeg i fulde drag.
Omvendt ved jeg også at der skal arbejdes før at det er rigtigt sjovt. Dette husker jeg som et af kendetegnene ved Aab og som jeg håber der bliver holdt fast vedJ

Fremtiden glæder jeg mig til. Det bliver spændende at se om vi som hold kan blive ved med, at holde fokus i kampene og fortsætte den stime vi er inde i uden nederlag.

Jeg glæder mig til at se Aab hente point igen i weekenden

Bedste hilsner Morten Bech

K.B. - HIF: 1-2 [10-09-2006]

Dag og nat, kiks og klasse.

I dag skulle vi se, hvor langt HIF egentlig var nået. KB spillede vi mod to gange sidste sæson, hvor det begge gange blev til nederlag. At KB har været svingende i de første kampe, plejer ikke at være noget problem, for det ser ud som om KB, som Brøndby, har et ekstra gear, når modstanderen hedder Hvidovre. Dette bestemt ikke for at være et tudefjæs, men nok bare en konstatering.

Allerede i det første minut, har HIF den første store chance. Jesper Kristoffersen sender en lang bold frem ad banen, og Mark Svendsen tøver først, men sætter dernæst efter. Hans skud går dog forbi målet. En Svendsen med selvtillid havde nok scoret på den chance, men det virker som om han mangler den sidste gejst i denne sæson. I det 5. minut er det så K.B.'s tur, da de efter et mindre pres, skyder tæt forbi HIF's mål. 4 minutter senere er der så en lidt underlig situation, hvor en af KB-spillerne får lidt for meget lov, lige uden for HIF's felt, spiller videre til Lasse Kvist, som, så det ud for fra vores ende, står vældigt meget off-side, men sender bolden i nettet bag en meget passiv Mads Hamberg. 1-0, og stor undren. Først ser det nemlig ud som om dommeren løber hen hvor offsiden skulle være foregået, men i løbet, som er væk fra midterlinien, peger han op og godkender målet. Allerede minuttet efter opstår en god chance til Morten Beck, men han skyder ved af. Det næste kvarters tid sker der ikke så meget, og først i det 24. minut, sendes en god aflevering frem til Mark Svendsen, som trækker ind i feltet, men hans tværaflevering bliver ikke hård nok, og K.B. får sendt bolden til hjørnespark. Et stort frispark til HIF, der ikke bliver dømt, giver K.B. en kontra, men afslutningen går heldigvis ved siden af. I det 31. minut spilles Martin Reindorf fri, men han forsøger at spille bolden på tværs, i stedet for at forsøge selv. Minuttet efter trækkes Mark Svendsen omkuld af K.B.'s anfører, Dan Thomassen, som er absolut sidste mand. Det giver dog frispark til HIF, men underligt nok, kun gult til Thomassen. Mig bekendt skal et proffesionelt frispark begået af sidste mand, give direkte rødt. Men det er nok bare mig, der har misforstået noget. Jeg er jo heller ikke dommeruddannet. En smart finte på venstrekanten, sender Jonas Schumacher afsted, men hans indlæg bliver for svagt. Bolden ryger dog ud til Mikail Anli, som sender bolden håbløst over mål. Først i det 42. minut sker der noget igen. Lars Hjortshøj får et frispark omkring midterlinien, men i frustration, får han åbenbart sagt et eller andet til dommeren, hvilket udløser et gult kort til Hjortshøj. Den var ikke så rutineret, og da vi ved at Hjortshøj ind i mellem går til stålet, så sad vi i det meste af anden halvleg med bange anelser for om han skulle få et mere. Frisparket kommer der dog ingenting ud af. I halvlegens sidste minut har Mikail Anli et forsøg midt på K.B.'s banehalvdel, men det stryger lige over mål. En første halvleg, hvor HIF slet ikke kom til fadet. Det virkede som om flere af spillerne slet ikke var stået op endnu, og frygten fra sidste kamp på Frederiksberg, sad virkeligt og nagede.

Christian Lundby blev skiftet ind i pausen i stedet for Martin Reindorf, som slet ikke havde fået noget ud af første halvleg. Dette giver straks HIF et lidt bedre pres, som allerede efter 4 minutter udløser et hjørnespark. Mikail Anli sender bolden godt ind i feltet, og i klumpen af venner og fjender, dukker Benno Petersen op, og på et flot hovedstød, sender han den ind bag K.B.'s træner/superligareserve/veteran Benny Gall. Den scoring kom på det helt rigtige tidspunkt. Didi afløser i det 60. minut Mark Svendsen, og allerede minuttet efter viser han sin kunnen, da han smart går til baglinien, lægger bolden ind over, hvor Mikail får hovedet på, men desværre ikke hårdt nok. I det 63. minut får HIF endnu engang hjørnespark i højresiden, og bolden lægges godt ind i feltet, hvor Jesper Kristoffersen dukker op ved forreste stolpe, og med et hårdt og præcist hovedstød, er HIF nu foran med 2-1. Flot flot detalje. 5 minutter senere, endnu et hjørne til HIF. Presset bliver bibeholdt efter det er taget, og det er lige ved at blive farligt i K.B.'s felt, men de får afværget til sidst. Endnu 5 minutter efter går Jonas Schumacher til baglinien, sender bolden ind over til Lundby, men hans firsttimer bliver desværre ikke hård nok. 4 minutter før udløb af den ordinære spilletid, slider en K.B.'er sig fri i feltet og skyder fra en lidt spids vinkel, men Mads Hamberg redder med en fantastisk reaktion, og Morten Overgaard får derefter sendt bolden til hjørne. K.B. presser hårdt til sidst, men er aldeles ineffektive, og HIF rider stormen af.

To halvlege, der er som dag og nat. HIF spillede en meget dårlig første halvleg, og det var vel egentlig kun Lars Hjortshøj, der spillede op til vanlig standard. I anden halvleg begyndte spillerne at kæmpe, og det, sammen med en vellykket indskiftning af Lundby og Didi, gjorde at HIF fik overtaget i store perioder. Det er klasse at komme tilbage, specielt med 12 mand i mod sig. Jeg kommer sjældent med de store udfald mod dommerne (det er dog sket ind i mellem), men den Solarie Dario, der rendte benovet rundt og kiggede på de hvide bluser på K.B.-spillerne, burde tage at finde sig en anden søndags-interesse. At Benny Gall ikke, som Lars Hjortshøj, fik en advarsel da der var fløjtet af, er mig komplet uforståeligt. Dog ved jeg ikke hvad han sagde, men han havde bestemt noget han skulle have ud, og ud fra hans gestikulationer, var han åbenbart ikke helt tilfreds. Hvad han var utilfreds med forstår jeg dog ikke, for K.B. blev helt klart forfordelt. Det var en skandale. Christian Lundby får gult 4 minutter inde i overtiden, da han, ligesom ingen af os andre, ikke hører dommeren har fløjtet for frispark, og fortsætter med at spille. K.B.'eren, som Lundby kæmper med om bolden, hører det åbenbart heller ikke, for så ville han have stoppet - er min formodning. Hvad ville dommeren dog have gjort, hvis Lundby havde været døv ??. Det er mig bekendt ikke forbudt ikke at høre dommerens fløjte, vel specielt ikke når dommeren står 20-30 meter fra åstedet, og INGEN af os hører hans fløjte, men bare ser, at han pludselig står med armen i vejret.
skrevet af: [MIH]

Kampens spiller mod Holbæk: Nr 1 Morten Bech 19.0%  Nr 2Lars Hjortshøj 14.7% Stemmer ialt: 116


3-9-06
Hvidovre og Morten Bech vandt topkampen imod Holbæk med 3-1
og overtog 1. pladsen fra netop Holbæk.  
* * *
HIF - Holbæk: 3-1 [03-09-2006]
Stor fight af "De Røde Smede"
Det var med lidt bange anelser, at Hvidovre Stadion i dag blev indtaget. Kunne Hvidovre's spillere vaske den lidt kedelige plet fra Glostrup væk ? Det var jo trods alt 2. division's tophold fra Holbæk, der kom på besøg. En lidt alternativ angrebsformation blev prøvet, idet Benno Pedersen var rykket helt frem i front, og Christian Lundby var blevet placeret på bænken. Lars Hjortshøj var trukket frem på midtbanen, og Ulf Gormsen sat ind som højre back. Første halvleg blev en meget jævn forestilling. Der var ingen tvivl om at Holbæk havde stor respekt for Hvidovre, og bestemt ikke vovede sig for langt frem på banen. Det var ikke mange chancer, der var til nogle af holdene. HIF får den første efter godt 6 minutters spil. Didi fremtvinger et hjørnespark, på et af sine raids. Da det er taget ryger bolden efter lidt ping-pong i feltet, ud til Hjortshøj, der sender bolden højt ind i feltet igen, hvor Jonas Schumacher header, og målmanden må ud i en god redning, da bolden er lige ved at smutte bag ham. Det giver et hjørne, uden yderligere resultat. I det 20. minut har Holbæk sit første egentlige angreb. Rasmus Petersen fra Holbæk får trukket bolden med sig på kanten af feltet, efter først at have hoppet tilbage til ham fra et Hvidovre-knæ, og han er dermed alene i feltet. Han skyder hårdt uden om en lidt passiv Mads Hamberg, og sender gæsterne i front. Ikke helt fortjent, men måske heller ikke så ufortjent. Fire minutter senere har HIF et frispark i vestresiden, som Schumacher sender godt ind over. Martin Reindorff header, men desværre tæt over mål. I det 27. minut får HB en kontra, da Mikail Anli mister bolden på midten. Bolden sendes godt og uadskruet ind i feltet, men situationen bliver heldigvis ikke farlig. I det 35. minut sender Benno Pedersen, fra kanten af HB-feltet, bolden ud i højre side af feltet, hvor "Didi" er helt fri, og efter et enkelt træk, sender han den i nettet til udligning 1-1, og stor jubel på stadion. De sidste ti minutter er lidt af en ørkenvandring, for scoringen, lokker ikke Holbæk længere frem på banen. Halvlegen slutter med et godt HIF-pres på HB-forsvaret, hvor Lars Hjortshøj til sidst modtager en tilbagelægning fra Reindorff, men Lars’ skud går over mål.

I anden halvleg har Mark Svendsen afløst Martin Reindorff fra starten. Dog skal der gå 7 minutter, førend der sker noget igen., Lars Hjortshøj sætter sig igennem, og går mod HB-målet, fra midterlinien. På vejen afdribles 3-4 mand, og på kanten af feltet spille han skråt frem til Didi, som kommer løbende bagfra, men Didi’s afslutning er lige på målmanden. Minuttet efter spilles Mark Svendsen helt fri i feltet, men afslutningen er lige på målmanden. I det 56. minut brænder det på foran HIF-målet. Efter et gevaldigt klumpspil, når Mads Hamberg ned og får fat i bolden. Der dømmes dog også frispark på Mads, men det er tæt på føring til HB. Så når vi hen til det 68. minut. Mikail spilles på kanten af feltet, og efter et par træk mod midten, sender han bolden ind over målmanden, med en følt inderside, og ved hjælp af overliggeren, også i mål til 2-1 føring. Denne er i hvert fald ikke ufortjent, for, ud af de få chancer, der var, var de fleste til HIF. I det 69. minut bliver Didi afløst af Christian Lundby, der hermed også kommer ind, og spiller sin kamp nr. 100. En flot præstation, der ikke er så mange af i disse tider, hvor spillerne skifter meget mellem klubberne. Bare to minutter efter, er Lundby så på fære. En bold sendes ud til ham i højresiden, han lægger godt ind over, og HB-målmanden må ud i fuld længde for at redde Mark Svendsen’s hovedstød. I det 75. minut knækker filmen for dommeren, der ellers har dømt en god kamp. Et HB-frispark, fra midten af HIF’s banehalvdel, bliver sendt direkte over mål, men af uforklarlige årsager, dømmes der hjørnespark. Dette kommer der heldigvis intet ud af, da det bliver sparket til indkast. To minutter senere har HB en af sine sjældne chancer, da en af deres spillere bliver spillet alene med Mads Hamberg. Hamberg får dog presset ham så meget, at han skyder over. Jesper Myhrmann afløser i det 83. minut Mikail Anli, og Myhrmann får hermed sin debut på Hvidovre’s førstehold. I det 86. minut trækker Hjortshøj frem ad banen, og spiller en totalt fri Mark Svendsen. Han sender afslutningen mod mål, men symptomatisk for Mark’s spil i øjeblikket, ryger den millimeter forbi stolpen. Minuttet før ordinær tids udløb, erobrer Christian Lundby bolden ved midterlinien. Han spiller ud i højresiden til Jesper Myhrmann, der trækker frem og ind i feltet, og spiller en helt fri Benno Pedersen, der, uden chance for målmanden, sender bolden i nettet til 3-1 føring til HIF. Kort efter at bolden er givet op, laver Holbæk’s Mike Petersen, der spillede i HIF så sent som i foråret, et frispark, der giver ham det andet gule kort, og dermed badetid før de andre spillere.

