AAB nyheder

Til forside

AAB Fest 2007
Meget flot fremmøde til AAB fest på Bolsterbjerg fredag d. 2. nov. – 66 festlige medlemmer havde en fornøjelig aften.
Det er længe siden at vi har været så mange til den årlige fest, hvor vi traditionelt overrækker en masse hæder til ledere og spillere, som har gjort et godt stykke arbejde.
Formand Anker Markussen overrakte et par flasker vin til div. ledere og den bedre halvdel fik en buket blomster.
Derefter overtog Simon Engel og Steffen Sørensen pladsen og de takkede trænerne Jesper Jensen og Thomas Svart, samt forårets holdleder Martin K Jensen for godt arbejde.
Dernæst var det Rita Strøm som takkede Ann-Sofie Frederiksen for at hun tog sig af træningen hele foråret og derefter Palle Thornberg, som overtog træningen i efteråret.
Damerne er meget glade for Palle og prøvede at lægge lift pres på ham ved at give han en trøje, hvorpå der står: ”Damertræner 2007/08”. Nu må vi se om det lykkedes.
Så kom seniortrænerne Thomas Svart og Jesper Jensen på banen og de fik uddelt en spændende tipskupon med div. spørgsmål til hvert bord. Det var svært og de bedste havde kun 6 rigtig.
Derefter var det tid for kåringerne af nogle spillere:
Årets Fighter på 1. holdet blev unge Jannik Holm, som altid kæmper bravt og samtidig er han rimelig målfarlig med 24 scoringer i år.
Årets Fighter på 2. holdet blev Rene Stegmann, som hele året har trænet flittigt og altid yder en god indsats. Begge fik en T-shirt, samt et tinsnapsebæger.
Så var det kåring af
Årets herrespiller – og det blev den unge angriber Jannik Nielsen, som fik denne store hæder. Jannik N. har trænet meget og laver et stort løbearbejde på 1. holdet og har desuden også scoret 19 mål. Jannik fik udover den store vandrepokal – et lille tinsnapsebæger, T-shirt og et gavekort.
Årets topscorer blev i øvrigt Simon Engel med 28 mål.
Palle Thornberg kom derefter med kåring af
Årets Fighter på dameholdet – det blev ikke overraskende Ann-Sofie Frederiksen, som altid kæmper så det brager og mange har fået knubs af sammenstød med hende. Jeg vil mene hun er Bornholms bedste forsvarspiller pt.
Årets Damespiller blev den unge kantspiller Anne Sofie Wibe, som træner meget flittigt og yder god indsats på banen og samtidigt kommer hun altid med godt humør.
Palle overrakte også aftenens sidste pokal:
Sodes Vandrepokal, som tildeles Årets Leder.
Helt fortjent blev det Ann-Sofie Frederiksen, som fik denne hæder.
Hun har været formand for badmintonafd. i et par svære år og har i år altså også  påtaget sig træningen af fodbolddamerne i foråret.  Ann-Sofie er heller ikke bange for at ytre sig på div. møder – både internt og på fodbold- og badmintonmøderne  på Bornholm.
Som sædvanlig blev der sunget kraftigt til Aarsballe-visen og efter god mad – kom der gang i danseskoene og der blev festet hele aftenen.
Ingen kunne her se at AAB er lidt skuffede over den missede oprykning til herrernes Bornholms-serie. 

Alf

.

Dametræner

Palle Thornberg blev kraftigt opfordret til at fortsætte næste år

 

dato 3.11.07