Konklusion. HIF rejste sig oven på kampen mod Glostrup. Spillet var ikke sprudlende, men der blev kæmpet om hver en bold, og indtil dommeren fløjtede kampen af. Jeg synes ikke, som sådan, at eksperimentet med Benno helt i front lykkedes, men HIF blev klart bedre, da han blev rykket ned på midtbanen. Alt i alt en godkendt indsats, og, som der også blev sunget på stadion. VI LIGGER NR. 1. I hvert fald indtil onsdag, hvor B93 spiller den udsatte kamp mod Glostrup. Men vi nyder det, lige så længe det varer. skrevet af: [MIH] Hvidovre fanklub

HIF - Glostrup: 1-1 [30-08-2006]

HIF er stadig ubesejrede.

Det er vist længe siden, at HIF har spillet så dårligt. Intet ville lykkes, og når en af HIF-spillerne havde fat i bolden, så blev den meget ofte spillet ind i fødderne på Glostrup-spillerne. At så Glostrup var endnu dårligere, og intet ville i den kamp, andet end at spille bolden rundt, gør bestemt ikke kampen bedre. Men Glostrup spillede mere klogt end HIF i dag, og lod HIF-spillerne løbe rundt. Set udefra, stillede HIF op i en 4-5-1, med kun Christian Lundby på toppen, men det var vist et forsøg på at spille 4-3-3, men den taktik lykkedes aldrig. Der skulle vist nok have været justeret allerede efter 15-20 minutters spil, men den justering kom aldrig. Glostrup var, trods alt, gode til at få slået opspillet i stykker, så der blev alt for langt i mellem HIF-kæderne. Et par enkelte chancer blev det til i første halvleg, hvoraf den største, symptomatisk for hele kampen, ramte stolpen. Det blev dog HIF, der kom foran, da der laves frispark i det 43. minut. Jonas Schumacher sparker godt ind over, og i feltet dukker Morten Overgaard op, og sætter hovedet på, til, trods alt, fortjent føring til HIF. Men blot minuttet efter får Kasper Gørsvig sit andet gule kort på 7 minutter, da han, urutineret, nedlægger en Glostrupspiller, lidt uden for HIF's målfelt. Desværre må man nok sige at kortet var fortjent. Frisparket kommer der heldigvis intet ud af. Det gør der tilgengæld minuttet efter, da HIF ikke får afvist et Glostrupangreb, og i en mindre klump, lige indenfor stregen til målfeltet, får en Glostrupspiller fjumret en sidste fod på bolden, som Mads Hamberg ikke kan nå, og udligning til 1-1.

Anden halvleg bliver ikke bedre end første. HIF har stadig problemer med at få kæderne til at hænge sammen, og bliver naturligt nok, qva en mand i undertal, presset længere tilbage på banen. Længere kommer det da heller ikke, da Glostrup vælger, når de har bolden, at spille den rundt som oftest hos deres bageste spillere. Didi kommer på banen 11 minutter inde i halvlegen, men han formår, desværre heller ikke at gøre en forskel. Aligevel bliver man ved med at pumpe høje bolde ud i hans side, som bliver så spidse, at selv Didi, med det speed han har, ikke formår at løbe dem op. En trist kamp, på et umanerligt trist stadion, som det er helt uforståeligt, at man overhovedet kan få lov til at spille divisionsbold på. Selv måltavlen var i sort, da de, vist nok, havde fået stjålet tastaturet til denne. Men godt det samme, for dette var bare en kamp, der skulle gøres færdig, og så hjem.

Kom igen gutter. I har jo vist at I godt kan, og I formår aligevel at hive et point hjem. Så som overskriften antyder, så er I stadig ubesejrede. skrevet af: [MIH]

HIF - LFA: 2-2 [20-08-2006]

God indsats, men to blundere i forsvaret.

Der var set frem til kampen i dag med stor spænding. Alt andet lige, må man nok sige at selv om de to første kampe mod Stenløse og Greve blev vundet, så var det ikke nogle af denne række's stærkste hold. Derimod ville kampen mod Lolland Falster Alliancen give et godt fingerpeg om, hvor langt Hvidovre er nået med holdet, da Alliancen af alle eksperter, er blevet tippet som én af de største favoritter til oprykning. Starten blev da også noget af en spand koldt vand i ansigtet.
Allerede efter 2 minutter, får Alliancen et frispark, midt på HIF's banehalvdel, i deres højreside. Martin Lohse sparker hårdt og fladt ind i HIF-feltet, og da ingen reagerer, mindst af alt Mads Hamberg, er føringen til Alliancen en realitet. Hvidovrespillerne lod sig dog ikke slå ud. I det 6. minut, er "Didi" i aktion for første gang, på Hvidovre's højrekant. Det giver et hjørnespark, som der dog ikke kommer noget ud af, i første omgang, men HIF holder presset, og Søren Christiansen ender med at skyde på mål, som Alliancen's målmand redder med en klasse-reaktion. Bolden ryger på trekantssammenføjningen, og på riposten dukker Jesper Kristoffersen op, og header bolden ind til udligning 1-1. Rigtigt godt kommet igen.
To minutter senere, igen en chance til HIF, da Morten Bech flugter på et indkast, men der er ikke fart nok på, og målmanden griber. Alliancen er igennem efter 11 minutter, men indlæg er heldigvis for svagt, og der gives et hjørnespark, som der ikke kommer noget ud af. Tre minutter senere. HIF har et hurtigt opspil, hvor der laves frispark på Benno Pedersen, men dommeren giver fordel, hvorefter bolden ryger ud til Christian Lundby, afslutningen er alt for svag, og målmanden redder. Endnu en HIF-chance efter 16 minutter, hvor Lundby spiller ud til "Didi", som forsøger at spille ind over, men rammer en modstander og går til hjørne. Det spilles godt ind i feltet, men Alliancen får sparket til indkast, som kastes godt ind i feltet, hvor Jesper Kristoffersen får lavet frispark. Endnu tre minutter går, førend HIF igen er på færde. Der laves et frispark på "Didi" ved midterlinien. Dette tages hurtigt til Martin Reindorf, som spiller ud til "Didi" igen. Han trækker ind i feltet, hvor også Reindorf og Lundby er, men han skyder selv, og er lige ved at overliste målmanden. Minuttet efter har Lundby et godt forsøg fra kanten af feltet, men dette gribes ud af målmanden. I det 22. minut, er Alliancen en sjælden gang fremme, og får fremtvunget et hjørnespark. På dette står der to mand helt fri ved bageste stolpe, og da bolden sparkes helt derover, får Andreas Bak hovedet på, og scorer til 1-2. Der kunne der godt have været dækket noget bedre op af HIF. Ikke særligt rutineret. Da bolden gives op, havner den hos Reindorf, der i helt fri position, skyder forbi Alliancen's mål. De næste ti minutter er forholdsvis begivenhedsløse, og først i det 33. minut, kommer HIF frem til en chance igen, da "Didi" går til baglinien og sender bolden ind over. Der er dog ingen HIF-spillere i feltet, men giver aligevel et hjørnespark. Minuttet senere har HIF frispark 5 meter uden for Alliancen's målfelt. Jonas Schumacher skyder, men meget snært forbi stolpen. I det 37. minut har Lundby igen en chance, da bolden spilles ind i feltet, men lige ved siden af målet. I det 41. minut frygtede man en yderligere scoring til Alliancen, da en af deres spillere er alene med Morten Overgaard, på en hurtig kontra. Overgaard får dog presset modstanderen så meget, at hans skud går forbi. Et par enkelte chancer til HIF i resten af halvlegen, men ingen scoringer.

En første halvleg med et stort overtag til HIF. To bommerter ved dødbolde, koster dog, men man sidder med følelsen af, at HIF nok skal komme igen. Alliancen har intet vist, og lever af lange bolde frem ad banen. Men det er dog dem, der fører.

Anden halvleg ligner den første meget. HIF får dog, om muligt, endnu bedre styr på spillet, og Alliancen holder mange folk kompakt i forsvaret. Kasper Gørsvig er kommet på banen i stedet for "Didi", som ikke har fået spillet sig op i gear. De første par minutter sker der ikke det store, men i det 54. minut spilles en returbold, efter frispark fra Schumacher, ind i feltet, og her ender den hos Martin Reindorf, som uden chance for Alliancen's målmand, udplacerer denne og udligner til 2-2. To minutter senere brænder det på i HIF-feltet, men Søren Christiansen får til sidst sparket bolden langt op ad banen. Da der mangler den halve time, sparker Schumacher et HIF-frispark ind i feltet fra højresiden, men både Jesper Kristoffersen og Søren Christiansen kommer for sent til at chancen bliver farlig, men er dog lige ved at overrumple målmanden. I det 66. minut skyder Benno Pedersen fra kanten af feltet, men bolden går lige forbi opstanderen. I det 75. minut har Lars Hjortshøj sin nok eneste fejl i hele kampen, men det er lige ved at give en stor chance til Alliancen, men Mads Hamberg kan følge skuddet hele vejen, og griber sikkert. Nu begynder Alliancen noget, der kunne ligne et pres. En stor chance efter 77 minutter, kan Hamberg dog følge hele vejen til målspark. 5 minutter før den ordinære spilletids udløb, kunne Lars Hjortshøj have kronet en stor kamp med en scoring, men det skulle dog ikke være i denne omgang. I det 87. minut får HIF en god kontra, hvor de er 4 mod 3 Alliancen-spillere, men Morten Bech afslutter, i stedet for at spille til bageste stolpe, hvor der stod en Hvidovre-mand. I det 88. minut afløser Mark Svendsen, Christian Lundby, og den udskiftning kunne måske nok være foretaget noget tidligere. Tre minutter inde i dommerens overtid, begår HIF nok hvad der kan betegnes som et kæmpe straffespark. Dommeren dømmer, for mange uforståeligt, frispark, men et stort held for HIF. Jeg talte med Ulf Larsson efter kampen, og han havde, af dommeren, fået at vide, at Morten Overgaard havde begået frispark INDEN Alliancenspilleren bliver væltet i feltet, og det er det, som bliver udløst. Det frispark var vi ikke mange, der så. Frisparket går ved siden af målet, efter først at have ramt muren.

Alt i alt en rigtig god HIF-indsats. Det kunne nemt have givet sejren med lidt mere skarphed foran, men to dårlige opdækninger kostede denne. Men HIF fik vist at det er fortjent at de er med i toppen, og vi får lov til at beholde førstepladsen, indtil B93 får spillet den udsatte kamp mod Glostrup, så lad os da bare nyde denne. skrevet af: [MIH]

Greve - HIF: 2-3  [13-08-2006] God fight af HIF

I et trøstesløst regnvejr blev kampen idag fløjtet igang. Heldigvis klarede det noget op til anden halvleg, men der blev gjort flittigt brug af paraplyerne i første halvleg. HIF måtte undvære Lars Hjortshøj (karantæne), Didi (Karantæne) og Benno Pedersen (skade). Det gav så plads til at prøve Ulf Gormsen på den højre backplads, og det gjorde han rigtigt fornuftigt. Rygtet vil dog vide, at Ulf kun har spillet denne plads een gang før, og da gjorde han det så dårligt, at han fik beskeden, at den plads fik han aldrig igen. Men det er fortid, og heldigvis for HIF, spillede Ulf som en rutineret herre.

Greve startede dog kampen bedst. I hvert fald var de tre første chancer deres. Den første kom efter 5 minutter, da HIF's forsvar ikke for afvist, og Grevespilleren går igennem. Heldigvis var skuddet for svagt, og gik forbi målet. Tre minutter efter, var HIF tæt på at lave selvmål, da et skud bliver rettet af, af Jesper Kristoffersen, men heldigvis var Mads Hamberg på plads, og med en stor redning, afværger han målet. I det 10. minut er Greve igen igennem, men Mads Hamberg kommer godt ud, og får foden på bolden. I det 13. minut kommer den første større HIF-chance, da først Martin Reindorf, og siden Mikail, ikke får udført en kvalificeret afslutning, og Greve takler bolden væk. Ulf Gormsen får, i det 14. minut en advarsel for at rive i trøjen. Tre minutter senere bliver Morten Bech knaldet ned af en albue i nakken. Komplet uforståeligt dømmer den, ualmindeligt svage, dommer ikke hverken frispark eller giver et gult kort. Rent faktisk kunne det vel godt forsvares at Greve-spilleren havde fået marchordre. Det så dog ud som om at Greve havde fået besked på, at Morten Bech skulle sættes ud af spillet for enhver pris. 5 store grove forseeleser bliver det til, blandt andet i det 20. minut, hvor det dog giver en advarsel, da Greve's anfører saver Morten Bech ved anklerne. Til Morten's store ros skal siges, at han ikke lader sig gå på, men ufortrødent kæmper videre. I det 22. minut presser Martin Reindorf det noget usikre Greve-forsvar, og får tilranet sig bolden, men han takles i skudøjeblikket. 32 minutter spillet, får HIF et frispark 3 meter uden for feltet. Christian Lundby sparker, men målmanden får fat i skuddet. Minuttet senere tryller Mikail på højresiden, og spiller smart bolden mellem benene på den tidligere Hvidovrespiller, Lars Pedersen, får spillet godt ind i feltet, hvor først Morten Bech, og siden Søren Christiansen, begge to kommer en anelse for sent, og chancen forsvinder.
I det 35. minut kommer så forløsningen. Morten Bech spiller ind i feltet, og ved fjerneste stolpe dukker Søren Christiansen op, og fuldstændigt utagelig for målmanden, header Søren følt bolden ind ved den modsatte stolpe. God detalje, og god scoring. To minutter senere er den ved at være gal igen for Greve. Christian Lundby fyrer kanonen af, men hans skud tager desværre overliggeren. Kun tre minutter efter HIF-scoringen bringer Greve balance i regnskabet, da Michael Jacobsen fra Greve spilles fri i det lille felt, og med hovedet dirigerer bolden i mål, uden chance for Mads Hamberg. Så skulle der gå 7 minutter, førend kampens mest kontroversielle kendelse, eller rettere mangel på kendelse, dukker op. Christian Lundby spilles fri af Kasper Gørsvig, og han trækker sig fri af de to bageste Greveforsvarere. Derfra hvor jeg står, ser det dog ud som om Christian får spillet bolden med hånden (Gud's hånd ??), men dommerens fløjte er tavs, og liniedommeren - som havde meget svært ved at løfte flaget - vinker heller ikke i denne omgang. Men Christian kommer fri, og sender bolden forbi en sagesløs Greve-målmand. Denne situation giver åbenbart så megen vrede hos Greve, at to af deres spillere prøver at provokere Lundby, da dommeren har fløjtet halvlegen af, og de to hold er på vej til omklædningsrummet. Det skaber en del tumult. Her synes jeg det er på sin plads at sige, at SKULLE Lundby have taget bolden med hånden, så er det vel ikke ham, men dommeren man skulle rette sin vrede på. Det var trods alt ham, der ikke fløjtede for situationen, og man ser vel aldrig en spiller, der går op til dommeren efter scoringen og siger til ham at han skal annullere den, fordi han har brugt hånden ??. Nå, men situationen ender med et gult kort til Martin Reindorf og til Greve's målscorer Michael Jacobsen, nede i omklædningsrummene.

Anden halvleg bliver lidt af en ørkenvandring. Dog stadig med HIF som spilstyrende, men de har overladt initiativet til Greve. I det 51. minut bliver Morten Bech endnu engang savet af en voldsom eftertakling, som korrekt giver gult. I det 55. minut har Greve et frispark 20 meter fra mål, som Mads Hamberg ikke kan holde, men forsvaret får afværget og sender bolden til indkast. Bare fem minutter senere har Greve et hjørnespark, som sendes ind i feltet, og det afsluttende skud, bliver reddet lige før målstregen. I det 62. minut forsøger Kasper Gørsvig at finde en spillemulighed, men da det ikke lykkes, sender han bolden over Greve's målmand, fra ca. midt på deres banehalvdel. Bolden knækker i luften, og sejler ind bag ved målmanden. 1-3 og stor jubel hos de overtallige HIF-tilhængere. Resten af halvlegen bliver noget af en ørkenvandring, hvor den største chance tilfalder Greve i det 76. minut får et frispark, som Hamberg dog kan følge hele vejen, og han griber sikkert. I dommerens overtid sender den tidligere HIF-spiller Tayfun Cevik med et brag af et langskud sender bolden ind bag Mads Hamberg. Det var ellers ikke meget man så til Tayfun, som blev pakket godt ind af HIF-forsvaret. Men en nydelig scoring.

Alt i alt blev det en god kamp af HIF, og det er godt at se at Ulf Gormsen og Kasper Gørsvig kommer ind og gør en god figur. Det er godt for bredden. Nu bliver det til en storkamp på søndag mod LFA, som dog tabte med 3-2 til B93 - de sidste to scoret i det 90. minut og i overtiden. Havde de bare fået uafgjort, så havde HIF ligget alene i spidsen, men en bedre målscore holder B93 i toppen. Så vi håber på mange tilskuere på søndag. skrevet af: [MIH] fankliubben

 

Flot fight af "De Røde Smede" [09-08-2006]  ref. fra fanklubben

HIF døde med støvlerne på, da BK Frem var på besøg. CUPKAMP

Det var med spænding, man så frem til dagens kamp mod 1. divisions tophold fra .... BK Frem. Hvor langt var HIF nået med holdet, og hvor langt kunne drengene holde. Jeg gik desværre glip af de første 15 minutter, men bulletinerne siger at HIF startede som lyn og torden, og på det tidspunkt allerede havde haft fire store chancer. Måske var HIF blevet lidt undervurderet af Frem'erne, men det så faktisk ud som om de blev en smule overrasket. I det 21. minut så man lidt af forskellen på at være i toppen af første, og i toppen af 2. division. På den første reelle chance, scorer Frem, da HIF ikke får afvist et mindre pres i feltet. Bolden ryger ud til Nicki Bille Nielsen, der med et hårdt og præcist skud overlister Mads Hamberg. Måske ikke så fortjent, men pokkers effektivt. Frem er kommet længere frem på banen, men HIF forsvarer sig forbilledligt. I det 38. minut er det lige ved og næsten, da en Frem-forsvarer tæmmer et indlæg fra Mikal Anli med brystet, og er lige ved at overliste sin egen målmand, den tidligere Hvidovre-, Liverpool- og Farum-målmand, Jørgen Nielsen. I det 3. overtidsminut er der ved at være nogen panik i HIF-feltet, da forsvaret har svært ved at få bolden væk efter et frispark, som Mads Hamberg ikke kan holde. Det hele ender med at Lars Hjortshøj bliver fældet lige uden for feltet, og kommer i lidt tummult med en Frem'er. Det giver et gult kort til dem begge. Lidt uforståeligt for Hjortshøj's vedkommende, men dommeren, som ikke, i hvert fald set med HIF-øjne, havde en særlig heldig dag, står nok lidt bedre placeret end undertegnede.

Anden halvleg. Første større chance tilfalder Jonas Schumacher, men hans frispark, 10 meter uden for feltet, ender lige i favnen på Jørgen Nielsen. I samme minut har Didi et indlæg, som går tværs over feltet til Morten Bech, som skyder ved siden af. Minuttet efter har Frem et langskud, som er tæt på, men går ved siden af HIF-målet. En detalje, som vi også så i søndags, ved et frispark, hvor Christian Lundby hopper hen over bolden og løber mod muren, gør at en Frem'er begynder at løbe frem mod bolden, inden Schumacher kommer til og sparker mod mål. Uforståeligt at det ikke giver en advarsel. Sparket halvklares og bolden ender hos Lars Hjortshøj, der klares til hjørnespark. Et Frem-frispark i det 55. minut, må Mads Hamberg med en klasseredning sende til hjørnespark. Flere mere eller mindre løse chancer bliver det til, og Frem kommer også frem til et par stykker, i den resterende del af halvlegen, men vi skal helt frem til det 89. minut, da HIF efter et voldsomt pres, udligner, da Martin Reindorf får foden på et indlæg fra Hjortshøj. 1-1 og fuldt fortjent.

Vi skulle nu ud i forlængelse, og stadig med HIF som styrende, ender denne uden scoring. Frem får dog lagt et pres på HIF i den sidste del af anden omgang, men får ikke noget ud af anstrengelserne. Lars Hjortshøj bliver præsenteret for sit andet gule kort, for at tage bolden op i hænderne, efter der er dømt frispark til Frem, for at trille bolden tilbage til åstedet. Dette bliver naturligvis konverteret til et rødt, og HIF skal nu kæmpe 10 mod 11 i fra det 11. minut i omkampens første halvleg. Men selv med en mand mindre i forsvaret, angriber HIF med to mand helt fremme og kun tre mand i forsvaret. Imponerende, at HIF kan holde Frem fra fadet. Det betyder nu, at holdene skal ud i straffesparks-konkurrence. Det er måske den helt store forskel på de to hold er til at se. Og så det, at Frem i Jørgen Nielsen, har en målmand, der stadig står fantastisk. Han klarer de to første forsøg, fra Benno Pedersen og Morten Bech, og da Frem så samtidig scorer på sine tre forsøg er stillingen nu 1-4. Martin Reindorf er tredie skytte, og han scorer sikkert. Frem scorer på sit fjerde forsøg, og med 2-5 er kampen afgjort. Brandærgeligt, men Frem var mere koldblodige da de gjaldt til sidst.

En megafight at drengene, som lover godt for fremtiden. Jeg hørte nogle røster, som sagde at det her "nye" hold, er bedre end det hold, der spillede i foråret. Det er jeg ikke helt sikker på, men til gengæld så fighter spillerne, også selvom de er kommet bagud, og det gør hele forskellen. Så længe det er den indstilling, spillerne kommer på banen med, og viser, så vil de aldrig høre et ondt ord, for så er det kun fordi modstanderen er bedre, hvis HIF skulle tabe. Ikke fordi BK Frem var så meget bedre i dag, men de forstod at slå til tilsidst. Held og lykke til Frem i den videre turnering, og til HIF'erne er der kun én ting at sige. Det var saftsusemig godt gået, drenge.

HIF - Stenløse: 4-0 [06-08-2006]
Pyh, sikke en start.

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg har været en af skeptikerne, med hensyn til "Det nye HIF-Hold". Ikke at jeg har dømt HIF ude på forhånd, men jeg havde ingen anelse om, hvordan holdet egentlig var. Stenløse var på forhånd et af de hold, som HIF skulle vinde over, hvis man ville gøre sig nogle forhåbninger. Hele fem (5) debutanter i startopstillingen, det havde vi vidst ikke set siden den famøse deroute fra 1. division, så det var med lidt bange anelser. Og dog, i Danmarksserien, var der også mange debutanter, så måske, alligevel. Et helt nyt forsvar, bortset fra Jesper Kristoffersen, en ny centralmidtbane, og en enkelt ny i fronten. Jeg har tidligere sagt, at holdet, i hvert fald overfor mig, kun kunne overraske positivt, og det blev til fulde indfriet. Bevares, hvis der skal være lidt malurt, så var sejren også på en lidt billig baggrund. Stenløse formåede absolut ingenting, og havde vel ikke, set over hele kampen, en ærlig chance, men vi får allerede på onsdag muligheden for at se kvaliteterne overfor en lidt stærkere modstander. Ikke at jeg skal sidde og sige at holdet ikke kan klare sig mod stærkere modstander, for efter i dag, er jeg overbevist om, at når det her "nye" hold bliver spillet sammen, så er det giftigt overfor enhver modstander. Så det er nok meget godt at starte blødt op - sorry Stenløse -. Nå, men til selve kampen.

HIF startede faktisk som lyn og torden. Allerede efter 4 minutter, spiller Benno Petersen hurtigt ud til Søren Christiansen, der direkte sparker bolden ind i feltet, hvor Christian Lundby kommer til, og kaster sig frem. Hans hovedstød går dog forbi målet, og han bliver endvidere dømt offside. To minutter senere. Søren Christiansen modtager bolden i fremløb, spiller endnu en gang bolden hurtigt ind over, men der bliver desværre begået frispark til Stenløse. Så går vi over i den modsatte side. Didi (Mahmoud Ahmad for de uindviede) spiller ind over fra højresiden og Stenløse får kun lige afværget, hvorefter bolden går ud til Jonas Schumacher, der falder, men får spillet til Benno Petersen, som lægger ind over, men målmanden får afværget til hjørnespark. Dette er lige ved at blive farligt, men Stenløse får afværget. I det 11. minut presses Stenløse efter et hjørnespark, Morten Overgaard får afsluttet, men desværre lige i favnen på målmanden. I det 17. minut får Stenløse, efter et sjældent besøg, et frispark, der sparkes hårdt ind i feltet, men HIF-forsvaret afværger. Minuttet efter får Christian Lundby en friløber, men han fældes af målmanden i straffesparksfeltet, og bolden går til hjørne. Der kunne nok ikke indvendes noget som helst mod et straffespark og en udvisning af målmanden. Jeg så Christians skinneben efter kampen, og må sige, at det var nydeligt dekoreret af målmandens knopper. Men det giver et hjørne, som der kommer ingenting ud af. De næste 12 minutter foregår det meste på midten, men i det 30. minut får HIF et frispark en 7-8 meter udenfor feltet. Lundby løber til bolden, hopper over, og fortsætter sit løb mod muren. Jonas Schumacher kommer til, og med en følt inderside, sender han bolden uden om muren, der er blevet lidt forvirret at Lundby, og ind bag en fuldstændigt stillestående Stenløse-målmand. 1-0 og et godt debutantmål af Jonas. Han spillede i det store hele en rigtig god kamp, men virkede desværre lidt tung i nogle situationer. Det skal han dog nok komme efter. Tre minutter senere har HIF igen et godt og hurtigt opspil, men det sendes til hjørnespark. To minutter efter spiller Søren Christiansen godt ud til Didi. Han trækker mod målet, men hans indspark til Lundby, der står helt fri i feltet, rammer en Stenløsespiller og går til hjørnespark. I halvlegens sidste minut tryller Morten Bech på midten, og får spillet ud til Didi, som trækker mod baglinien. Han spiller ind over til Martin Reindorf, som får hovedet på, men støder samtidig sammen med en Stenløseforsvarer, og der kommer ikke mere ud af den situation. De første 45 minutter er absolut godkendt.

Anden halvleg starter lidt roligt, og vi skal helt frem til det 52. minut, førend der rigtig sker noget. Christian Lundby spiller, fra midterlinien, bolden ud mod højre, til en fremstormende Reindorf, som kommer fra egen banehalvdel, og da Stenløseforsvaret er gået langt frem, bliver Reindorf helt alene med målmanden, som han sikkert udplacerer. 2-0. Fantastisk. Minuttet efter er Didi igennem i højresiden, men hans indlæg ligger for tæt på mål, og målmanden griber bolden. 55. minut. Jonas Schumacher er gået med frem og spilles i fremløb. Desværre er bolden for hurtig og Schumacher for langsom, så målmanden når ud og får afværget. Derfra, hvor jeg sad, så det ud som om han havde hænderne på, samtidigt med at han takler Schumacher. Men dommeren vinker afværgende. Så skal der gå 7 minutter, hvor Stenløse presser efter et boldtab midt på banen. Mads Hamberg får dog afværget. Tre minutter senere fældes Didi i feltet, men dommeren giver Didi et gult kort for film. Jeg så det godt nok som om han blev ramt, omend uforsætligt, og derfor ikke straffespark, men jeg mener heller ikke han burde have gult. Jeg har dog fået en melding på, at Didi IKKE bliver ramt, og det helt korrekt er film og gult. Nå, men det skulle desværre få konsekvenser senere i kampen. Mere om det. I det 68. minut får Benno Petersen et gult for at sparke bolden væk ved frispark. Lige så dumt, som Didi's film. Minuttet efter spilles Mark Svedsen, der har afløst Christian Lundby, alene med Stenløsemålmanden. En forsvarer når dog med tilbage, og får presset Mark til at overplacere sit skud. Minuttet efter kæmper Svendsen godt, og får spillet ud til Didi, der sender bolden ind over til Søren Christiansen, der, med en firsttimer, hamrer bolden yderst på sammenføjningen. Jeg tror rammen dirrer endnu, og stadionpersonalet må nok hellere få checket for revner. I det 71. minut har HIF frispark i højresiden. Jonas Schumacher sender bolden godt ind i feltet til bageste stolpe hvor Jesper Kristoffersen sætter hovedet på, men desværre i sidenettet. I det 73. minut er der, en sjælden panik i HIF-forsvaret, men der afværges til indkast. 75. minut. Didi spiller 1-2 med Reindorf ved midterlinien. Didi går til baglinien og spiller ind over modsat til Søren Christiansen, som i helt fri position skyder over målet. To minutter senere mister Hjortshøj bolden lige uden for feltet, men afslutningen går langt forbi Mads Hamberg's mål. I det 79. minut hamrer Benno Petersen til bolden, efter han selv er gået fri i feltet, men desværre i sidenettet. 84. minut. Mark Svendsen modtager bolden, og header over målmanden. Didi, der er kommet løbende bagfra, sender bolden det sidste stykke over stregen, men dømmes helt uforståeligt offside. 86. minut. Endnu engang spilles Svendsen helt fri, og denne gang udplacerer han en sagesløs Stenløse-målmand. 3-0. Vi er dårligt blevet færdige med at juble, da Mikail, efter endnu et raid fra Didi i højresiden, i klumpen af tre helt frie HIF-folk, sender bolden over stregen i et blankt mål til 4-0. Endnu engang kun én ting at sige. Fantastisk. I det 89. minut kommer så situationen, der sender Didi i bad før tid. Efter et frispark tager han bolden op i hænderne, og kaster den hen over Stenløsespilleren, der skal tage frisparket. Helt korrekt får han sit andet gule der dermed veksles til et rødt. Drønærgeligt for Didi, der indtil da, har været den helt store HIF-spiller. Han skal dog lære de der små ting. Ærgeligt, ærgeligt, men desværre helt ok. En begivenhedsrig kamp afsluttes uden yderligere scoring.

En bestået indsats af hele HIF-holdet. Lars Hjortshøj som højreback, var ikke ubetinget en succes, men Lars kæmpede godt. Et rigtigt positivt problem bliver det, når og hvis der kommer en "rigtig" back, og Lars så skal flyttes op på midtbanen, for Benno og Bech gjorde det rigtigt godt. Men det får vi at se til den tid. Det er måske også bare spørgsmål om tid, førend Lars er den perfekte højreback. Morten Overgaard og J.K. fandt rigtigt godt sammen i midterforsvaret, og jeg er overbevist om, at denne sæson bliver J.K's. Han er altså en storspiller i svøb. Jonas Schumacher gjorde det godt, og scorer et godt mål. Han mangler dog lige den sidste snært i sit spil, og en lille smule hurtighed. Men ellers også godkendt. Didi var nok den bedste i dag, hvorimod Søren Christiansen var lidt tung efter sin skade, så han skal nok også komme efter det. Og hvilket dommedagsdrøn han har på sammenføjningen. Mikail kommer ind lidt sent i kampen, og får ikke helt vist det, som vi ellers har set i de få træningskampe, men han scorer et mål, så også godkendt til ham. Lundby får ikke en scoring ud af sine anstrengelser, men han arbejder godt, selvom det skrup han får af Stenløse's målmand, i et langt stykke tid hæmmer hans løb. Martin Reindorf er også godkendt. Scorer et mål og er myreflittig helt fremme. Kasper Gørsvig kommer for sent ind, til at han kan vurderes. Mark Svendsen kommer ind og scorer, og gør ellers det, man kan forvente. Så alt i alt. Godkendt over hele linien. Nu må vi så se mod de stærkere modstandere, om det holder, men jeg er nu overbevist om, som jeg egentlig har været hele tiden, at holdet ikke skal ligge og kæmpe i buden. Hvor meget det kan føre til, ja det ved vi, når den sidste kamp er spillet i juni måned næste år. skrevet af: [MIH] på Fanklubbens hj.side

Iflg Mads B. Søndergaard Hvidovre Fanklub var Morten mellem banens 3 bedste spillere

 

28.7.06
En ny sæson står for døren, en ny klub og en spændende stor udfordring!

 

Jeg er som sagt skiftet klub og er kommet til Hvidovre. Fra den 1. september skal jeg til at læse idræt på universitetet og det taget i betragtning har gjort, at Hvidovre på mange måder, vil være en optimal klub at spille for. Hvidovre er en traditionsrig klub med gode faciliteter, store ambitioner og en professionel indstilling til at drive en fodboldklub, for at være en klub i 2. division. Jeg er glad for at være kommet til klubben og glæder mig til at komme i gang med sæsonen.

 

Nye udfordringer:

Fra at spille for en 1. divisions klub, hvor jeg stadig var en ungdomsspiller med minimalt personligt pres, til at spille for en 2. divisions klub, hvor jeg pludselig er blandt de ældre, og hvor der forventes en topplacering med holdet, skal der ikke herske nogen tvivl om, at nye og uopdagede udfordringer står for døren. Vi har en utrolig ung trup med mange store talenter i blandt, og dette giver en god energi til træning og en noget anden rollefordeling for mig personlig, i forhold til hvad jeg er vant til fra mine seneste to klubber (Ølstykke og Fremad Amager). Det skal også siges, at der er sagt farvel til mange spillere og dermed også kommet mange til. Desto højere niveau der spilles på, desto mere bliver kampene afgjort på marginaler og detaljer. Det kan derfor være en stor udfordring at få så mange nye spillere til at fungere som et hold, og hvor alle detaljerne er på plads. Dette oplevede jeg sidste år i Ølstykke, hvor vi tabte de første fire kampe. De to nye svenske trænere i Hvidovre, ser ud til at være klar over denne udfordring, og vores opstart har derfor været meget intens. Jeg frygter ikke de store point tab i starten men tror det gælder om at være opmærksom på at det kan være en svær tid.

 

Vores første kamp er imod Stenløse søndag d. 6. august. Hvis nogen skulle kigge forbi det københavnske til nogen af kampene, vil jeg meget gerne prøve at skaffe billetter. Send mig en mail med hvem, hvor mange og hvornår og jeg skal se hvad jeg kan gøre.  

 

Jeg glæder mig til at følge jer derhjemme det næste halve år.

 

Husk: ”Der er kun ét sted hvor succes kommer før træning… - og det er i ordbogen”  J

 

Bedste hilsner

Morten Bech

Morten fortsætter karrieren i Hvidovre                              26-06-2006 (fra Hvidovres hjemmeside)

Hvidovre IF har dags dato skrevet en 1 årig kontrakt med den 22 årige centrale midtbanespiller fra Ølstykke Morten Bech.

Hans unge alder til trods har han allerede spillet over 50 1. divisionskampe for henholdsvis Fremad Amager og Ølstykke.

Morten har i år fungeret som den kreative spiller på Ølstykkes midtbane, og betegnes som en både teknisk og taktisk spiller, med en stor arbejdsradius, en spiller der både erobrer og fordeler bolde. Han karakteriseres af sin tidligere træner som værende meget ærgerrig og ambitiøs – hvilket har været en væsentlig årsag til hans hurtige tilvænning fra danmarksseriefodbold for FC Bornholm til 1. divisions fodbold.

Debuten i 1. division fik han i efteråret 2004 for Fremad Amager, efter at have gjort en god figur for holdet i et par Dong Cup kampe.

Morten har fået sin fodboldopdragelse i Aarsballe Boldklub, og kom den vej igennem op til eliteoverbygningen FC Bornholm. Her havde han som seniorspiller fornøjelsen at blive trænet af Allan Kuhn og tidligere U/21 landstræner Jan B. Poulsen. To trænere som ifølge Morten har betydet utrolig meget for hans udvikling, både teknisk og især taktisk.

” Vi er utrolig glade for at Morten har sagt ja til at spille i den røde trøje efter sommerpausen. Jeg glæder mig meget til at følge ham. Vi skal bare huske på, at Morten Bech er ikke Wulff, og Wullf er ikke Morten Bech. Jeg tror det er vigtigt for Morten at han får chancen for at vise sit værd, uden hele tiden at skulle sammenlignes med Wulff. Får han den ro er jeg ikke i tvivl om han meget hurtigt viser sig at være en værdifuld spiller, som kan være med til at bære holdet frem” Udtaler direktør Michael Christensen.

En ny Allan Nielsen

Morten Bech har i Ølstykke været en af de mest ”sikre” spillere ved holdudtagelsen. Han er blevet fulgt tæt mere end et år. Sportschef Finn Johansen forsøgte faktisk sidste år at hente Morten Bech fra Fremad Amager, men Ølstykkes træner Michele Guarini var hurtigere i vendingen.

Gennem samtaler med netop Michele Guarini, har klubben fået et billede af en meget dygtig spiller, en uspoleret ambitiøs fyr, der vil noget med sin fodbold og hvor træning er en væsentlig del af hans livsstil.

Morten Bech starter til september et studie i Idræt på August Krogh Instituttet i København.

”Det fodboldmæssige niveau har vi fået bekræftet ved selvsyn, det første møde med Morten bekræftede det billede vi havde fra andre. Han minder i den grad om den unge Allan Nielsen, der for mange år siden kom til Hvidovre fra netop Bornholm, og som vi stadigvæk er mange der gerne så tilbage i den røde trøje.

Jeg tror at Morten kan nå ligeså langt som Allan ” slutter Michael Christensen.

Vi vil i morgen på hjemmesiden bringe en opdateret liste over HIF’s nye trup, med tilgange og afgange af spillere.

Kim Hallberg

 

Ny midtbanegeneral i HIF

Læs artikel fra Hvidovre Avis  herunder

Det lykkedes som bekendt ikke HIF at forlænge kontrakterne med hverken Bo Nielsen eller Rasmus Wulff, der begge er fortid i HIF.
Hvidovre Fodbold A/S har derfor handlet hurtigt og fundet Rasmus Wulffs afløser. 22-årige Morten Bech er fundet i Ølstykke, hvor han har spillet hele sidste sæson. Han kom fra Fremad Amager, men har fået sin fodboldopdragelse i Årsballe på Bornholm.
- For os er der ingen tvivl om, at vi har fundet den centrale midtbanespiller, der skal og kan sætte vores spil, mener Michael Christensen fra HIF.
- Ligesom vores tidligere bornholmske spiller Allan Nielsen er Morten Bech en meget ydmyg og stille og rolig spiller, der yder en masse for det hold, han spiller på. Han skal læse idræt på August Krogh Instituttet og er meget interesseret i sit fag...
- Vi ser meget frem til samarbejdet med Morten Bech, men arbejder i øjeblikket på flere fronter. Der henvender sig hele tiden spillere, som vil forsøge sig, og de skal naturligvis have en reel chance. I vores nuværende trup er der også talenter, som bare lige skal vise lidt mere, før de bliver interessante for alvor. Sådan er vilkårene, og det ved de spillere, som henvender sig og de, der spiller på vores næstbedste mandskab...
- Det er med en vis ærgrelse ,at HIF må meddele, at det ikke er lykkedes HIF at forlænge aftalerne med 2 af dette forårs profiler Rasmus Wulff og Bo Nielsen. Begge spillere har i sidste uge meddelt HIF, at de stopper i Hvidovre...
- Bo Nielsen har fået mulighed for at få opfyldt nogle sportslige ambitioner på et højere niveau end 2. division, og han ønskes held og lykke og en stor tak for indsatsen. For Rasmus handler det primært om, at hans civile karriere ikke er forenelig med fodbold i Hvidovre. Transporten fra sit arbejde i Hørsholm med daglig ventetider i motorvejskøer på mere end 1 time udenom København, har i den grad været udfordringen, som ingen af parterne har kunnet løse tilfredsstillende. Både Rasmus og HIF har som udgangspunkt været indstillet på at finde en løsning, alligevel blev konklusionen alligevel til sidst, at det ikke var muligt at finde en løsning der hængte sammen for begge parter...
- Også til Rasmus skal lyde en stor tak for et flot stykke arbejde. Rasmus har om nogen været personificeringen af HIF’s genrejsning fra Danmarksserien, og der skal ikke være nogen tvivl om, at han efterlader et tomrum, som HIF dog har fået løst med tilknytningen af Morten Bech fra Ølstykke...
- På trods af den store spillerafgang skal vi på det kraftigste understrege, at ambitionsniveauet indtil videre er uændret, hvilket betyder, at hovedparten af de mistede spillere i det omfang det er muligt, vil blive forsøgt erstattet. I stedet for at satse blindt på oprykning for enhver pris i den kommende sæson, uden at skele til hverken økonomi eller krav til indstilling og træningsmængde, er det ledelsens opfattelse, at den nye elitekultur, som de 2 svenske trænere er hentet til for at implementere, på sigt vil være langt mere bæredygtig, især NÅR vi kommer op i 1. division....
- De spillere der tilknyttes udefra skal som udgangspunkt være spillere der er ærgerrige efter at træne og spille, og som udgangspunkt søges der spillere, der har divisionserfaring fra 1. eller 2. division. Det betyder, at truppen åbenlyst vil gennemgå en foryngelseskur, da der naturligt nok er en sammenhæng mellem alder, økonomi og ikke mindst lysten til at træne. Det kan naturligvis få betydning for den rutine holdet har, men omvendt er der de sidste år set flere eksempler på klubber på højeste og næsthøjeste niveau, der har gennemgået en foryngelseskur, uden de store sportslige konsekvenser. eb

 

               Se hjemmeside fra FC Ølstykke

9.5.2006
Hej Alf, Jeg er ikke så god til at få skrevet til dig, men her er en lille mail om tiden siden sidst og lidt frem i tiden.

Sidst jeg skrev, skulle vi til at spille mod AB. Siden der har der været både opture og nedture. Vi har i dette forår, fået spillet os sammen som hold. Dette har betydet, at vi har været spilstyrende i stort set alle de kampe vi har spillet, selvom resultatet ikke har været med os (dog med undtagelse af Randers og Lyngby kampen). I efteråret spillede vi meget på kontra og dødbolde, men da flere faktorer har været med til at styrke os som hold, er vi blevet et hold der kan spille på niveau med toppen af 1. division. Dog skal det siges at vi endnu ikke er blevet skarpe nok til at score mål, hvilket det kræver for at vinde kampe J. Jeg synes vi indtil videre har bevist, at vi kan være med i toppen ved bl.a. at besejre vejle og kolding i overbevisende stil. Derimod har vi ikke formået at lukke de kampe som vi har været særdeles spilstyrende i. Så sent som i søndags var et glimrende eksempel på, at vi har scoringsproblemer, da bl.a. undertegnede her, brændte chancer som i derhjemme aldrig ville kunne brande på Årsballe stadion. På tabellen kan scoringsproblemerne ses. Vi ser ikke nedrykning som en reel mulighed selvom vi må forholde os til den, da der ikke er langt derned. Min tro er at alle får efter fortjeneste og dette gælder også Ølstykke.

Optakt til Køge:
Kampen i morgen onsdag d. 9. maj, bliver en spændende kamp på mange måder. Køge har ikke haft det heldigste forår, hvor det vidst reelt set kun er blevet til 2 vundne, 4 uafgjorte og 2 tabte. Den seneste kamp var en overbevisende sejr over Skjold. Køges spillestil er at have bolden meget. De er dygtige tekniske fodboldspillere, som er gode hvis de får meget plads. Hvis de får den plads mod os, kan det blive en svær kamp, men kan vi få vores spil til at køre, tror jeg vi vil trække det længste strå. En uafgjort er ikke en katastrofe for os, men der er ingen tvivl om at vi vil gå efter sejren.

Jeg følger jer tæt på hjemmesiden og håber i får vendt skuden. Jeg bakker Mickey op når han siger: ”Efter nedture kommer opture” og vil tilføje - ”Fortjenesten kommer til den som tror og kæmper” – ser frem til at se jeres optur !

Bedste hilsner
Morten Bech

Lolland FA - Ølstykke Fodbold A/S 1-0, (07.05.06)

 

Hvordan kunne vi tabe den kamp ?    Ved ikke at score på vore chancer !!
I første halvleg af opgøret mod holdet med de mange navne, i denne sæson hedder de Lolland Falster Alliancen, spillede vi noget af de flotteste fodbold vi har vist i denne sæson.
LFA kommer slet ikke til fadet i hele første halvleg, og har rigeligt at gøre med at forsvare sig.
Allerede efter et par minutters spil er vi farlige første gang, da Geert Baunsgaard når højest til et langt indkast fra Andreas Sørensen, men hans hovedstød går lige forbi den ene opstander.
Kampen igennem dominerede vi spillet med konstant boldjagt og direkte angrebsspil.
Efter 25 minutter gav det en kæmpechance til Morten Bech. Geert Baunsgaard og Mads Westh kombinerede sig flot igennem LFA forsvaret og serverede en direktør til Morten, der tæt under mål fik skudt bolden over mål.
5 minutter mere og så havde Morten Bech igen muligheden på et indlæg fra Andreas Sørensen, men hans hovedstød gik over mål.

Endnu 10 minutter og da så det ud til at vi fik den ultimative chance for scoring, da Mads Westh blev fældet i feltet, men som den eneste af de omkring 900 tilskuere, så dommeren ikke nogen forseelse i situationen og lod spillet gå videre, utroligt.
Anden halvleg lignede desværre første alt for meget, det meste spil til os, men efter en time sender LFA en lag bold frem og en LFA angriber slipper alene igennem g afslutter flot over i det fjerneste hjørne til føring for Carsten Broes tropper.
Vi fortsætter dog ufortrødent, omend LFA nu pakker sig fuldstændigt for at forsvare deres føring og først i de sidste 10 minutter er LFA kørt møre og vi kommer igen til store muligheder.
To chancer til Christian Brøndum og en enkelt til Geert Baunsgaard før den sidste og største i dommerens tillægstid til Yuri Morales.
Et indlæg fra Christian Brøndum ender hos en totalt fri Yuri Morales, der dog nok vil få mareridt i et stykke tid over at han kunne få den sendt forbi mål.
Et unødvendigt nederlag, men når man ikke kan score kan man jo heller ikke vinde.
Stor ros alligevel til spillere og trænere for at kunne sætte sig op til at yde en så flot kamp, på trods af den forgangne uges triste beskeder omkring økonomien.
Det kommer forhåbentlig til at gå ud over Køge når de kommer forbi stadion på onsdag til den udsatte kamp.

 

Ølstykke Fodbold A/S - Kolding FC 1-0, (30.04.06)
Endnu et jysk tophold på besøg og for Kolding FC gik det ligesom, det var gået Randers FC og Vejle Boldklub, tidligere i sæsonen.
På en råkold søndag eftermiddag, viste det sig mere end svært at lokke folk på stadion. Kun godt 300 tilskuere fandt vej til stadion.
De der kom fik dog endnu en fortjent ølstykke sejr over et af topholdene at se. Dog med knapt så flot spil som i de tidligere opgør.
Dette skyldes mestendels at begge hold spillede forsigtigt, med mange folk bag bolden, hvilket gav en masse spil midt på banen og ikke så mange oplagte scoringsmuligheder.
Faktisk gik der 20 minutter før den første store mulighed. Ved et hjørnespark til Kolding går Casper Andersen og Simon Miotto fejl af hinanden, og bolden ender ved bagerste stolpe hos en Kolding angriber der dog heldigvis header lige forbi mål fra kort afstand.
10 minutter senere er det vores tur, da Emmanuel Ake trækker ind i banen, afdribler et par Kolding forsvarere og skyder på mål, men desværre forbi.
Et par gange i halvlegen er en Kolding angriber ved at slippe alene igennem men Simon Miotto og det øvrige forsvar får lukket af i tide, og i den anden ende af banen får Koldings forsvar også lukket af for vore tilløb til chancer.
Anden halvleg fik lidt mere liv og det skyldtes ikke mindst at vi allerede efter 3 minutter fik scoret til 1-0. På et hjørnespark fra Peter Hansen kommer Christian Brøndum højest og pander bolden i nettet til det der skulle vise sig at være vort sejrsmål.

Dette bragte jo nødvendigvis Kolding længere frem på banen, og vi måtte kæmpe hårdere får at holde dem stangen. En af disse nærkampe blev åbenbart for meget for en af Koldings midtbanespillere der sparkede ud efter Morten Bech og så er der naturligvis kun een vej og det er i bad før de andre.

Desværre fik det os til at slapppe af og tro at nu kunne vi trille sejren i hus. Det kan man naturligvis ikke, og det næste kvarters tid havde Kolding en del spil og kom til flere store muligheder, men Simon Miotto revancerede sig for fejlen i midtugekampen mod Fremad Amager, og har flere store redninger.
Det sidste kvarters tid, får vi dog nedkæmpet Kolding og kommer til flere kæmpe store muligheder, men mål kommer der ikke flere af og vi kan trække os tilbage med endnu en hjemmesejr.
En jævnbyrdig kamp, men alligevel en fortjent sejr.
Til sidst et opstød omkring de tilrejsende Kolding supportere.

Vi er som regel glade for vore modstanderes medbragte fans, men jeg må indrømme at de repræsentanter fra 'Ørneflokken' der I dag besøgte vore ydmyge omgivelser, var en undtagelse, dem behøver I ikke tage med næste gang.
Jeres nedrigheder mod Emmanuel Ake og Philip Andersen var virkelig beskæmmende at høre på.
Liv på tilskuerpladserne er vi alle glade for, men der er absolut ingen undskyldning for den slags racisme.

klippet fra Ølstykkes hjemmeside

Nyhedsmail fra Morten  28.3.2006
Så er sæsonen sparket i gang og 14 kampe endnu ligger forud. Vi har været igennem en lang vinter, hvor spillerne og jeg selv, glæder os til at komme i gang med forårets kampe for alvor. Vores første kamp mod Randers, er der ikke så meget at sige til, andet end at de har fået et godt hold over vinteren og at deres forberedelses muligheder frem til debutkampen, har været væsentlige bedre end vores. De har kunne træne på græs og været på træningslejr som nogle af faktorerne, men vi fokuserer fremad og må tage de ting med os som vi kan bruge til noget.

Vi vil her i foråret have en forholdsvis smal trup, så at kunne holde skader væk bliver en afgørende faktor for os. Derudover tror jeg at vi får et mere spilstyrende Ølstykke mandskab at se, dette var ikke tilfældet imod Randers pga. de tunge ben og eftersom det var første gang på græs. Vi har eksperimenteret lidt med forskellige spilsystemer i løbet af vinteren og har flere strenge at spille på i foråret sammenlignet med efteråret.

Personligt har den tunge vintertræning givet lidt mere tyngde på kroppen ;) Dette vil meget naturligt medføre at vores formkurve nok først topper i den sidste halvdel af forårssæsonen. Jeg glæder mig til at komme i gang og ser frem til en spændende sæson hvor jeg håber på for alvor at kunne slå mig fast i 1. division.

Optakt til kampen mod AB i weekenden

Kampen på søndag d. 2. april er en vigtig kamp for os, som vi 100% går efter at vinde. AB er et hold der har brug for point for at komme væk fra bunden, ligesom vi har brug for point for at komme op over midten af ligaen. Banens forhold håber jeg, er til at spille fodbold på, sådan at det ikke udelukkende bliver afgjort på fight, selvom det uden tvivl kommer til at have en stor indflydelse.

Jeg ser frem til at følge jer hjemme i Aab, med de nye udfordringer i har efter afskeden med flere gode spillere.

Bedste hilsner Morten Bech

Søndag d 19. marts 2006
kunne vi følge Morten Bech på Viasat Sport 1
i 1. div. kampen Randers mod Ølstykke
desværre vandt Randers med 3-1 efter Ølstykke føring ved pausen:
Morten viste et stort løbepensum i kampen over for Stig Tøfting

Nyt fra Morten 16.11.05
Hej Alf
sæsonen er overstået, vintertræningen er så småt startet og det er tid til at kigge tilbage på en trods alt ok sæson.
Vi går til vinterpause med 19 point som efter min mening er 6 for lidt.
Dog må jeg erkende at det har været en god sæson for mit eget vedkomne. Jeg har i det sidste halve år gået igennem en jævn men konstant udvikling, ikke kun teknik,- og formmæssigt men mere på den erfaringsmæssige side.
Udvikling handler om at udvikle ens svage sider og forbedre ens stærke. Når jeg føler jeg har fået mere erfaring, handler det om, at jeg har udviklet min forståelse for spillet og dermed blevet en klogere spiller.
Der er lang vej endnu til mit mål og heldigvis bliver man heller aldrig færdig med at udvikle sig.
Jeg tror en af de ting der har været afgørende for min fremgang i år, har været at jeg ikke har haft væsentlige skader.
Skader sætter kun spillere længere tilbage end før skaden opstod plus at man skal have en speciel psyke for at vende tilbage efter en skade. Derudover har min træner også givet mig chancen hvilket jeg sætter stor pris på.

Desværre sluttede sæsonen med et nederlag til min tidligere klub Fremad Amager, som ingen fodboldmennesker i hele Danmark ville have syntes fortjent. Vores form som hold toppede i slutningen af sæsonen og vi kunne på den baggrund løbe mine tidligere holdkammerater ud af banen, men desværre vandt effektiviteten i den kamp og de scorede tre flotte mål og vandt dermed 3-1 - sådan kan fodbold nu engang være...
Jeg ser virkelig meget frem til forårssæsonen hvor det for mit vedkomne står på øget styrke og eksplosionstræning. Holdet går en spændende tid i møde fordi det nu er et sammenspillet hold som vi selv såvel som andre har høje forventninger til.

Må ÅB forsætte sin udvikling og nå højder som man ik troede var muligt:)

Bedste hilsner
Morten

6.11.05 fra netavisen   www.ugenyt.dk

Unødvendigt Ølstykke-nederlag til Fremad Amager
07.11.05: Ølstykke tabte efterårets sidste kamp på udebane til Fremad A med 3-1. Resultatet kan holdet takke sig selv for, da de havde kampen under kontrol indtil sidste kvarter.
Optimismen var til stede hos ØFC inden udekampen mod Fremad A i sæsonens sidste kamp. Holdet har i de to sidste kampe vist meget flot spil, hvilket også gav to sejre. Så den tredje sejr lå lige til højrebenet skulle man tro. Træner Michele Guarini havde til kampen mod Fremad A Anders Sørensen ude med karantæne og i stedet var Alexandr Roslovs med. Sidste uges målscorer Kasper De Fries startede inde sammen med Geert Baunsgaard oppe foran i stedet for Benno Petersen.
Gæsterne var ikke kommet til Sundby Idrætspark for at spille defensivt. De gik fra første fløjt frem til hjemmeholdets spillere og erobrede midtbanen. Det gav meget spil til ØFC, der var mest i boldberøring af de to hold. Allerede i det 5. minut fik gæsterne en stor chance, da Christian Brøndum fandt Geert Baunsgaard ved den fjerneste stolpe, men Baunsgaard nåede ikke frem til den. Ti minutter efter havde Morten Bech et godt forsøg forbi mål. Bech spillede en meget stor første halvleg, men falmede lidt efter pausen. Der var herefter nogle muligheder til begge hold, men gæsterne virkede meget opsatte og kæderne stod rigtig på banen.
ØFC startede også anden halvleg bedst og pressede igen hjemmeholdet langt tilbage på banen. Det gav pote efter et kvarter, da Kasper De Fries headede bolden hen for fødderne af Christian Brøndum, der resolut flugtede bolden i mål til en fortjent føring. Et par minutter efter var bolden atter i hjemmeholdets mål, men Geert Baunsgaard havde brugt hånden til hjælp. Hjemmeholdets træner Benny Johansen foretog nu et par udskiftninger, som skulle vise sig at være point værd. ØFC overgav herefter lidt mere spil til hjemmeholdet, som i det 70. minut kunne udligne. Jesper Hansen i ØFC-målet boksede bolden lige ud til Baris Özcan, der kanonerede bolden i mål. Herefter blev gæsternes spil nede bagved ramt af nervøsitet, hvilket ikke er første gang. Små ti minutter før tid bragte Morten Skov hjemmeholdet foran og i det sidste minut var det den indskiftede Dennis Madsen, der afgjorde kampen for Fremad A. I overtiden havde Geert Baunsgaard et hovedstød på overlæggeren.
Hjemmeholdet kunne kun være tilfreds med sejren, hvilket holdets træner den tidligere ØFC-træner Benny Johansen også udtrykte det efter kampen.:
- Jeg må sige, at selvfølgelig er jeg meget tilfreds med sejren, når man ser på kampens forløb. Vi har haft nogle problemer med spillerafgang, skader og karantæner, så det var rart at slutte med en sejr, sagde Johansen.
I gæsternes omklædningsrum var der gravkammerstemning. Bortset fra det sidste kvarter spillede holdet en rigtig god kamp. Træner Michele Guarine sagde.:
- Vi sidder fuldstændig på kampen inden de får scoret. Det er ikke på grund af fysikken vi taber, men på grund af nervøsitet. Det er nogle lette mål, de kommer til. Det er simpelhen ikke godt nok, sagde træneren, der dog ikke ser nogen katastrofe i holdets placering med 19 point. Han mener, at 30 point er nok til overlevelse.

23.10.05  kl 17.00
Morten Bech scorede til 1-0
i udekampen mod Frem. Ølstykke kom også foran 2-0 inden frem fik reduceret til slut
resultatet 2-1 til Ølstykke
Ref fra Ølstykkes hjemmeside
BK Frem - Ølstykke Fodbold A/S 1-2, (23.10.05) Efter to temmelig skuffende resultater på hjemmebane var det tid for igen at spille på udebane.

Modstanderen var Frem der har fået en skidt start på en sæson, hvor man havde sat næsen op efter noget mere end den øjeblikkelige 11. plads.

Midt på ugen havde de da også vist deres potentiale ved at sende superligaens nummer 3, Viborg, ud af pokalturneringen.

At begge hold havde brug for point var tydeligt fra kampens start. Ingen hård satsning fra hjemmeholdet og en forsigtig opstilling fra vores side, med Geert Baunsgaard på toppen med Benno hængende bag ham og så en tæt besat midtbane, samt vores normale 4-mands forsvar.

Kofi Dakinah var anfører da Michael Rytkønen havde karantæne.

Det starter dog med et lille Frem overtag, men først efter 10 minutter kommer første afslutning på mål, et Frem hovedstød efter indlæg fra højre side, som Jesper Hansen dog ingen problemer har med at klare.

Casper Andersen har et langskudsforsøg efter et kvarter, ligesom Frem har et behjertet forsøg fra kanten af feltet som Jesper Hansen dog redder til hjørne, men ellers er de første 30 minutter et midtbane slag, med masser af nærkampe. Vi ser ud til at være fysisk ovenpå, måske Frems pokalkamp stadig sidder i benene, ihvertfald vinder vi oftest tacklingerne og er over 2. boldene.

Rigtigt målfarlige bliver vi dog ikke før efter 34 minutter, hvor vi hurtigt tager et indkast ca ved midterlinien, Steffen Hartmann finder Morten Bech der tager et træk og fra 25 meter sender et flot skud afsted, der stryger hen over græsset og skruer væk fra måmanden og i netmaskerne til Ølstykke føring.

Det vækker ikke Fremspillerne til en ekstra indsats, så vi kan forholdsvis stille og roligt køre resten af halvlegen til ende, uden fare på færde ved vort mål.

Vi starter 2. halvleg rigtig godt med et par rigtig store chancer i de første 5 minutter. Først et hovedstød fra Steffen Harmann på præcist Christian Brøndum indlæg, der ryger lige forbi mål, dernæst er det et indlæg fra Geert Baunsgaard der er tæt på.

En time inde i kampen kommer vi på 2-0. Et godt angreb bygges op i højre side, ender hos geert Baunsgaard, der sender bolden fladt ind foran mål, hvor Christian Brøndum kommer til og skubber den i mål.

En ganske fortjent føring mod et Frem hold der blev nedkæmpet på forbilledlig fight over hele linien og med et kæmpe løbearbejde der gjorde at Fremmerne ofte ikke anede hvad de skulle stille op med bolden og derfor ofte smed bolden væk istedet for at true os.

Det næste kvarters tid foregik på trods af vores føring stadig på vore præmisser, og med meget få Frem-tilbud.

Med omkring et kvarters tid tilbage af kampe får Thomas Høy dog vækket sine holdkammerater, da han sender et frispark på vores overligger.

Vi bakker nu helt tilbage og allerede minuttet efter kan Frem reducere til 1-2, da en høj bold ind i feltet bliver forlænget til Andreas Bak som spiller hurtigt til Wassim El Banne der tæt på straffesparkspletten fyrer af og sender bolden forbi Jesper Hansen der ikke kan holde det hårde skud.

Så får Frem blod på tanden og presser og man står nervøst og frygter et endeligt som mod Skjold.

Men flot forsvars og målmandsspil redder sejren i hus til sidst, bl.a. er Frem fæerøske landsholdsspiller Jon Roi Jacobsen få minutter før tid tæt på, men Jesper Hansen hiver en kanonredning frem af posen.

Faktisk får Frem bolden i nettet. I 3 forsøg, efter to flotte redninger af Jesper Hansen, får Wassim El Banna bolden i nettet, men da har dommeren længe stået med armen i vejret og markeret for offside, så slutresultatet bliver en dejlig sejr og masser af rygstød til næste weekends kamp når topholdet Randers kommer på besøg.

Ølstykke FC skuffede                   10.09.05:
Nyoprykkerne fra Brabrand fik tre overraskende point med hjem fra Ølstykke efter en sejr på 1-2.
Efter kampen talte Ølstykkes træner Michele Guarini med store bogstaver. Nyoprykkerne fra Brabrand havde inden kampen i Ølstykke deres første sejr på udebane til gode.
Mod et tamt og ineffektivt ØFC´s hold kunne de gå fra banen med en 1-2 sejr.
Træner Michele Guarini havde i oplægget til dagens kamp i kampprogrammet skrevet »vi skal simpelthen være bedre og mere præcise på den sidste 1/3 del af banen samtidig med at vi bevarer det gode forsvar«.
Spillerne så ikke ud til, at de havde hørt eller læst trænerens budskab.
Hjemmeholdet startede bedst og spillede gæsternes helt tilbage på banen, hvilket gav mange muligheder oppe foran.
Benno Petersen havde en dejlig flugter efter hjørnespark og herefter fik Geert Baunsgaard en stor mulighed for scoring efter fint forarbejde af Morten Bech, men gæsternes målmand Thomas Nielsen kunne let klare hans forsøg.
Lidt senere spillede Mauricio Ortiz samme Baunsgaard fri, men denne gang blev han tacklet i skudfordsøget. Gæsterne spillede meget defensivt og havde mange folk nede bagved, alligevel kom ØFC frem til mange muligheder oppe foran, men holdet mangler manden, der kender vejen til netmaskerne.
Gæsterne spillede sig ikke til mange afslutninger før pausen. Jesper Hansen i hjemmeholdets mål gik fejl af en lang aflevering frem mod målet, men den passerede forbi målet.Martin Hansen fik lov at stå udækket i feltet, men hans afslutning var lige så tandløs som hjemmeholdets. Steffen Hartmann måtte udgå inden pausen efter at han og Martin Risbjerg havde stødt hovederne sammen.
ØFC startede også anden halvleg bedst, hvor Mauricio Ortiz i det 54. minut har et skud lige under overliggeren, men målmanden redder til hjørnespark.
Dette tager Ortiz selv og hans spark lander lige i panden på Kofi Dakinah, der bringer hjemmeholdet foran 1-0. Så skulle den sejr være hjemme.
Men gæsternes Rasmus Katholm ville det anderledes, bare to minutter efter målet fik han lov til at stå helt fri foran Jesper Hansens mål, hvor han sparker den fladt ned i målhjørnet til udligning 1-1.
Det blev værre endnu for kun fem minutter får han lov til at gå helt alene igennem i ØFC´s højre side og kan let gøre det til 1-2. Hjemmeholdet var nu gået helt i stå og lukkede helt unødvendig gæsterne ind i kampen igen.
Det kunne endda være blevet 1-3, da Rasmus Katholm endnu en gang var på spil, men denne gang ramte han overliggeren, hvorefter han blev udskiftet. Ortiz havde i sidste minut et skud på overliggeren.
Efter de seneste gode resultater var det forventet, at ØFC ville kunne hente tre point mod Brabrand, der efter en god start ikke har imponeret på det sidste.
Brabrand har ikke nogen stor trup med 15 på kontrakt og tre amatørspillere.
Hjemmeholdet skuffede på dagen ikke kun sit hjemmepublikum, men også en meget utilfreds træner Michele Guarini, der meget kort efter kampen hvæsede.: - Det er dødsygt, det der blev præsteret på banen i dag. Det er helt uacceptabelt, kom det fra den utilfredse træner.   Ugenyt.dk

Ølstykke  - HIK 1-1, (25.09.05)  Kilde: Ølstykke
HIK kan åbenbart kun spille uafgjort i denne sæson. Således også i søndagens opgør på Ølstykke stadion.
For sjette gang i træk fik HIK uafgjort og det må de efter spilfordelingen i går nok være mest tilfredse med.
Vi sad på det meste spil i første halvleg og allerede efter 10 minutter, burde vi have været foran, men både
Peter Hansen og Morten Bech var uheldige med afslutningerne.
Til gengæld var Lasse Lauth heldig med sin afslutning der strejfede Casper Andersen og via indersiden af stolpen, gik i mål til HIK føring.
Efter pausen overlod HIK spillet helt til os, i forsøget på at forsvare deres chance for en sjælden sejr. Det gav masser af spil og også chancer, bl.a. til Geert Baunsgaard, Mauricio Ortiz og Peter Hansen, men HIK forsvarede dygtigt og heldigt deres føring helt indtil de 90 minutter var gået, hvor det endelig lykkes. Mauricio Ortiz dribler flot gennem HIK forsvaret og sender bolden ind til Geert Baunsgaard, der endnu engang kan sikre point til Ølstykke på en sen scoring
Endnu engang viste vore spillere på trods af modgangen, gejst og vilje der heldigvis til sidst gav udbytte.

Morten Bech scorede kampens 3. mål da Ølstykke vandt med 3-0 i Fredericia     18.9.05
Her er et lille nyheds brev fra Morten:

Den sidste måned har været en af de bedste i min fodbold karriere.
Jeg har været fast mand de sidste 4 kampe, hvilket er en succes i sig selv for mig og min udvikling.
I de seneste fire kampe har holdet også haft succes, hvor det er blevet til 3 sejre og et ufortjent nederlag;)
Derudover har jeg endelig fået scoret mit første mål, som har været en befrielse.
Statistikken taler for sig selv og styrker både selvtillid og humør, som er vigtigt for mig som spiller.

Jeg glæder mig til resten af sæsonen og tror på at vi som hold kun bliver endnu bedre.

Bedste hilsner Morten Bech

Hey Aab’er…

Tak for alle lykønskningerne med mit klubskifte. Jeg har nu spillet i Ølstykke i ca. en måned.
Ser man på stillingen er jeg gået fra top til bund, men det siger langt fra alt.
I Ølstykke er vi i gang med at spille et helt nyt hold sammen, som jeg ikke er i tvivl om kommer til at fungere rigtig godt på sigt.
Jeg har i den sidste uge været syg og var derfor ikke med over i Vejle sidste weekend hvor jeg skulle have startet inde. Håber og regner med at jeg kan være klar til weekenden.

Potentialet for min videre udvikling i Ølstykke ser godt ud.
Jeg føler fremgang og muligheden for en stamplads er til stede, selvom der hele tiden står folk i kø for at skubbe en af pladsen den dag man spiller en dårlig kamp – ligesom i Aarsballe for tiden

Jeg følger jer hjemme på Bornholm, og glæder mig over jeres succes…

Bedste hilsner Morten Bech   24/8/05

Døllefjelde Musse - Ølstykke Fodbold A/S 1-0, (10.08.05)      Kilde: Ølstykkes hjemmeside
Normalt kommer vi i overskrifterne i forbindelse med pokalkampe, for positive resultater og gode indsatser, men i dette års pokalturnering er det desværre ikke derfor vi bliver omtalt.
I Onsdagens 2. runde kamp mod Døllefjelle-Musse blev det desværre til et nederlag på 0-1.
Vi havde ingen kampreferent til stede, men snakkede med Michele her dagen efter kampen.
Han fortæller at udover resultatet, så det faktisk ganske fremragende ud, vi kan bare ikke score mål på vore chancer.

Døllefjelle-Musse brugte de fleste af deres kræfter defensivt og håbede på en fejl fra vores side, og den kom efter ca 20 minutter, hvor vores offside fælde kiksede og en Døllefjelle-Musse spiller alene med Jacob Thomsen i målet, kunne score til kampens slutresultat.
Med Micheles ord, spillede vi dem ud af banen i store dele af kampen, specielt i anden halvleg hvor vi har 5-6 kæmpechancer men uden at kunne score på dem.
´Når man ikke kan score på sine chancer, kan det gå galt, men det er det der kan ske når man er ved at spille et nyt hold sammen´
Kampen gav debut i den gule trøje til Jacob Thomsen, Kofi Dakinah og Christian Brøndum
samt debut i startopstillingen til Morten Bech, Alle gjorde de det godt, ligesom resten af holdet sådan set gjorde, men desværre altså uden det fornødne held i afslutningerne, og så er det mest skuffelsen over resultatet der vil blive husket.

Morten startede på bænken imod Køge 7/8, men kom ind senere, men kunne ikke hindre Køge i at vinde med 2-0

PROFESSIONEL
Morten Bech til Ølstykke FC
Onsdag 27. juli 2005 kl: 09:38  Kilde: Bornholm.nu

Den tidligere spiller i FC Bornholm, Morten Bech har skrevet professionel kontrakt med Ølstykke FC i 1. division.

21-årige Morten Bech er midtbanespiller og spillede for FCB i Danmarksserien før han kom til Fremad Amager i sommeren 2004, som amatørspiller. Han nåede at spille ni kampe for Fremad Amager.

- Morten er en spiller, som jeg ser som en rigtig holdspiller. Han er meget løbestærk og boldfast. Han er god til at erobre bolde og har en fin teknik. Jeg er meget glad for, at han har valgt ØFC, og jeg er sikker på, at han kommer til at bidrage til vores hold, siger cheftræner Michele Guarini.


Morten Bech, da han i 2002 blev Årets Spiller i Aarsballe Boldklub.

Hej Alf,
Som lovet holder jeg dig opdateret i med min fodbold.
Jeg har tirsdag 26/7-05 skrevet en kontrakt med Ølstykke boldklub. De har givet mig et tilbud som jeg ikke kan sige nej til, og som vil kunne hænge godt sammen med studiet, hvis jeg kommer ind 1. sep.
Jeg ser utrolig meget frem til at spille i klubben, da de har fået mange nye spændende ansigter og fremtiden i klubben virker lovende. De har optimale forhold i Ølstykke som optimerer basis for udvikling.
Jeg håber og tror på at jeg i løbet af efteråret vil få spillet mig ind på holdet og som fodboldspiller udvikle mig endnu mere.
Én gang Aab altid Aab:
Morten Bech

Følg Morten Bech i
Fremad Amager - 1. divisionsklubben

www.fremad-amager

Uafgjort trods målchancer på samlebånd
Fremad Amager måtte desværre nøjes med 1-1, da holdet søndag eftermiddag havde besøg af nedrykningstruede Dalum. Andrew av Fløtum scorede for Fremad Amager, men måtte se gæsterne udligne i starten af anden halvleg.

Solen skinnede over Sundby Idrætspark, og der var lagt op til en god kamp mod et af de nedrykningstruede hold, Dalum, som Fremad Amager havde besejret 3-1 i efteråret. Desværre blev til kun til to mål i en kamp, hvor Fremad Amager misbrugte et hav af chancer.
Morten Bech var med fra start, men blev skiftet ud et kvarter før tid -   se mere på amagers hjemmeside

Selvmål afgjorde de brændte chancers kamp   22.5.05
Fremad Amager fik sæsonens sjette hjemmesejr, da holdet søndag eftermiddag besejrede nedrykningstruede Næstved med 2-1. Et selvmål ved Balázs Kiskapusi afgjorde kampen til Fremad Amagers fordel.

Efter 22 minutters spil kom Næstved foran. En forsvarsfejl hos Fremad Amager gjorde, at en Næstved-spiller kom til afslutning. Kim Drejs halvklarede og riposten havnede hos Karsten Jensen, der sendte bolden i mål.

Fem minutter før pausen kom udligningen endelig for Fremad Amager. Henrik Toft kom til baglinien og sendte et indlæg ind over til Kristian Meisler, der sendte bolden ind bag Paw Jepsen, og scorede sit første mål for Fremad Amager. 

Halvlegens eneste advarsel faldt et minut før pausen, da Rasmus Ottesen fik gult kort for et frispark mod Kristian Meisler.

Fremad Amager brugte pausen til at udskifte en skadet Henrik Toft, og det betød, at Morten Bech kom på banen til sin femte kamp i denne sæson for klubben.

13 minutter inde i anden halvleg kom Fremad Amager igen på tavlen, da Balázs Kiskapusi med et fint hovedstød fik udplaceret sin egen målmand. Ærgerligt for Næstved, som kæmper en hård kamp for at undgå nedrykning.

Cheftræner Benny Johansen: - Der blev brændt en hel del chancer. Der var dog tilfredshed med, at det lykkedes os at vinde kampen, og fik vendt bøtten i forhold til Vejle-kampen, hvor vi denne gang fik sejren hjem. Vi startede i og for sig rigtig godt. Vi spillede en lidt ny formation, som blev brudt, da vi meget hurtigt var nødt til at fortage udskiftninger på holdet. Det eneste der ærgrer os er den fortsatte udvikling af skader, der rammer os. Det er jo temmelig mange gode spillere, der er ude med Andrew av Fløtum og Henrik Toft i dag, der også blev sendt på sygelisten, så det begynder at blive lidt tyndt for os. Dem, som kommer på banen, kommer ind og laver en god præstation. Jeg synes, at der skal være ros til både Kristian Meisler og Morten Bech, og for den sags skyld også Tem Hansen i den frie rolle, som han kom til at spille i anden halvleg, hvor han fik lov til at løbe og arbejde. Tilfredshed over sejren, men der er stadig et stykke vej med vores spil, og vi skal arbejde videre på det, men dog tre gode point for os.

 

24. april 2005 20:36
Divisionsreserverne besejrede FB
Nick Nyborg scorede to gange, da Fremad Amagers divisionsreserver søndag den 24. april vandt 3-2 over FB. Jonas Taj scorede også for Fremad Amager.
Efter sidste uge gode resultat mod Hvidovre, var dette var en kamp, hvor Fremad Amager skulle vise at vi kunne være med. Et Fremad-hold, hvor gennemsnitsalderen bare var på 21 år.
Første halvleg var kun 17 minutter gammel, da Nick Nyborg på et flot langskud bragte Fremad Amager foran med 1-0. Samme Nick Nyborg scorede igen atten minutter senere til 2-0, hvilket også var resultatet ved pausen.
Første halvleg bød på godt Fremad Amager-spil, men desværre manglede skarpheden foran mål. Ud over de 2 nævnte mål havde Fremad Amager yderligere fire til fem 100% chancer, hvor der nok skulle have været scoret.
I pausen foretog Fremad Amager den første udskiftning, da Mohammed Abdalas kom på banen i stedet for Niels Brolev. Anden halvleg var kun lige gået i gang, da FB fik reduceret til 2-1, da forsvaret ikke helt var "kommet ud fra pausen". Heldigvis scorede Jonas Taj til 3-1 tre minutter senere. Denne stilling holdt i ti minutter, da FB igen reducerede til 3-2. Fremad Amagers anden udskiftning kom i det 62. minut, hvor Christian Hansen gik ud og blev erstattet af Nick Hansen.
Ti minutter før tid blev der begået straffe imod Mohammed Abdalas, men desværre brændte Morten Bech, da målmanden reddede skuddet.
Der blev ikke scoret yderligere i kampen og holdet kunne tage hjem med en fortjent sejr i bagagen.
I første halvleg var Fremad Amager klart bedst, hvorimod anden halvleg var mere jævnbyrdig.

Kampfakta

Københavnerserien, 4. spillerunde, søndag den 24. april 2005:

Mål: 0-1 Nick Nyborg (17.), 0-2 Nick Nyborg (35.), 1-2 (46.), 1-3 Jonas Taj (48.), 2-3 (58.)

Fremad Amager: Henrik Strøbæk, Redouane El-Falaki, Morten Bech, Søren Møller, Mads Holm, Kasper Willemoes, Jonas Taj, Nick Nyborg, Christian Hansen (62. Nick Hansen), Joachim Strikert, Niels Brolev (46. Mohammed Abdalas).

 

10. april 2005 14:59 
Fremad Amager tabte til SønderjyskE 
Fremad Amager led forårets tredje nederlag i træk, da holdet søndag d. 10. april tabte 3-1 til 
SønderjyskE i Sundby Idrætspark. Dennis Danry scorede Fremad Amagers enlige mål
Morten Bech fik det sidste kvarter på banen

12. marts 2005 19:58
Fremad Amager fik uafgjort mod Skjold
Fremad Amager måtte nøjes med 1-1 i vinterens sidste træningskamp, lørdag d. 12. marts.
Fremad Amagers mål blev scoret af Morten Bech.

Træningskampen mod Skjold, der blev afviklet på kunstgræsbanen ved Sundby Idrætspark, var en lidt mærkelig affære. Første halvleg var en ørkenvandring uden lige og ingen af holdene formåede at tilspille sig de store chance.
Efter pausen blev spillet bedre, og begge hold begyndte at spille fodbold. Lidt efter lidt overtog Fremad Amager mere og mere spillet, og efter to minutters spil kom Andrew av Fløtum igennem til en afslutning, men han ramte desværre ikke bolden ordenligt, da han ville loope bolden over den tidligere Fremad Amager-målmand, Kenneth Jørgensen.
Allerede tre minutter senere brændte det igen på foran Skjolds mål. Kenny Thorup kom igennem, men Kenneth Jørgensen reddede kastanierne ud af ilden. Samme Thorup havde endnu en chance kort tid efter, men han sparkede desværre i sidenettet.
Flere gange i løbet af anden halvleg viste Kristian Meisler, at han mester de hurtige løb op af siden, men han fik desværre ikke udbytte af sine anstrengelser.
Skjold havde også deres chancer i løbet af den periode, men Kim Drejs i Fremad-målet var en sikker sidste skanse for hjemmeholdet.
Nitten minutter før tid kom så kampens første mål. Morten Bech, der var kommet på banen i stedet for Baris Özcan i starten af anden halvleg, tog chancen udefra og skød mod mål. På vejen blev bolden rettet af, så den fuldstændig snød Kenneth Jørgensen i Skjolds mål, og dermed kom Fremad Amager foran med 1-0.
Minuttet efter kunne det være gået galt i den anden ende af banen. Et forsvarskiks var tæt på at resultere i en Skjold-udligning, men Kim Drejs fik heldigvis reddet for Fremad Amager. Tolv minutter før tid begik Kim Drejs straffespark mod en Skjold-spiller. Dette udnyttede gæsterne og sendte bolden i nettet til slutresultatet, 1-1.
Kampfakta: Træningskamp, lørdag d. 12. marts 2005, på kunstgræsbanen ved Sundby Idrætspark: Fremad Amager – BK Skjold 1-1 (0-0) Mål: 1-0 Morten Bech (71.), 1-1 (78.) Fremad Amager: Kim Drejs, Ali Riza Salci, Martin Nielsen, Kristian Meisler (46. Michael Strandquist), Kenny Thorup (56. Kristian Meisler), Thomas Lundbye (46. Andrew av Fløtum), Henrik Toft, Baris Özcan (55. Morten Bech), Tem Hansen, Alexandrs Roslovs (65. Dennis Danry), Ali Aliji.

Morten blev matchvinder i årets første træningskamp for F.A. 1. hold
imod FC Nordsjælland
se referat på
www.fremad-amager online

Nyhedsbrev fra Morten Bech - 18.1.2005
Da min fremtid nu er sikret har jeg som lovet skrevet en lille mail om hvordan situationen er pt.
Hvis du har nogle spørgsmål vil jeg med glæde svare...
(Har du spørgsmål til Morten så skriv til mig: alf.jorgensen@get2net.dk)

Træningen må siges at være kommet godt igang i Fremad Amager. Jeg har fået mit på plads ang. det fodboldmæssige og ser frem til en spændende sæson. Jeg har fået lavet lavet en sponsoraftale med hovedsponsoren i Fremad Amager, Making a Difference også kaldet MAD. Sponsoraftalen rækker frem til 31/12- 2005.

Der er i klubben sket en mange nye spændende tiltag i vinterpausen. Vi har som bekendt fået Per F Hansen som midlertidig chef træner indtil Benny Johansen kommer tilbage. Jeg er ikke i tvivl om at Per sagtens kan klare opgaven, da han på de sidste to år har gennemgået en enorm udvikling.

Udover at Per er kommet til klubben, har vi også fået en del nye spillere: Martin Nielsen ( mange kender ham fra hans tid i Fc Midtjylland), Baris Özcan (skjold), Kristian Meisler (Brønshøj), Tem Hansen (Brøndby), Theodoros Alexandro Katergaris (tidligere Fc Bornholmspiller/ Lethisk landsholdsspiller).

Mit fokus de første par måneder er, at holde mig skadesfri og fortsætte den udvikling, jeg følte jeg var i gang med da min skade indtrådte i efteråret.
Forresten er det en god hjemmeside du har fået på benene...
De bedste hilsner Morten Bech
"Én gang Årsballe, altid Årsballe"
 

Avis udklip fra Bhs Tidende  19.10.2004

11.9.2004
Brønshøj - F A: 3 - 1
Morten sad på bænken i 1. halvleg imod Brønshøj, men kom ind 8 min. ind i 2. halvleg og fik hermed sin egentlige debut i 1. div.
se referat hos F A

5.9.2004
Det har gået hurtigt for Morten Bech - AABs unge talent på FC Bornholm.
Efter at han i sommer er flyttet fra øen har han spillet een kamp på 1. divisionsholdet Fremad Amagers reservehold og allerede næste kamp fik han debut på deres 1. hold.
Det skete i cupkampen imod Gladsaxe-Hero, som endte med en 7-2 sejr til Fremad og iflg Fremad Amagers pressechef Martin Timm spillede Morten hele kampen på midtbanen og gjorde det rigtig godt - flot, flot.

Retur til forside